Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon!

Hej fina! Hur mår ni? Jag mår jättebra och detta är första natten på länge som jag faktiskt har sovit sju timmar. Har gått och lagt mig jättesent hela helgen och vaknat hur tidigt som helst med barnen. Igår trodde jag typ att jag skulle somna ståendes men tog mig ändå till gymmet en sväng med kidsen, mötte upp Tove och hennes barn där. Så perfekt för dom att kunna leka tillsammans medan vi mammor tränar! Sedan fick jag faktiskt hjälp med barnen hela dagen av en av mina bästa vänner. Hon följde med mig och handlade, lagade middag åt oss, badade barnen, städade osv. SÅ tacksam är jag. Hade nog inte orkat gårdagen så bra utan henne.

Hela denna vecka som har varit har jag verkligen varit totalt ur balans. Sovit dåligt, kassa träningspass, ätit massor med onyttigt (vilket såklart är helt okej men brukar försöka hålla det 80/20 för det mesta) och oregelbundna tider, varit trött, less, inte hunnit med det jag borde osv. Kändes som att hela förra veckan försvann till saker som jag borde ha gjort men aldrig tog tag i. Som att tiden typ bara försvann för att jag var så trött och tappade alla mina rutiner. Och ni vet när det känns som att ALLT bara går fel? Så var det förra veckan! Fick ett inkassokrav, glömde mina skor hos grannarna (!?), glömde ta in kuddarna till soffan ute så att det snöade massor på dom (ja, det snöade hos oss i Umeå nu i maj), blandade ihop dagar och tider, missade telefonmöten, försov mig.. Var bara så trött! Denna vecka ska jag göra precis tvärtom. Ska vara självisk och tänka på mig själv lite mer då jag bara har barnen onsdag och torsdag. Är sjukt peppad på bra träningspass, att sova ordentligt, ta tag i allt jobbrelaterat osv. Bara försöka komma tillbaka till det jag var i innan förra veckan startade. Tror det kommer att bli jättebra och jag älskar att det är måndag och nystart. Nu kör vi =)

Jolie återställde en av iPadsen (eller hur skriver man det i plural, haha?) igår och det tog en evighet att få ordning på den efter det. Vi var nog på gymmet i två timmar förresten! Så härligt! Dock så blev det mycket prat mellan alla övningar så den effektiva träningstiden var nog bara 45 minuter, haha.

Detta fick jag komma ner till när barnen hade somnat! Har världens bästa vän verkligen! Vi myste och såg film och så sov hon över här också med sin vovve. Förresten så ÄLSKAR jag parmesanchips! Har verkligen fallit för de. Dom absolut godaste chipsen jag vet just nu!

Nu: Frulle för att komma in i bra matrutiner igen. Gröt med massor av mandelsmör, kanelstekta äpplen, rostade hasselnötter, hampa och chiafrön, kvarg och lite honung. Såå gott! Har för övrigt hittat ett recept på gröt med banan som verkar sååå gott. Såg det på instagram! Så det ska jag prova imorgon. Återkommer med resultat =)

Kram på er och ha en underbar start på veckan!

Kommentarer

  1. Isabelle

    Har bara en fråga angående brun utan sol. Hur gör du med dina händer när du smörjer in dig? Vill inte strunta i att smörja händerna för då blir den helt vita men blir ofta inte bra när ja smörjer dem🤪

  2. Louise

    Jag vet att vi bara får ta del av en liten del av ditt liv, men jag har på sistone känt att du har aaaalldeles för mycket, och nu när du skriver detta så känns det som att din kropp börjar säga stopp. Jag har själv blivit utbränd och även några i min närhet och jag vet hur svårt det är att få stopp på hjulet som bara rullar snabbare och snabbare. Det mest provocerande för mig va när någon bad mig ”va rädd om mig själv”, för det kändes som att jag fick ännu en sak att prestera. Men försök sänka dina krav, det behöver inte vara nystädad varje dag, man behöver inte bädda rent hela tiden, det är okej med halvfabrikat, det är okej att ta emot hjälp osv. Du är grym oavsett, glöm inte det!

  3. Anna

    När du skrev på insta att det var typ den värsta dagen i ditt liv trodde jag det hade med jolies hjärta att göra. Vilken lättnad att läsa att de inte berodde pga det ❤️

  4. Christina

    Åååh sååå jobbigt! När en sak gått fel blir det ibland att verkligen ALLT går åt skogen. Vilken fin vän! 💓Har själv också haft en vecka där jag omväxlande haft det härligt, umgåtts med min fina familj, varit ute i skogen, övningskört, läst teori och njutit sen har det varit stress över att man har mkt att göra och lite konflikter på det. 😅😅Tack än en gång för att du delar med dig och finns! Hoppas du får en härlig och produktiv vecka! Och se till att sova 🥰. Kram Christina

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jamen visst! Och så har det varit heeeela veckan för mig ;p <3 Tack själv fina du och heja dig! Vad härligt det låter (det mesta iallafall ;)) 🙂 <3 kram kram och ha en fin vecka!

  5. Didi

    Men oj vilken vecka!! Verkligen inte en bra vecka men då kan denna bara bli bättre. Och vilken tur du har som har såå fina vänner runt omkring dig. Gulligt gjort måste jag säga. Ha nu en superstark och fin måndag. Let’s go!

  6. Mathilda

    Åh fina Gabriella, var rädd om dig och lyssna på din kropp bara så du inte kör slut på dig själv!! ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish