Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Premiär

Lite mer plantering då, haha. Kommer att skriva om aaaallt jag planterar nu framöver oavsett om det är en liten persilja eller ett träd. Vet ju att dom flesta av er tycker det är lika kul som jag!

Jag och Jolie premiärplanterade lite smått hela helgen iallafall. Vet inte om det är tillräckligt varmt för detta ännu i Umeå men det är därför jag testar väldigt lite nu och ser hur det går. Planterade på exakt samma vis som vi hade förra året i den här lilla tegelkrukan och blandade timjan, oregano och persilja. Den blev så himla stor och fin förra året och spretade ut åt alla håll!

Förresten! Jag hade ju en helt enorm kruka på altanen med mynta förra året. Började gräva upp ur den för att plantera ny i helgen men då ser jag att den har ”överlevt” och att det har börjat komma massor med nya små myntor från den. Jag sa faktiskt förra sommaren att jag trodde att den skulle klara sig över vintern men alla sa att den aaaaldrig skulle göra det i en kruka utan bara om jag hade satt den direkt i jord i en rabatt typ. Men tänk så rätt jag hade =)

Ska köpa olivträd, lavendel, fikonträd och massor av annat fint hit ut med.Vill ha klättriga murgrönor och rosor i krukor överallt. Längtar så tills allt som jag planterade förra året kommer upp igen med. Satte ju ner allt från hortensia till eucalyptus, pioner och olika typer av rosor. Äppelträd med! Och så har jag ju vinbär och krusbär sedan första året i huset med. Har planterat brudslöja hela vägen längs tomtgränsen som ligger mot ”skogen” och så har jag ju humle längs med hela pergolan med. Den växte ju hur bra som helst förra året. Nej, nu vill jag har sommar på riktigt! Och att min gräsmatta ska bli grön igen. Den börjar komma lite smått nu och speciellt på vissa ställen.

Tycker det är så mysigt att sätta örter i små krukor överallt. Blir så fint.

Dagens hårpillare var jag också =)

Städade tomten på leksaker med (men det har barnen redan hunnit riva ut överallt igen, haha) och var väldigt bekymrad på den som fotade över något som ni ser på bild två.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish