Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra. Jag mår jättebra idag! Fick hjälp med kidsen hela morgonen, målarna har målat färdigt så mitt hem är inte längre en byggarbetsplats, har fått ta en lång dusch, sminkat mig och fixat håret i lugn och ro, och nu är det dags för lunch.

Jolies blodprover gick också jättebra! Hon sa att det gjorde ”lite ont” efteråt när vi frågade hur det kändes. Tycker det är så himla kul att hon pratar så mycket nu! Barnen känns så himla stora plötsligt när dom börjar kunna ha samtal med en, haha.

Planterade om monsteran i bakgrunden för ett tag sedan och slog ihop två stycken i en kruka. Visst blev det bra!? =)

Ni vet ju förresten att jag hatar att ta kort på mig själv då det är typ det obekvämaste som finns men när jag umgås med Tove så är det typ det enda som görs, haha. Nej, men min kamerarulle ser alltid ut såhär efter en dag tillsammans. Hon är mer selfieproffs än vad jag någonsin kommer bli så vi borde kanske byta jobb. Haha förresten! Bilden där vi kollar bak mitt i allt är när det knackar på rutan till bilen för att vår mat från MAX var klar. Killen som jobbade där som skulle ge den till oss hade säkert stått där ett tag och väntat på att vi skulle vara klara med våra bilder och videos men insett att vi aldrig blev det så till slut fick han knacka för att vi skulle se honom och ta maten. Lite lagom pinsamt ändå =)

Senaste frågorna i kommentarsfältet: 

Hur är din relation till Adam som vart med i PH?

Finns ingen relation alls. Vi följer varandra på instagram. Tycker att han är jättefin i programmet och hejar på honom =)

Jag måste bara fråga. När ni var på RUL med Jolie, kunde de inte se något avvikande då angående hjärtat? Jag har läst någonstans att bars 25% av hjärtfel upptäcks just på RUL så kan ju vara därför.

Nej, Jolies hjärtfel är så litet så det gick inte att se under tiden som jag var gravid. Är ju ”bara” ett klaffel och det är rätt så pyttelitet och speciellt när bebisen är liten i magen.

Kommer du sluta blogga ? Så få och korta inlägg du lägger upp.

Så småningom kommer jag att sluta men inte just nu. Har varit lite mycket nu på slutet bara och hinner knappt med mitt egna liv. Börjar plugga nu + kommer att jobba på kontoret större delen av dagarna. Direkt jag får in lite bättre rutiner på allt kommer uppdateringen att bli likadan som vanligt här inne med. Tack för att ni orkar stå ut ett tag nu när den är lite sämre.

Hej Gabriella! =)
Kan du snälla göra ett inlägg om dina bästa tips när man tar sticklingar av en blomma? Vad man ska tänka på, bra att veta osv. Hade varit kul! =)

Kan absolut göra det! SÅ kul idé. Älskar ju att hålla på med sticklingar och det är en så fin inredningsdetalj att bara ha dom i vatten i små vaser här och där.

Vi hörs senare idag, stor kram!

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Hej! Fina Du
    hur gör du din dagliga makeup? Kan du berätta för oss vilka produkter du använder, hur du använder dem steg för steg? Kram 😍

  2. Nathalie

    Måste fråga! Finns det överhuvudtaget någon skillnAd utseendemässigt mellan Jason och Jolie? Utifrån de bilder du postar ser de identiska ut 😆 Alltså, tvillingidentiska! Tänker på det varje gång du lägger upp bilder på barnen, hur det ens är möjligt att syskon är så lika varandra 🤗 Ni föräldrar kanske tycker annorlunda som ser dem varje dag? 🤗

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish