Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er.

Jag var vaken alldeles för sent igår! Pluggade och jobbade efter att jag hade pratat med Tove i telefon i flera timmar medan jag storstädade huset och utomhus.. Och sedan var jag hungrig så var tvungen att äta. Är såå trött idag.

Ska fixa naglarna nu på förmiddagen och träna. Sedan blir det plugg, plugg, plugg. Känns som att det är det enda jag gör just nu. Ikväll har jag seminarium fram till 19 och sedan ska jag bara ta det lugnt och plugga lite till.

Önskar er en fin dag! Kram!

Var med Tove igår och hon hjälpte mig med lite grejer. Och så hade vi råkat matcha med varandra ofrivilligt, haha. Fick flera kommentarer om det av människor i butiker och på stan.

Vi åt sushilunch =)

Och jag fick besök av barnen en kort stund med. Gjorde fruktsallad och dom kastade vattenballonger med grannbarnen. Blåste så mycket dock så var inte jättekul att vara ute. Ni ser ju på mitt hår på bilderna, haha.

Jolie har fått feber förresten. Tycker att det är så jobbigt att vara ifrån henne när hon är sjuk. Vill bara pyssla om! Men vi ses ju snart igen som tur är.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish