Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FEM

– Jag klarar inte av att ta i vetemjöl. Får sådana sjuka rysningar i hela kroppen av det. Får rysningar bara av tanken på det, usch!

– Jag har tagit nästan alla mina hål själv eller med hjälp av en kompis. Var verkligen en SKITunge som nybliven tonåring. Tog hål i tungan, naveln, näsan och 13 hål i varje öra. Förstår inte hur jag vågade ta hål i tungan med min kompis hemma i hennes lägenhet. Ingen av oss hade gjort något sådant förut.. Får typ panik nu i efterhand av vad som hade kunnat gå fel.

– Precis när jag och F hade flyttat ihop så åt vi chips VARJE kväll för vi hade alltid myskväll, haha.. Hur sjukt är inte det? Tror vi gjorde det under typ ett års tid dessutom. Skulle liksom aldrig hända idag att jag åt chips varje dag. Mycket hinner ändras på 10 år.. =)

– Jag larmar alltid minst tre gånger innan jag går och lägger mig. Och drar i dörren med. Har typ tvångstankar och är jätterädd att glömma bort att göra det. Kan liksom ha lagt mig i sängen men ändå känna att ”nej, jag måste gå och kolla så att det är låst” – fast jag redan har gjort det två gånger. Blir typ osäker på om jag verkligen såg rätt sist jag kollade…

– Jag har ju gått runt och trott att jag väger 68 kg.. Sist jag vägde mig så gjorde jag ju nästan det och jag tänkte att jag ju faktiskt har blivit större så jag borde ju ha gått upp och inte ner. Och jag vill ju bli större när jag tränar och inte mindre! Som ni vet så äger jag ingen våg och är inte alls intresserad av att ha koll på siffror men när jag väl är någonstans där det finns en våg så brukar jag passa på (för skojs skull) och nu gjorde jag det för ett tag sedan. 62 kg vägde jag! Så det var ju verkligen en skillnad från vad jag faktiskt trodde, haha..

Kommentarer

  1. Profilbild
    M

    Ta bild/filma med mobilen når du låser så kan du titta på bilden när du blir osäker👌funkar iaf för mig 😂 gör så med allt jag nojar över typ, spisen, dörren, bilen osv

  2. Profilbild
    Sigg

    Ett tips jag hört om det där med dörren eller liknande saker är att säga det högt till sig själv när man gör det ”nu har jag låst dörren”. Då får man lite lättare att lita på sig själv sen att det är gjort;)

  3. Profilbild
    Sofia

    Jag brukar säga högt ”Nu låser jag dörren” medan jag låser 😂 annars glömmer jag om jag verkligen gjort de o tvivlar på mig själv. Så irriterande haha

  4. Profilbild
    Sandra

    Haha åh känner igen det med dörren! Är precis likadan och min sambo blir galen på mig för att jag måste gå upp ur sängen för att känna om jag verkligen låste 😂 ibland säger han tydligt att ”älskling nu har jag låst dörren” men ändå måste jag känna på den, så konstig 🙈
    Kram till dig fina ❤️

  5. Profilbild
    Sandra

    Du har en väldigt fin och inspirerande blogg Gabriella. Känns glamoröst att få gå in och läsa. 🤣
    Får man fråga hur lång du är? 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish