Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon onsdag!

Hoppas att allt är bra med er <3

Jag hade världens längsta dag igår. Var helt död när jag kom hem. Hann med ett gympass iallafall som tur var så fick lite energi därifrån. Men ja, dagen var lång.. Klev upp vid 05.30 med barnen, lämnade dom på föris och tog sedan med bilen på bilspa, haha. Tyckte att den var värd det. Fick lånebil, åkte vidare till jobbet, gick igenom alla tekniska grejer och system inför min ”riktiga” kursstart nu i dagarna, försökte göra bort så mycket bloggrelaterat som möjligt på sidan av, åkte och hämtade bilen igen på lunchen, köpte med mat snabbt, tillbaka till kontoret och så fortsatte dagen fram tills kvällen. Har en väldigt ren och fin bil nu iallafall och det känns sååå skönt.

Det slår mig varje dag hur mycket jag älskar min bil. Direkt jag kör en annan så saknar jag ihjäl mig efter den. Var till och med tvungen att ta en bild på den när han som jobbade i tvätten körde iväg med den. Sen satt jag och tittade på bilden heeeela förmiddagen.. Haha, nej, skojar bara =) Men typ. Det är äkta kärlek iallafall.

Jolie gjorde en jättesöt teckning igår som hon klippte sönder lika fort sen..

Heja mig! Träningen är så viktig för att jag ska funka som människa. Kan typ få kli i kroppen och känna att jag bara måste dit. Bästa känslan.

Kommentarer

  1. Linda

    Du skrev ju i ett tidigare inlägg att Jason sagt att han aldrig skulle rita och måla på väggen..dum fråga kanske men hur fick du honom att förstå det och i vilken ålder? Min 1,5 åring ritar på allt han förstår inte alls.. vad det verkar som..

  2. Marre

    Hej! Hur gör du när du ska förnya din bus? Tar du bort allt och börjar från början eller fyller du bara på? Och om du tar bort allt har du något knep förutom skrubb? Tycker det som är kvar ibland sitter som berget 🙈 har alltid ett område baksida underarm nära armbågen där färgen envisas sitta kvar och bli mörkare trots jag smörjer in med mjukgörande innan! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish