Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jobbig morgon

Imorgon ska vi göra blodprover på Jolie då hon ska göra magnetröntgen nu inom närmsta månaderna. Har varit så nervös för det men känns så bra att tiden är direkt på morgonen så att vi får det överstökat. Imorgon blir jag barnfri och då blir fokus på jobb, jobb och mig själv. Känner att jag knappt har suttit vid datorn, lagt någon tid på kontoret eller ens tagit en dusch, haha.

Hoppas ni har haft en fin kväll. Vi hörs mer imorgon <3 Kram!

Min älskade, lilla tjej! <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lo

    Jag måste bara fråga. När ni var på RUL med Jolie, kunde de inte se något avvikande då angående hjärtat? Jag har läst någonstans att bars 25% av hjärtfel upptäcks just på RUL så kan ju vara därför.

  2. Profilbild
    Didi

    Jag hoppas att det kommer att gå bra och tror nog att det gör det. Hittills har väl alla resultat varit bra eller hur? Har för mig att det inte visat något mer allvarligt. Håller självklart tummar och tår för er och ber till högre makter att ni ska få ha er fina Jolie i tusentals många år till… kanske inte tusen men så många som vi alla vill ha. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish