Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I huvudet

– Jag har börjat använda en ny concealer och är helt såld. Har tidigare använt Mac och Helena Rubinstein men denna toppar dom båda skulle jag säga. Behövs så lite, alla påsar under ögonen blir ett minne blott och den känns typ lite vattenfast nästan? Så nöjd!

– Många har frågat varför jag inte skriver om Paulo Roberto och hela den händelsen. Ärligt talat så finns det ju inte så mycket att säga. Mår illa av tanken och tycker det är v i d r i g t. Tycker det är äckligt med människohandel över huvud taget och enligt mig så ÄR det våldtäkt. Finns verkligen inget att försvara eller säga och det som jag tycker är mest oroväckande är att han redan dagen efter typ postar bilder där han ska ut och jogga och ”ta tag i sitt liv”. Hur kan man ens lägga så mycket vikt i sig själv när man precis utsatt någon för övergrepp? Alltså nej.. Så egoistiskt och så obehagligt. Jag rensade mitt skafferi i helgen och hittade lite grejer som åkte rakt ner i soporna.

– Alltså jag <3 MAX. Äter ju där minst två gånger i veckan och tar typ alltid samma sak. Halloumi eller crispy no chicken-burgare med glutenfritt bröd och ingen rödlök. Känns som att personalen typ har lärt sig min burgare nu för att jag är där så ofta, haha. Det räcker med att dom ser mig så vet dom vad jag ska ha =) Älskar ju också deras salladsburgare men jag föråt mig på den under en period så lär dröja innan jag är sugen på den igen.

– I söndags hade jag typ mitt livs mest effektiva dag. Eller kanske inte men det kändes så iallafall. Klev upp strax innan sju, fick jättemycket gjort hela dagen och kom ändå i säng tidigt på kvällen. Heja mig!

– Under både lördagen och söndagen fick jag till så sjukt bra pass på gymmet. Gick helt in i mig själv, hade jättehög musik, lyfte 10 kg tyngre (!!) än jag brukar och glömde bort att tiden ens existerade. Var helt skakig i benen när jag gick mot omklädningsrummet. Hatälskar den känslan. Och idag är träningsvärken verkligen ett faktum. Borde kanske ha en vilodag idag eller imorgon då det verkligen känns i kroppen att jag tog i hårt. Har haft riktigt dåliga träningspass under väldigt lång tid så var skönt att det vände i helgen. En kille kom fram till mig när jag stod och lyfte och ba ”det är lugnare att vara här utan barnen va? Det märks på dig att du har ett helt annat lugn idag”. Tyckte det var gulligt att han märkte det. För ja, jag tränar ofta med mina barn och då blir det en stress på ett helt annat sätt även om det också fungerar okej.

– Bad er att dela era bekännelser med mig på instagram i helgen och ni som följer mig där såg säkert alla bekännelser på storyn som jag delade vidare anonymt. Det var så otroligt många som ville lämna sina relationer men inte vågade, levde dubbelliv och hade gjort i flera år eller var otrogna. Flera 100-tals. Tycker det är så skrämmande att så många mår så dåligt men inte gör något åt det. Vissa skrev också att det kändes som att deras partner inte hade brytt sig om dom dog, att dom inte kände sig älskade, att dom levde med en person som misshandlade dom psykiskt eller fysiskt, att dom inte kände attraktion till sin partner, aldrig ville ha sex med sin partner osv osv. Jag vill skicka en stor kram till alla er. Det är så himla svårt med kärlek och relationer och jag känner med er så himla mycket. Vi bär alla vårt egna bagage och ingen historia är exakt som en annan trots att många kan likna varandra. Vill bara påminna er om att det aldrig är för sent. Det är aldrig för sent att börja om på nytt, tillåta sig själv att vara lycklig, få känna sig pirrig och glad, få uppleva den där riktigt stora kärleken. Det viktigaste är att man är ärlig mot sig själv, inte trycker bort sina egna känslor och vågar känna efter. Det är läskigt men det är också nyttigt. Sikta på att bli din egna bästa vän så kommer du att vilja göra det bästa för just dig efter det. Du ska leva med dig själv resten av ditt liv och tro mig, du kommer inte vilja se tillbaka på dina bästa år och minnas att du levde ihop med någon som du inte ens ville vara med, som du var otrogen mot eller som skadade dig fysiskt eller psykiskt. Livet är för kort för att spendera en sekund i en relation som du inte tror på till 100%. Klart att det går upp och ner i perioder i livet men tror att man har svaret inom sig på om det är rätt eller inte om man bara vågar vara sann mot sig själv.

Många skrev efter detta att det var skönt att läsa att andra är i samma sits och att man inte är ensam om saker som man går igenom. Och tro mig, det är man ALDRIG.

Kommentarer

  1. Mio

    Dock väldigt tråkigt att många tycker det är så lätt skaffa barn, sen hips vips blir det lite tufft i förhållandet och man gör slut. Har man barn så tycker jag verkligen att man borde göra sitt yttersta för att fixa till det, parterapi mm, säger absolut inget om ens partner slår eller psykiskt misshandlar. Men att lämna bara för att man är lite mindre kär tycker jag är att inte kämpa.

  2. Anne

    Jag håller fullt med om att man inte ska stanna i förhållanden där man mår dåligt. Men att lämna bara för att det känns ”tråkigt” speciellt om man har barn ihop, tycker jag är såå fel. Långa förhållanden går upp och ner och plötsligt kan det vara mycket fint igen efter en down-period. Sen är det nog lite av en myt ” den stora kärleken” då pirr och passion är en helt annan sak än långvarig kärlek. Den person som väcker ens största passion är sällan den som fungerar bra i ett långvarigt förhållande. De står nästan i ett motsatsförhållande. Jag har sett många som blir kära, skaffar barn, lämnar….och sen upprepar mönstret med den nya ”stora kärleken” och skaffar en tre,fyra barn med lika många karlar. Jag tror att man får se lite realistiskt på äktenskap etc. Slut på predikan! 😜

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Håller inte med dig alls men förstår hur du menar och det är nog många som tycker som du <3 tror man vet bäst själv vad man vill ha i en relation och när det är värt att kämpa och inte. Så länge man själv är lycklig, det är det viktigaste. Kram kram

  3. Tvåbarnsmamman

    Även om man har barn och familj ihop tycker jag inte det är någon ursäkt att gå flera år olycklig och vara otrogen/ leva dubbelliv. Då är det verkligen dags att ta tag i sitt liv! Det är ju otroligt hemskt att slösa bort sin partners liv på det viset också och inte rättvist mot någon, inte barnen heller. Då är det bättre att gå skilda vägar. Lite sorgligt att många är så olyckliga men såklart finns det många som vågar ta steget bok separera och även vi som är lyckliga i långa relationer.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, precis. Klart det är bättre att säga sanningen direkt att man inte har känslor eller är trött på sin relation över huvud taget. Men alla vågar inte och jag dömer ingen. Klart att det alltid är bäst att vara ärlig och våga ta steget. Är man otrogen så är det ju för att något inte känns rätt i förhållandet (för det mesta iallafall) och då är det bättre att lämna än att slösa både sin egna och sin partners tid.

  4. Fynfa

    Åh, känner mig lite som en trälig person nu. Men… känns det inte lite dubbelt att du ofta pratar om ”vidriga män” som ger dig uppmärksamhet på olika ställen, typ förrådet och gymmet. Men nu var denna kille gullig som uppmärksammade dig. Min spontana tanke blir ju att detta var en snygg kille och de andra inte. Tänker att det kan vara problematiskt när kvinnor ibland vill att män ska se dem och ibland inte. Vilket ju är naturligt såklart, för alla är ju olika. Men hur vet man om någon är creep eller inte då då, för att den snackar på gymmet?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nja.. Tänker mest att denna man inte sa något om mitt utseende eller var särskilt på. Såg det mer som en omtänksam grej typ.. =) Verkade som att han hade sett att jag brukar ha det rätt stressigt med barnen men att jag var lugnare nu och att det var bra.. Hade han sagt något om hur jag såg ut eller försökt ragga så hade jag väl tyckt att han var likadan som dom jag brukar säga är ”vidriga” men han var bara trevlig upplevde jag det som. Hade lika gärna kunnat vara en kvinna som sa samma ord som han sa. Dom jag har nämnt i tidigare sammanhang har ju verkligen betett sig riktgt äckligt och sagt saker som inte alls är okej. Kram kram!

  5. Sanna

    hur tränar du med barnen? Har dom barnpassning på ditt gym? Jag har aldrig fått det att funka även om de har jättebra barnpassning så vägrar min son haha

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nej, dom har ett lekrum 🙂 så dom leker där medan jag tränar. Förstår det. Är jättesvårt att ha med barnen ;p men det funkar för mig för det mesta ändå, kram

  6. Helena

    Hej ! En lite random fråga , men hur diskar du ditt Mateus porslin ? I vilket program ? Tycker du att det är ett hållbart porslin ? Kram

  7. Ronja

    Åh nu blev jag sugen på att prova den concealern. Använder just nu Helena rubinstein magic concealer i färgen 01. Vilken färg är närmast den tror du? 🙂

  8. Lovis

    Förstår dig med allt om Paolo. Men att slänga maten du köpt är för mig otroligt onödigt. Du har redan köpt den och bidragit till hans varumärke så du hade lika gärna kunnat äta upp den istället för att kasta fullt ätbar mat. Känns som extremt slöseri.

  9. josefin

    Folk är så fruktansvärt falska. Om man inte älskar/bryr sig genuint om någon då säger man det till den personen sen får man stå sitt kast. Man kan inte halv-utnyttja någon annan. Antingen har man en relation till någon på riktigt eller ingen alls, inget halvdant mög, såillojalt. Samt sluta spela offer i era liv. Ödet är inte alltid att en man/kvinna är lösningen. Man bör jobba på sig själv så in i helvete först, sen kan man ha äkta relationer i sitt liv. Men i ett narcicist-samhälle funkar det inte.
    Utnyttjar man killen bara för han är pappa till ens barn eller för ni vill leva svensson-liv, sluta med det. du är inte sann.
    Om alla skulle ta hand om sina egna liv och sluta nyttja andra på deras bekostnad så skulle världen bli en bättre plats.
    Då kan man skapa hälsosamma relationer etc. För alla människor vill bli älskade och respekterade i sina relationer, gäller män och kvinnor. Man kan inte bara köra på och utnyttja den andres närvaro/existens.
    Tyvärr är människor rätt dumma, när det kommer till relationer och dem har mest problem med sig själva.
    Find out yourself innan du messar upp andra är ett bra mantra.
    Jag brukar tänka såhär, hur vill jag att mina barns framtida partner ska behandla dem. Om man själv inte kan vara så genuin så kommer man aldrig kunna kräva det från omgivningen till ens barn, och folk brukar sätta sina barns framtid ganska högt, så folks tänk på barnen och hur du vill att deras omgivning ska vara. Sen behandlar du folk som du själv vill bli behandlad och som du vill att dina barn blir behandlade. Klarar du inte, så förtjänar du inte andra människor ännu, och behöver jobba med dig själv.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tror det är lätt att döma men det ÄR svårt med relationer och känslor. Det är läskigt att lämna, det är läskigt att såra någon som man kanske har barn med. Man kanske tror att det bara är att lämna och säga som man känner men det är faktiskt inte så lätt. Håller med dig delvis men man ska aldrig döma förrän man varit där själv <3 för det är jättesvårt. Kram kram

      1. josefin

        Så är det. Det är jättesvårt att lämna. Men om man inte är sann mot den andra och sig själv. Så sårar man den och sig själv mer, för det är ju falskt. I längden, sen förstår jag att man behöver tid att fundera, osv. men att gå runt att vara otrogen under tiden eller under längre perioder, det säger tillräckligt om människors karaktär. Right. Och det är just det falska jag har så svårt för i samhället. Öppna kort, mer ärlighet, mod osv. Jag har levt en stund på jorden och sett en del. Sen vet jag att det är extremt komplex men ja.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish