Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

– Det snöade igen idag! Och igår när jag hade besök började det också snöa från ingenstans! Alla satt bara och glodde på varandra och fattade ingenting, haha. Kul med snö i maj..

– Jag har beställt massor med nya trosor från mitt favoritmärke! Dessa är BÄST när man tränar mycket och inte vill ha något som syns genom tightsen. Som ni vet så är ju jag beroende av trosor och samlar typ på dom, haha. Har ju cirka 300 par.. Hur sjukt!? Dessa som ni ser här nedan är iallafall dom bästa och skönaste att ha till vardags och dom kommer från Aim’n. Jag har storlek S på mina.

– Köpte världens finaste elefantöra nu i helgen! Materiell lycka på hög nivå. Det fick faktiskt flytta in i badrummet på nedervåningen och stå på en pall där. Blev sjukt fint och lite mer ombonat. Ska fixa en duschvägg där snart med.. Två år senare men bättre sent än aldrig, haha =) Blir en i lite industriell stil men en lite enklare variant. Ska visa er hur jag tänker mig sen! Kommer bli superfint. Älskar att få in lite svarta detaljer.

– Träffade en tjej på ICA igår som gav mig världens största kram och sa att jag känns som en så himla bra vän trots att vi aldrig har träffats. Vi pratade i säkert tio minuter och det är alltid så himla kul att få träffa er! Alltså ni anar inte hur glad jag blir när ni kommer fram! Blir så varm i hela kroppen och känner att jag aldrig vill sluta hålla på med sociala medier =) Jag älskar er så mycket! Minns ni att jag var igång med att ordna en stor tjejkväll i Stockholm på något hotell i en mysig svit? Det ska vi styra upp efter dessa virustider! Ska vara stora fruktfat, pyjamashäng och tjejmys. Ska försöka lösa så att vi kan vara så många som möjligt med så att jag får träffa så många som möjligt av er. Tack för att ni finns. Utan er hade jag aldrig varit precis där jag är just nu och ni är en sådan viktig del av mitt liv.

– Ikväll ska min vägg i vardagsrummet målas! Kommer bli så himla fint. Och så ska jag ner med alla hyllor som sitter ovanför soffan och upp med en mindre hylla i marmor + svart. Kommer bli jättebra om det blir så som det ser ut i mitt huvud – vilket jag hoppas.

Denna färg från Jotun blir det! Den mörkgröna som heter ”green leaf”. Minns att jag i början av husbygget ville ha ALLT vitt och tänkte att folk var galna som ville ha en annan färg än just vit. Idag är det precis tvärtom och jag kräks på allt det vita. Det är så tråkigt och jag vill måla om precis överallt. Nästa rum att ta sig an blir kidsens lekrum och där ska det få bli en greige-aktig färg eller något mellangrått fast i varmare nyans. Vet inte riktigt än men ska klura på det direkt detta projekt är färdigt. 

– Några av er har skrivit att ni är oroliga att jag ska krascha av att jag verkar ha så mycket nu. Ni ska få en liten uppdatering om hur allt känns nu.. Jag är ju stressad som tusan över att jag börjar plugga typ 200% nästa vecka + ska ha två jobb, mitt företag, barnen och huset. Ibland känner jag bara att jag vill sälja huset, köpa en lägenhet i stan åt mig och barnen och få en sak mindre att tänka på bara där. Bara att städa ett hus tar ju en evighet tycker jag.. Men nej.. Jag vill ju bo här! Barnen älskar det och jag med. Och alla grannar och grannbarn har blivit så betydelsefulla för oss. Att ha ett eget hus är en sådan frihet och att bara kunna låta kidsen springa ut och in på sommaren hur mycket dom vill ger mig drivkraft till att orka nästan vad som helst. Och allt plugg och jobb känns stressigt ja. Jag kommer att vara på kontoret och jobba, jobba med mitt egna som jag gör redan nu och dessutom klara skolan. Men det ska gå även om det blir en lite tuffare tid under en period. Klart att jag också är rädd att krascha men jag försöker tänka att det är ett år av mitt liv och sedan är jag färdig mäklare. Satsar inte heller på att få bästa betyg utan bara på att klara det så att jag blir godkänd. Och så ska jag försöka få undan så mycket jag kan på andra vis. Är inne på att skaffa städhjälp bland annat. Har ni tips på någon bra i Umeå? Anledningen till varför jag inte har städhjälp idag är att jag är så pedantisk att jag oftast tycker att jag måste gå och städa igen efter att dom har städat.. Hittar alltid saker som inte känns helt rena och då gör jag det hellre själv, haha.. Men ska försöka sänka kraven i allmänhet på mig själv gällande saker som jag verkligen inte måste göra och prioritera om lite så att jag ändå får må bra. Och jag kommer att bromsa om jag märker att det blir för mycket. Det har jag lovat mig själv.

Igår fick jag verkligen till ett sjukt bra pass på gymmet och idag tänkte jag göra detsamma. Ska dit ikväll och köra stenhårt. Känns som att denna vecka har börjat bra och bara kan fortsätta bättre Fick nio timmar sömn inatt med och det var längesedan.

Hoppas ni har en fin tisdag såhär lång, kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    S

    Jag tycker verkligen om din blogg och innehållet i den. Det är en bra balans. Du verkar också vara en fin och genuin människa, men jag har en känsla av att du stressar dig genom livet? Allt ska gå så snabbt och du ska ha så många bollar i luften på samma gång. Stannar du någonsin upp och bara njuter av tillvaron? Min känsla är att du inte är nöjd, med vad vet jag inte men du känns som en sökande person. Du har två fina välmående barn, du har hälsan och du verkar ha personer runtomkring dig som du mår bra av. Njut av dem💜

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack <3 Nej, så känner jag inte. Jag är hungrig på mycket och ofta stressad över att jag har mycket att göra. Men stressar inte genom livet utan försöker bara att leva fullt ut så mycket jag kan. Älskar mitt liv 🙂 Och jag njuter massor, nästan varje sekund, kram <3

  2. Profilbild
    Sofia

    När vi flyttade in i vårt hus var jag såå trött på vitt! Vi har inte en enda vit vägg i huset nu och jag älskar de 😍 mysfaktor 1000 med färg på väggarna!

  3. Profilbild
    Em

    Är det verkligen nödvändigt då att läsa 200%. Varför inte läsa i den ”normala” takten det tar för att bli mäklare? Hur mycket lär man sig om man ska stressa igenom en utbildning? Även om man klarar alla moment?

  4. Profilbild
    Louise

    Jag har följt din blogg på VMB ett tag och tycker du skriver så bra inlägg. Att du orkar ha så mycket bollar i luften samtidigt. Jisses. Själv har jag precis gått in i väggen för att jag har gjort i princip allt hemma och haft hand om barnen samt att jag fortfarande håller på med mitt examensarbete som ska in för granskning och opponering i början av juni.
    Jag har man vid min sida men han jobbar natt och därmed sover på dagarna så jag får i princip dra hela lasset själv. Beundrar att du hinner med. Jag hade gått in i väggen flera gånger om.
    Jag bara längtar tills jag är klar med examensarbetet och att detta covid 19 försvinner så jag kan träffa mina föräldrar igen.

    Ha en fortsatt fin vecka.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men åh tack <3 förstår helt! Ja, jag gillar ju att ha många bollar i luften men klart det känns för mycket ibland. KRAM och heja dig <3 förstår att du känner så. Detsamma!

  5. Profilbild
    Maria

    Jag är också trött på vitt. Så har nu lite mer färg i lägenheten. Och det piggar upp. Men just det är ju en period i livet som blir lite stressigt. Ta en dag i taget det kommer gå bra .Är besviken på vårvädret. Mest regn i stockholm. Tyvärr. Nästa vecka ser mer lovande ut. Kram.

  6. Profilbild
    Elin

    Hej! Nu kommer världens dummaste fråga… Jag har problem med att stringtrosor hamnar mellan läpparna därnere när jag kör cirkelgym:P…. Eller är dessa bredare i grenen? Kram/ Elin

  7. Profilbild
    Johanna Grahn

    Åh gud vilken underbar färgserie från Jotun, har funderat länge på vilken färg vi ska ha i gästrummet och Cashmere eller Raw Canvas från denna serie var ju ljuuuvliga, någon av dom blir det.
    Och ja, vita väggar ta mig tusen DET VÄRSTA jag vet.

    http://johannagrahn.se

  8. Profilbild
    Moa

    Såg pioner i 3-pack på Willys Avion idag och tänkte på dig att du sökt det! Kanske inte finaste sorten MEN en pion är alltid en pion 🥰

  9. Profilbild
    B

    Det låter lite väl osunt att bara stressa igenom en hel utbildning, också rätt onödigt att läsa någonting man ”bara vill ta sig igenom”… Glamoriseringen av att ständigt ha tusen projekt och alltid sova för lite kommer aldrig hålla i längden.

  10. Profilbild
    peyzi

    du kommer klara det! Ingen tvivel på det! Du är en sån inspiration! wow! Så duktig på det du gör och att du ska börja plugga nu också utöver allt, så duktig!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish