Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Målat och klart

Kollaaaaa vad fint det blev! Dessa bilder är tagna igår kväll innan det blev färdigtorkat så ska ta nya bilder åt er nu i dagsljus. Är så himla nöjd verkligen! =)

Nu ska jag åka och byta däck. Missade min förra tid då jag glömde bort den helt så nu är det dags. Jag är nog den sista i Umeå som fortfarande har vinterdäck på min bil, haha.

Önskar er en fin dag! Kram kram

Färgade faktiskt håret hemma igår för första gången på år och dagar. Missade att jag färgade hela nacken och bakom öronen med dock, haha.. Hoppas det går bort nästa gång jag duschar.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Evelina

    Hur kommer det sig att du färgade håret hemma när du regelbundet går till frisören och färgar det? Var du inte nöjd med färgen? Tycker du har så fin färg på håret, alltid så glansigt och fräscht.

  2. Profilbild
    L

    Är det en vanlig vägg? Rollar du eller pensel? Det blev väldigt ombonat och ser lite mindre ut men jättemysigt. Det bästa med färg är att man kan ändra hur ofta man vill. Jättesnyggt tycker jag. Mer värme än bara vitt och om man vill kan man byta och byta tills man gått igenom hela färgpaletten, hehe. Om man nu har det som intresse. Jag har tapetserat om vårt kök så många gånger att jag glömt räkna nu. Har bara tapet så det räcker med 3 rullar, resten är färg. Då kan man ändra ofta.

    Jag älskar inredning. Kan du inte göra samarbeten med inredningsaffärer… Eskar lite billigare saker (om man får vara sån) Igen, det blev jätteombonat och mysigt.

  3. Profilbild
    Sara

    Vad snyggt det blev och vilken snygg ryggtavla du har 😍 kan du inte tipsa om dina bästa övningar för ryggen? Saknar dina inlägg om tips på pass och övningar, särskilt som man kan göra hemma i dessa tider 😊

  4. Profilbild
    Didi

    Åh vad fint det blev!! Men shit vad duktig du är. Heja dig! 🙂
    Och vad blev det för hårfärg där hemma? Har också funderat på att färga hemma själv, men har ingen aning vad som är bra där ute längre, kan du snälla tipsa?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish