Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Färgen

Såhär blev mitt vardagsrum förresten för er som undrade. Har målat med färgen ”green leaf” från Jotun och är så himla nöjd. Känns så mycket mysigare, lite lyxigare och mer personligt. Älskar det!

Kommentarer

  1. M

    Hej, hela den här frågan går ut på att klätterväxten på bilden är en gullranka, stämmer inte detta så kan du ignorera min fråga 😅! Köpte en liten gullranka för att jag hörde att det var en snabbväxande och enkel klätterväxt. Haft den i en månad nu och den är superfin trots att jag glömt bort att vattna den ett par gånger 🙄 meeen tycker den växer långsamt… 😂 min fråga är egentligen bara hur lång tid det tog för din gullranka att blir så lång fin? PS, wow vilken färg! Lyfte verkligen fram en mysig och naturlig känsla i rummet👌

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jamen gullranka ska växa fort! Mina har alltid gjort det iallafall. Testa att klippa ner den och låta den växa om på nytt. Har funkat för mig! 🙂 <3 kram och tack för så fina ord <3

  2. Emma

    Så cool!! Våga vägra vitt säger jag, tråkigaste färgen. Jag var en sån som bara ville ha vitt vitt vitt innan men inte nu längre😂 Har tänkt på en grej, gillar du inte gardiner haha? Vet inte om jag har sett en enda gardin i ditt hus?! Eller i sovrummet kanske?

  3. Sanna

    Huuur får man det så snyggt!? Tycker jag läser och googlar, läser och googlar… Men får så mycket olika svar.
    Har du rollat väggen? Duttat med svamp? Eller hur har du gjort?
    Riktigt snyggt jobbat i vilket fall 😍 Du som säger att du inte är händig, bilden talar för motsatsen 😉

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Körde bara med pensel och så drar man åt olika håll så att det blir så ojämnt som möjligt typ. Så det ska inte vara genomtänkt och man ska bara köra på 🙂 <3 men ååh tack vad glad jag blir <3 kram kram!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish