Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Pluggar ihjäl mig. Därav den kassa uppdateringen här inne. Det kommer att bli bättre men jag måste ju få in rutiner på hur jag ska fördela allt och det tar lite tid. Tack för att ni orkar med mig och hänger kvar trots att det händer mycket i mitt liv just nu.

– Har fortfarande inte gått igenom eller svarat på era kommentarer. Men det kommer upp i eftermiddag.

– Idag ska jag slänga återvinning, betala mina sista räkningar för månaden och fixa bokföringen. Är så sen med den och skjuter på det hela tiden. Men idag måste jag verkligen…

– Har handlat skor till barnen! Deras fötter växer så himla snabbt så det är helt oförståeligt.

– Lyxar alltid till mina pluggkvällar med min bästa glass. Vet ni? Jag gillar inte glass så jättemycket egentligen. Glass och popcorn är mina tråkigaste snacks. Egentligen är jag inte mycket för sådant över huvud taget och vill typ hellre äta mataktiga saker när jag har myskväll. Typ tapas/ostbricka eller liknande. Eller pizza, sushi – ja ni förstår. Men just denna glass.. Den är sååå god. Kan få sådant sug efter den till och med. 

– Badade barnen med denna för några dagar sedan och kan varmt rekommendera den! Gillar ju att ha det så naturligt som möjligt när det kommer till kidsen och denna känns så.. ren? Alla tummar upp!

– Har ju så sjukt mycket söta solhattar till Jolie men hon vägrar dom så köpte en keps som storebror har. Det gick hem. Ska försöka med solhattarna igen lite längre fram i sommar. Eller ja, det är mer som små ”hättor” och ni som följt mig sedan hon föddes vet ju hur dom ser ut. Så himla gulliga! Hoppas verkligen jag får på henne en sådan igen i år.. Annars blir jag nästan lite ledsen. Stora tjejen! Ska bestämma allt själv och är mer envis än vad jag är. Livrädd för hur vi kommer tjafsa sen när hon är tonåring för hon är preciiiis som jag i personligheten.. Ger sig aldrig och vill hon ha något så är det bara så.. =)

– Äter tacos varje dag. Tröttnar aldrig! Och det är sååååklart oftast tacos på menyn när vi har besök med. Går ju så snabbt att slänga ihop och lätt att laga till många med. Har som mest haft typ 16 personer över på tacosmiddag samtidigt. Var rätt slut efteråt kan jag lova men det var jättetrevligt.

– Blev bjuden på middag ute igår och det var sååå mysigt! Det enda som inte var mysigt var att jag faktiskt tog på mig byxor för en gångs skull och det var så drygt. Satt och störde mig på att det var oskönt hela kvällen fast det dessutom är byxor i skönt material. Måste verkligen träna på att klä mig normalt nu när jag ska börja jobba mer och mer på kontoret. Blir en utmaning för jag är ju så himla bekväm av mig.. Får nästan panik när jag ser alla jeansshorts och sådant som ligger i garderoben och är sommarredo. Tur jag har mycket fina kjolar, jumpsuits och klänningar med.

Tog som vanligt 2442 identiska bilder på mig själv. Och sedan sitter jag och funderar på vilken som blev bäst när alla ser precis likadana ut, haha. 

– Älskar att mina barn älskar förskolan så mycket och gruvar mig lite för hur jag ska få ihop allt i sommar när föris faktiskt har stängt. Kommer att behöva lägga 150% på jobb och plugg dom dagarna jag inte har dom och satsa stenhårt då för att lägga det helt åt sidan när jag har dom och få in häng med vänner då.

– Hade besök av Jeanette och kidsen för ett tag sedan och det är så fint hur bra vänner våra söner är. Blir helt rörd av kärlek typ! Det är så fint att vi har haft varandra sedan vi var små (vi har firat jul tillsammans till och med, haha) och nu har dom varandra från ungefär samma ålder. Vi började ju umgås mycket igen när dom var runt året och nu är dom fem snart. Tiden går så himla snabbt! Älskar dom!

– Och på tal om det… Tänk att jag har varit mamma i fem år i oktober. FEM år. Hur sjukt!? Kan typ knappt tänka på det för känns helt orimlig och overkligt.

Här var lilla jag alltså rätt så nyfyllda 20 år.

Mini-Jason!

<3 <3

I love you mest av allt. Kolla förresten vilka megabröst jag hade på den tiden (!!?)

Vårt mest använda filter 2016 helt klart, haha. Alltså detta är FYRA år sedan? Kan ni förstå?

Min Jason!

När vi var utomlands med Tove och Adi =)

En av dom bästa resorna i mitt liv. Gud vad kul killarna hade och gud vad kul jag och Tove hade, haha.

Här var jag gravid i tidiga veckor med Jolie.

Här var jag också gravid och minns att jag mådde såååå illa denna dag. Hela midsommar förstörd, haha. Ville dock inte riktigt acceptera det utan försökte leva på som vanligt den dagen.

Superhöggravid i snön =)

Födde henne någon dag efter att denna bild togs.

Finaste jag har i hela världen! Sjukaste känslan att få bli tvåbarnsmamma.

Lilla tuss. Fick så mycket fina blommor efter förlossningen med Jolie. Minns att vi hade hela lägenheten full.

Trygg hos pappa sedan dag ett. Så tacksam att just han är pappa till mina kids. Alltid kunnat lämna barnen från dag ett med honom utan att ens tänka på dom särskilt mycket när jag lämnat hemmet. Är det något jag är glad över i mitt liv så är det valet av pappa till mina barn.

Och tänk att Minna kom bara ett halvår efter Jolie. Så lyx att mina och Toves kids är födda samma år. Hur tur hade vi inte med det!? Helt oplanerat dessutom (eller…!? Haha)

<3

Första sommaren som mamma till två.

Alltid så stolt storebror.

Och bästa vänner från start =)

Mina barn har alltid varit så himla tjocka och góa. Större lår och kinder får man leta efter länge.

<3

När jag ser denna bild så ser jag hur långt jag kommit med träningen igen efter barnen.

Andra sommaren som mamma till två.

Min Jason och min Jolie. Så stolt och lycklig att dom är mina.

Gud vilken tillbakablick det blev men tänk att det faktiskt är så att Jason fyller hela fem år i höst. Storlek 31 på fötterna, nästan 120 cm lång och världens bästa kille. Från att ha varit en fyra kilos-klump som kom upp på mitt bröst. Tack livet.

Kommentarer

  1. Profilbild
    J

    Kan inte du skriva lite om din ”process” i träning samt visa bilder alltså lite före/efter bilder 😍.
    tycker sånt är så kul att se!

  2. Profilbild
    Maria

    Hej Gabriella, stänger förskolan helt över sommaren? Här i Sundsvall har dom öppet med den förändringen bara att de slåss ihop med en annan förskola i 4 veckor när flest barn är lediga. Man betalar ju heltid och då kan dom inte stänga. Dessutom är det många som faktiskt måste jobba eller plugga på sommaren. Härliga bilder och minnen du delat med oss.
    Kram 💖

  3. Profilbild
    Jeanette

    Så mysigt att se tillbaka. Har följt dig sen du gick ut med graviditeten med Jason och kan erkänna att jag har svårt att förstå att han börjar bli så stor. När hände detta liksom? 😅
    Det vore kul att se fler tillbakablickar. Inte bara på barnen, utan rent allmänt. Typ från husbygget osv.

    Ha en fin dag ❤️

  4. Profilbild
    Mia

    Jag har alltid varit nyfiken när du gör tillbakablickar hur det går till. Sitter du och kollar igenom massa gamla mapparr rätt ofta och väljer ut? Eller är de foton som redan finns från förut typ i bloggen så blir lätt?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish