Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

I veckan: Kommer det hit en målare och fixar alla fel som upptäcktes under tvåårsbesiktningen. Och när han är klar ska jag börja måla på min kalkvägg. Blir nog en grön ändå som jag skrev tidigare!

Helgen: Har jobbat massor och så har jag haft vänner här större delen av tiden. Så mysigt! Lånade hem barnen igår då Tove var här med sina små och dom inte har fått träffas på en evighet. Dom var såå glada! Jag och Tove har varit lite ego nu på slutet och valt att ses mest utan barn då det är enklare att prata då. Hade också en fotografering här igår som blev jättebra!

Måste: Städa här hemma! Är så stökigt och smutsigt så ni förstår inte ens. Brukar alltid städa innan jag ska sova men igår orkade jag bara inte.

Lycklig: Över vädret. Finns inget bättre än att sitta ute på altanen i solen nu och så kan jag dessutom göra det i bikini då det blir sjukt varmt mot väggen. Vardagslyx.

Kläder: Jag har blivit besatt av tshirts som är ribbade och croppade. Som ni vet så älskar jag ju urringat men har fallit totalt  för sådana enkla toppar som inte är det. Har typ köpt en i varje färg nu. Från H&M!

Materiell lycka: Hade min vän (som är bättre på växter än vad jag själv är) här i helgen och hon hjälpte mig plantera om en ny, stor monstera. Ska visa er resultatet sen! Är så kär i den och känns typ som att jag har ett husdjur hemma, haha. Kanske låter sjukt men blir helt pirrig i magen av att komma hem och se den! Tror den kommer att bli helt ENORM så småningom och jag lääängtar tills dess. Nu ska jag bara se till att hålla den vid liv också.

Ätit: Alldeles för mycket på MAX! Och sjukt mycket choklad på det. Men det är typ bland det godaste jag vet så fick bli så denna helg. Måste hitta lite bättre matrutiner i veckan för känns som att jag har tappat det helt nu på slutet gällande maten. Men det är helt okej det med ibland. Har lovat mig själv att alltid äta det jag vill när jag vill och så kommer det alltid att vara.

Craving: Cravar chiapudding idag så ska snart äta det till mellis =) Med massor av bär och kokosflakes. Så gott!

Nu: Hemmakontor och lite städning!

Jag och Tove gjorde bananpannkakor till oss och barnen till lunch igår. Älskar att det är så nyttigt och går fort och barnen vräker i sig. Finns typ inget mina barn äter så bra av som bananpannkakor. 2 ägg + 1 banan + vaniljpulver = sant =)

Fick hem denna igår och Jolie älskar ju att sjunga så det blev perfekt för henne. Hon kan typ varenda barnsång utantill så på kvällarna går det inte att natta henne med godnattvisor längre då hon aldrig somnar utan bara ligger och sjunger med.

Lagade barnens bilbana/garage igår, killarna var ute med grannbarnen och småtjejerna var mest inne med oss mammor och lekte på rummet. Är så himla lycklig över att våra kids är födda samma år. Hur sjukt är inte det!? Är 9 månader mellan Jason och Adi och 6 månader mellan Jolie och Minna. Så tacksam för Tove. Tänk att jag har haft henne i över tio år nu och det blir ju minst tio till vill jag lova.

Önskar er en fin dag, kram! 

Kommentarer

  1. M

    Jag brukar krydda mina bananpannkakor med lite kanel och kardemumma, också sjukt gött och barnen älskar det!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish