Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

25

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina!

Hoppas att allt är bra med er.

Idag fyller jag 25. Helt galet vad tiden går fort! Har ett läkarbesök idag, ska plugga och jobba bort massor, träna, Jason ska klippas hos min frisör och ikväll så ska jag äta middag ute med Tove och dricka lite drinkar. Vi har som tradition att alltid gå till samma ställe när någon av oss fyller år. Kommer att bli så himla mysigt i vanlig ordning!

Lite bilder från helgen:

En av mina vänner bjöd mig på fetaost i ugnen och alltså det var sååå gott. Hon hade marinerat den med olja, timjan och rosmarin och så kan man ringla över honung med. Mmmm! Så gott.

Har ätit frulle ute i solen och pluggat från altanen i bikini. Bästa! Kommer bli många sådana dagar nu framöver. Min äggröra är inte äggröra utan bara ägg som jag har stekt i smör haha. Är alltid jättelat när jag gör frukost till bara mig själv och försöker bara få i mig något enkelt och snabbt.

Mina höga bikinitrosor som jag älskar hittar ni HÄR. Trosorna är så sjukt sköna och jag har verkligen fallit för just höga bikinitrosor. Kommer dock inte att ha det hela tiden då jag vill bli brun på magen med. Men det är väldigt fint och bekvämt.

Bikiniöverdelen finns HÄR. Vet inte vad jag tycker om överdelen riktigt då den verkligen trycker upp brösten till hakan typ och samtidigt ”plattar till” tuttarna helt. Jag har storlek M på min och den sitter hur tight som helst. Men den är rätt fin framifrån iallafall, haha. Då ser man inte hur den trycker till på samma sätt som man gör från sidan.

Topp – HÄR (har denna i vit och beige men den beiga verkar vara slutsåld)

Tights – HÄR

I fredags planterade jag och Jolie mynta, rensade på gården och åt fruktfat. Jason lekte med grannbarnen.

På fredagskvällen kom Tove hit och drack vin med mig när barnen hade somnat.

Och i lördags kom hon hit med alla barn som röjde ute hela dagen. Jason gick ut i hela byxor och sina Adidasskor och kom hem i helt trasiga byxor och crocs (?). Dom var helt smutsiga och rosiga om kinderna men så himla glada. Oj, vad kul dom hade tillsammans allihop!

Blev både fruktpaus och glasspaus i omgångar och så gjorde vi köttbullar med pasta till middag. Det var typ det godaste jag har ätit på länge för att jag var SÅ hungrig den kvällen efter en hel dag ute och efter att ha jagat barn, tagit mat och fika fram och tillbaka, städat upp efter dom, tvättat deras händer och fötter 29929 gånger när dom gick mellan inne och ute osv.  =) Har iallafall världens bästa Tove och det är så underbart att vi bara är som en stor familj typ och att man bara kan vara. Bästa.

Jag och Tove drack var sin sådan här. Alltså dom är SÅ goda. Älskar att Clean har gått ihop med RSCUED och räddar frukt i sina funktionsdrycker. Alla tummar upp och det här är helt klart dom godaste dryckerna med koffein som jag provat hittills. Om ni undrar vad som ligger på bordet i bakgrunden så har barnen varit på stenjakt och samlat alla fina stenar som dom kunde hitta, haha.

Under lördagskvällen kom en annan vän till mig hit och när barnen somnade så drog vi fram lite gotta och såg repriser av Ex on The Beach.

Önskar er en fin dag! Stor kram! 

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Grattis i efterskott fina du! ❤ Du ser ut att ha haft en sååå mysig dag 😍 Åh herregud, vilken fantastisk rumpa😍 dröm! Vad har du gjort för att få en sån där rumpa ? Jag vill att min rumpa ska se ut så här😞🙏🏻

  2. Bianca

    Grattis fina! 😍 Fyllde själv 25 igår 🥳
    Efter att jag såg att du satt ute med datorn i solen vill jag tipsa om en så smart grej, denna https://www.balkeforshood.com/ ett skydd för datorn så du kan sitta ute med den i solen och se skärmen ordentligt. Älskar den när jag sitter ute soliga dagar och pluggar ❤️ kram och grattis igen! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish