Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag och nytt liv!

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej och idag börjar mitt nya liv. Är så himla peppad men också lite rädd. Ni förstår nog redan vad jag pratar om! Idag börjar jag plugga och jag känner redan nu lite att VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ!? Haha.. När jag fick hem böckerna och öppnade första sidan så kände jag typ att jag ville svimma. Det ÄR mycket och det ÄR svårt. Tur att jag är ett riktigt plugghuvud men ändå.. Är lite stressad men tror att det kommer att gå bra. Får slänga om mitt liv lite, försöka hitta nya rutiner och prioritera bort och bättre. Nu kör vi!

Några av alla grejer som händer i veckan: 

– Jag och kidsen + några vänner ska få ha hela Leos lekland för oss själva. Hur underbart!? Barnen kommer ju att leva i en dröm den dagen, haha.

– Jag ska lämna in bilen på heltvätt. Hela insidan ska städas och det känns så himla välbehövligt. Längtar tills det luktar sådär rent när man sätter sig för att köra någonstans.

– Jag kommer att hänga mycket på kontoret och lära mig, plugga + jobba därifrån.

– Min diskmaskin är trasig (igen) och jag måste ringa tekniker om det. Har egentligen bara mig själv att skylla för att jag aldrig kan skölja disken ordentligt innan jag stoppar in den i maskinen.. Detta händer mig typ varannan månad och jag lär mig aldrig av mina misstag. Oftast brukar jag kunna lösa det själv men denna gång så har jag inte fått ordning på det.

– Ska göra en kemisk peeling eller microneedling och med andra ord träffa min hudterapeut igen. Var så längesedan sist! Hon ska kika på min hy och se lite vad jag behöver precis just nu. Har ju varit rätt stressad och det känns av direkt på huden tycker jag.

– Har lite avtal att lägga igenom, samarbeten att fixa och annat jobb som hänger över mig. Så det ska jag ägna mina kvällar åt (+ plugg) denna vecka.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

I lördags var Tove här och sov över. Finns verkligen ingen som kan lyfta mig som hon. Satt och pratade halva natten, skrattade ihjäl oss, duschade, pratade lite till, kollade på konstiga saker på tv och bara var. Älskar henne mest på jorden! Så tacksam varje dag för att just hon är min bästa vän.

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej!
    Jag har precis läst färdigt min mäklarutbildning på FEI och är så nöjd!! Kan jag hjälpa dig med gamla tentor eller något annat du undrar över så kan du maila mig, Emelie.j@fastighetsbyran.se.
    En sak som är bra, använder du Facebook? Finns en grupp för oss/dom som pluggar på fei där det finns mycket äldre material och man kan ställa frågor om det är något man inte förstår osv, se till att komma med i den! Så mycket användbart material där inne. 😊
    Lycka till med studierna 😊

  2. Jossa

    Ta väl hand om din vita bil!! Gud vad jag ångrar att jag köpte en vit bil, fruktansvärt mycket jobb 😭

  3. Hanna

    Hej! Eftersom du nu börjar plugga till mäklare så är jag lite nyfiken på hur just din utbildning är som du går. För jag vill själv gärna plugga till mäklare och har då kollat på högskolor men då är utbildningen på 3 år hur kommer det sig att din utbildning är kortare, är det någon skillnad eller hur funkar det?
    Sen så vill jag även bara säga att du har en fantastisk blogg sluta aldrig med det du gör <3<3

      1. Sofia

        Lite nyfiken på varför du väljer en utbildning med en avgift på 270 000 kr istället för att välja ett program på högskola/universitetet. Finns t ex i Gävle på distans, avgift 0 kr.

        1. Gabriella Joss
          Gabriella Joss

          För att jag behöver plugga på distans och vill bli klar så snabbt som möjligt 🙂 + att jag inte har den matten som krävs så då hade jag behövt läsa upp den först med, kram

  4. N

    Lycka till med studierna! Ett tips är att verkligen inte blanda jobb och plugg samma dag. Jag jobbar och pluggar med har separata dagar, jobbar jag så jobbar jag. Är det pluggdag så är det plugg. Det är jättesvårt att ha fokus annars. Och sen att man bryter när det är dags att hämta barn. Viktigt med små pauser under dagen. Jag pluggar 45 min, paus 5-10 min. Plugga 45 paus… blir jobbigt annars 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish