Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

+/- just nu

+ Stort plus för sushi! Ääääälskar det. Typ det godaste jag vet efter tacos. Åt det till lunch med Hassan igår, mums.

+ Min blogginspiration har kommit tillbaka lite. Märks det? Känns så himla skönt att få känna den där känslan av att jag faktiskt vill sätta mig och bara låta fingrarna knappa på tangenterna. Känns som att jag har mycket att dela med mig av nu och att det händer så mycket kul över huvud taget.

– Det går mot slutet av maj och det är fortfarande så sjukt kallt här i Umeå. Hur tråkigt!? Jag skulle lätt kunna ha på mig en tunnare vinterjacka nu men envisas ändå att ha för lite kläder bara för att det ”borde” ju vara varmt, haha.

– Saknar ihjäl mig efter att få umgås sådär mycket med Tove som vi alltid brukar göra. Vi har ju båda sjukt mycket just nu men lyckas ändå prata i telefon typ sex gånger om dagen, haha.. Jobbigt bara att inte träffas så mycket som alltid och jag saknar verkligen henne så mycket.

+ Har rensat ur min garderob och gått igenom aaaalla mina kläder. Jag har ju sjukt mycket träningskläder men blev typ chockad över att jag har tre hela lådor med byxor, kjolar osv med. Hade helt glömt bort hur mycket vanliga kläder jag faktiskt har, haha. Dags att börja använda dom lite kanske.

– Hade en hemsk nattning av barnen igår. Jolie var så arg och missnöjd över att sova och ville klä av sig och klä på sig tusen gånger om, gå och kissa tusen gånger bara för att slippa vara i sängen osv. Jason somnade men hon väckte honom hela tiden. Blev så arg, less och stressad och idag har jag dåligt samvete som tusan. Snälla säg att jag inte är ensam om att bara tappa precis allt tålamod under nattningarna ibland? Oftast somnar dom ju enkelt men igår var det verkligen långt ifrån lätt.

+ Åt middag hos min kompis som är vegetarian och hon gjorde exakt som när man gör fisk med skolans sås fast med halloumi. Alltså det var såååå gott! Så himla smart idé =) Nu äter ju jag faktiskt fisk igen men det var verkligen hur gott som helst med haloumi, så tips, tips!

+ Provar en ny primer och denna är SÅ bra. Brukar inte ens använda det men fick ett ryck och gick igenom allt mitt smink och hittade flera stycken. Förstår inte varför jag inte brukar ha det under resten av min bas? Blir ju så mycket finare resultat! Använder ni primer? Vilken i så fall?

+/- Uppskattar tiden med barnen så enormt mycket nu. Känns så tufft att dom får så långa dagar som det ser ut just nu men dom älskar ju förskolan och har det jättebra där med. Har ju varit hemma med barnen på heltid större delen av deras liv och nu när jag faktiskt har det hektiskt så kan jag se tillbaka och vara så glad för att vi fick så mycket tid tillsammans när dom var mindre. Men ja, nu tar jag verkligen vara på tiden och varje minut ihop då det mest blir en stund på kvällen vi får spendera tillsammans. Detta får bli både ett plus och ett minus. Minus för att jag tycker det är jobbigt att få så lite tid ihop och plus för att jag är extra bra på att ta vara på tiden vi faktiskt får nu

Kommentarer

  1. Catharina

    Kan du göra ett inlägg om hur din garderob ser ut? Vad har du i vilka lådor osv? Med helhetsbilder av garderoben 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish