Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt till barnen

Köpte lite nytt till kidsen på Lindex. Jag och F skojar alltid om att Jolie är en riktig leopardtant, haha. Köper typ leomönster på alla hennes kläder. Har bara blivit så då jag tycker det är så sjukt fint på henne. Jason har mer kläder som passar än hon så han fick bara ett par shorts denna gång. Försöker verkligen hålla ner på shoppingen nu och det går rätt bra. Sedan blir det mindre och mindre roligt att handla kläder till barnen ju äldre dom blir. När dom var bebisar köpte jag aaaaaaallt jag hittade som var gulligt men nu är det mer köp vid behov. Skönt för plånboken ändå. Tror Jason ägde alla Newbieplagg som fanns under tiden som han var mellan 0-1,5 år.

Kommentarer

  1. J

    Hej!
    Hur mkt kilo gick du upp under dina graviditeter?
    På min första gick jag upp ca 13 kilo o hade i princip bara en mage😆 men nu när jag är gravid igen känner jag att hela kroppen förändras och tycker det känns väldigt jobbigt.
    Vet att det är av en god anledning men det känns ändå jobbigt. Har gått upp redan 12 kilo och är bara i vecka 19..

  2. BM

    Köper både du och F kläder till barnen eller bara du? En del separerade köper kläder var för sig och då får dom inte använda kläderna när dom är hos den andre föräldren. Hur gör ni?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish