Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Helgen har varit sååå mysig! Har hängt med vänner massor, blivit bjudna på mat, barnen har lekt med sina kompisar och grannbarnen, jag har varit över hos grannarna och druckit lite drinkar, fixat lite samarbeten och städat massor. Har tränat också men har som sagt tappat det helt med träningen! Denna vecka tar vi igen det.

Aja, lite bilder från helgen:

Jag har själv bott i mjukisbyxor heeeela helgen typ. Så skönt! Och ja, jag hinner/orkar aldrig tvätta håret ;p

Blev bjudna på tacos och massor och fika hos våra bästisar! Fredagsmys.

Och i lördags åkte vi och hälsade på i våra vänners nya hus. Vi är ju några familjer som brukar hänga tillsammans och tillsammans har vi 10 barn! Hur sjukt!? Huset fullt med andra ord! Blev bjudna på grillat, gott fika och barnen lekte loss ordentligt. Och jag måste också skriva hur rörd jag är över hur otroligt fina vänner jag har. Jag kommer ju ha rätt mycket nu framöver med plugg, dubbla jobb, barnen, huset osv. Alla bara finns där och vill ställa upp och jag får typ tårar i ögonen bara jag skriver om det. Erbjuder sig att vara barnvakt, hämta på föris, hjälpa med att byta däck på bilen osv osv. Listan kan göras lång. SÅ tacksam över att just jag är omgiven med så fantastiska människor som alltid finns för mig och barnen oavsett vad. Älskar dom så himla mycket!

Hur fina blommor? Nu är ju snart pionsäsongen här på riktigt (i Umeå har det inte riktigt kommit igång ännu tycker jag, haha) och jag kommer att unna mig en gång i veckan. Pioner är det finaste jag vet. Speciellt vita och ljusrosa.

Förresten! Jag trodde att Jason hade ritat på väggen och var så himla chockad. Pratade med honom om det och han brukar oftast inte ljuga om saker.. Han sa flera gånger att ”nej, mamma, jag skulle aldrig göra så” och ”jag har aldrig ritat på väggen och skulle inte göra det heller för det får man inte”… Skällde inte ut honom utan släppte det men tyckte det var så underligt att han hade ritat på väggen och dessutom vägrat erkänna det. Någon dag senare är vi hos vänner och barnen ritar.. Då inser jag att det är Jolie som är den skyldiga. Inte visste väl jag att hon har lärt sig att rita ”gubbar” såhär bra!? Så duktig och pysslig, haha. Och det märks att hon har tagit efter storebror för deras gubbar ser exakt likadana ut.

Såhär såg det ut i Jasons rum! Kladd överallt + dessa gubbar.

Mamman fick städa.

Och när kidsen satt och ritade hemma hos kompisarna så såg jag att Jolie faktiskt ritade exakt såhär igen. Är chockad och lite stolt med. Och har såklart bett om ursäkt till Jason för att jag anklagade honom.

Kommentarer

  1. Amanda

    Hur rengör du dina airpods? Så jobbigt!
    Vart har du dina försäkring och sparande? och vad rekommenderar du?

    KRAM <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Med tops och handsprit, haha ;p Har allt hos Swedbank och har ingen koll alls faktiskt.. Min bankman sköter allt åt mig men det är något som gör att pengarna kan växa med tidens gång iallafall, kram <3

  2. Stina

    Låter underbart men jag kan dock inte låta bli att undra hur detta går ihop med social distansering? Vi har inte träffat just någon på flera veckor/månader. Valborgsfirandet med vänner blev inställt och just nu funderar vi på om midsommarfirandet också måste läggas på is. Det är ju inte bara de I riskgrupp man inte ska träffa, man ska undvika att träffa andra över lag just nu…framförallt inomhus.
    Sen säger du dessutom att du hänger du på gymmet MED barnen och planerar en stor födelsedagsfest med vänner?
    Jag skulle gärna höra dina åsikter kring detta för I mina öron låter det väldigt oansvarigt.

  3. Maris

    Det är ju dock inte det bästa att träffa vänner hemma hos varandra i dessa tider. Ännu mindre om det är flera sällskap. Det talas tydligt om att man ska undvika socialt umgänge om det inte är nödvändigt och att det i så fall bör ske utomhus. Ser du aldrig på nyheterna? Här gör man allt i sin makt för att bidra till en minskad smittspridning i samhället och har därför inte träffat vänner och familj på ca 10 veckor, men så lever folk som om allt är normalt. Kanska provocerande!

  4. Diana

    Hej!
    Kan inte du göra en lista med dina favorit resturanger/vad du brukar beställa i Umeå??
    Allting du äter ute ser såå gott ut, är också vegetarian och ifrån Umeå så hade varit kul för lokalbefolkningen ;))

  5. Josefina

    Ingen social distansering alls???

    Tycker det är skrämmande att se när så stora influensers-som du ju är- struntar i myndigheternas råd och visar upp sitt vanliga sociala liv😔

  6. Emma

    Härligt att du har så många vänner omkring dig som ställer upp när din familj inte finns där. Det förtjänar du verkligen <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish