Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Hoppas att allt är jättebra med er!

Jag mår bra! Har tusen saker att göra idag och ska möta upp Hassan i stan om ett tag. I eftermiddag ska det fotas och filmas här hemma och så har jag SÅ mycket att städa. Har typ tappat det där med att städa på kvällarna helt nu när det har varit så mycket annat att göra och som kommit i vägen.

Det slog mig också att jag börjar plugga om typ en vecka.. Hur sjukt!? Det är typ mer än 200% dessutom. Hur fasiken ska jag hinna det? Haha.. Aja, det löser sig. ALLT går om man vill. Så är det. Det har jag bevisat för mig själv många gånger. Så även detta ska väl gå ihop på något vis.

Igår blev det lite gym för mig och jag var helt död. Svetten bara rann typ överallt. Har känt mig så off med träningen nu på slutet och känns som att jag bara står och stampar på samma ställe. Inte haft någon energi i kroppen fast jag ändå har försökt ta i så mycket jag kan. Ny dag och nya tag idag. Ska försöka komma tillbaka till min vanliga känsla igen. Men klart att man har dåliga perioder ibland.

Hade barnen och deras pappa här. Åt frukt till mellis =)

Min älskade lilla gos! Så stor men ändå så liten. Någon frågade om jag och F tycker att kidsen är lika igår då den som kommenterade ansåg att dom var typ tvillingar. Ja, vi tycker såklart att dom är rätt lika men ändå inte. Jolie är mycket mer lik Fs sida av familjen och F och Jason är en kopia av mig som liten typ. Sen har Jason Fs minspel och Jolie har mitt. Men i det stora hela tycker vi att Jason är mer lik mig och Jolie mer lik F. Sen är barnen lika när dom blundar typ men dom har helt olika ögonparti. Jason har mitt och Jolie har sin pappas.

Och så denna då.. Som drar upp byxorna till knät på ena sidan för att han bara känner för det, tar på sig klänning till föris för att han vill och bara är så.. egen och helt underbar. Är det något jag är stolt över så är det Jason. Han är en helt fantastisk liten person. Ibland när jag ogillar mig själv (vem har inte sådana dagar?) så tittar jag bara på honom och ba ”wow han kom från mig” och så känns allt så mycket enklare. Tänk att jag har gjort honom och att han bara är fyra år men redan nu så mycket coolare, framåt, och mer magkänsleföljande (vad är det för ord ens, haha) än vad jag är. Han inspirerar mig varje dag. Så himla mycket. Driver mig till vansinne gör han också men det är helt okej för det andra väger upp.

Fallit för denna läppfärg nu på slutet. Så fin! Tror jag köpte den på Kicks om jag inte minns helt fel.

Unnade mig detta igår! Älskar ju egentligen deras persikodoft men den är ju typ helt slut överallt och säljs inte mer. Så mango får duga.

Var vaken till 02 inatt.. Man måste ju passa på när man inte har barnen =) .. Åkte och såg Ex on The Beach hos en av mina vänner sent igår och sedan åt jag på MAX efteråt med min lillebror. Är så hungrig hela tiden. När jag kom hem kom jag på att jag inte ens hade några sängkläder på sängen så var bara att ställa sig och bädda. Och så upp 06 idag, haha.. Men jag klagar inte.

Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Julia

    Ett tips eftersom persikadoften är din favorit på the body shop, du kanske redan vet men om du inte gör de så brukar dom komma in i början på sommaren när dom har rea och kanske mot höst/ vinter. Älskar också persika och hallon så nu framåt sommaren sätter jag på notiser för varje gång the body shop har sommarrea lägger dom ju ut om de så då ilar jag till närmaste butik😅😍

  2. Madeleine

    Åh vad härligt att han har klänning på sig till förskolan. Såå bra och viktigt att han får ha det alternativet hemifrån och så viktig förebild för andra barn (och vuxna) att upptäcka att det kan vara superskönt med klänning! Och härligt att snurra i :). För alla oavsett kön!!

  3. Hella

    Kändes sjukt bra att läsa det med att det är okej med en dålig dag eller en dålig period, därmed inte ett dåligt liv! Att sänka kraven och måsten är så skönt att höra någon annan som också behöver det i omgångar!

    Du är så fin och duktig ville bara säga det och så fina barn Och din blogg är härligast!
    Kram 🤗

  4. Sanna

    Jag tror du kommer fixa det nya livet och dess utmaningar galant! Jag tror att motivation och att se sitt mål gör alla utmaningar lättare. Vill man något så går det! Sedan tror jag, men detta är såklart högst personligt och baserat på mina egna erfarenheter, att du kanske får sänka kraven lite i övrigt. Det finns trots allt bara 24 timmar på ett dygn. Jag jobbar 100 %, studerar 100 % på distans, har hus och två barn och är väldigt pedant. Jag får livet att gå ihop (kämpigt, men värt det under en begränsad tid), men jag har fått lov att sänka min krav rejält när det exempelvis kommer till städning. För mig är det just nu orimligt att sträva efter ett skinande hem utan jag har bara fått acceptera att det inte är prio just nu. För jag leker hellre med kidsen eller försöker få några timmars sömn. Men det finns ju också möjlighet att outsourca. 🙂 Sedan tränar jag hemma ur tidssynpunkt och ägnar mycket lite tid åt sociala medier (numera!). Din blogg är den enda jag läser. Så det går ju alltid att skära in på tid lite här och var. 🙂 Lycka till! Du klarar det!

  5. Maria

    Jag fattar verkligen inte hur du orkar. Jag är visserligen äldre än dig (27) men inatt sov jag dåligt kanske fick 3 timmars sömn och är heeeelt slut. vaknade och trodde jag var död typ 😛 Men piggnade visserligen till när jag sminkat mig och så men ändå. Behöver sova minst 6 timmar varje natt för att fungera. Sömnen är så viktig för återhämtning 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish