Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Och hoppas att allt är bra med er.

Hade en så dryg start på dagen igår. Tappade sönder min telefon så att den gick sönder HELT. Fick åka i panik och köpa en ny vilket tog en evighet och sedan tar det ju ytterligare en evighet att installera om alla appar och komma ihåg alla lösenord. Blir så trött och less på mig själv då det är pengar som jag hellre hade lagt på annat.

Åkte sedan hem till en av mina bästa vänner där vi hade fullt hus med massor av barn. Vi låg och solade och babblade, kidsen lekte och sedan blev vi bjudna på middag. Så mys!

Idag har jag världens längsta att göra lista och ska bland annat plugga och fixa min bokföring för månaden. Har förresten inte hunnit godkänna eller gå igenom era kommentarer men ska göra det under dagen. Ifall ni undrar varför er kommentar inte syns eller varför ni inte har fått svar =) Önskar er en jättefin dag! Kram.

Kolla vad fint jag och Jolie har fixat förresten! Älskar när man ställer krukor i små grupper på altanen.

Fikonträd är typ det gulligaste som finns!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish