Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En liten fredagsstatus

– Fredag idag och jag är barnfri hela helgen. Har massor med kul inplanerat och jag är peppad. Men mest av allt ska jag vila och bara ta hand om mig själv lite extra. Ska sova massor också, känner att jag har en del att ta igen. Träna ska jag också göra massor, har inte riktigt fått till så bra pass i veckan då jag varit så stressad och haft så mycket annat att tänka på.

– Idag är det första maj och maj är en av mina favoritmånader. Jag fyller ju år den 25e också så kan kanske ha med det att göra. Jag har för övrigt sådan sjuk åldersnoja. Varför vet jag inte men det slog mig bara så hårt igår att jag faktiskt är 25 snart. Jag blir alltså 25 den 25e. Och sen 26 och sen 27.. Nej, hörrni. Livet går inte i repris. Lova mig att ni tar vara på det livet ni har och gör precis det ni vill och drömmer om! Det är för kort för något annat. Plötsligt står man där och ser tillbaka på allt som man borde ha gjort men aldrig gjorde. Våga drömma och våga satsa. Vi kan alla uppnå och göra preciiiis vad vi vill av våra liv så länge vi bara vågar satsa, vågar vara ärliga mot oss själva och vågar säga ja till livet.

Jag och min kollega pratade här om dagen om det där med att ”gambla” med livet. Det är läskigt att göra det men det är oftast så jäkla värt det. Det låter klyschigt men man måste verkligen våga för att vinna. Det påminner jag faktiskt mig själv om varje dag. Ibland när jag tar ett beslut som påverkar mitt liv så är jag rädd. Vid små vägskäl är jag inte alls påverkad men ibland slår rädslan till och det är inte så konstigt när man väl bestämt sig för att förändra något i sitt liv, våga följa sina drömmar, våga sträva efter något större, bättre eller något man drömmer om. Och vet ni? Det är bra. Vissa rädslor är verkligen bra. Av sådan rädsla kan man växa, utvecklas och sedan klappa sig själv på axeln för att man faktiskt vågade och även vann. För man klarar så mycket mer än vad man tror och ibland ÄR det läskigt. Men oftast väldigt, väldigt värt det i slutändan. Speciellt om det känns rätt i magen och i hjärtat. Våga tro på dig själv och lita på att du kan göra precis allt du önskar av det livet du har fått. 

– Har spanat in ett par träningstights som jag bara MÅSTE ha! Har typ aldrig haft ett sådant villhöver-begär efter något någonsin. Dom är dock slutsålda hela tiden verkar det som och speciellt i min storlek. Går inte att bevaka heller! Så ska fasiken gå in på hemsidan varje dag nu och kolla om dom har kommit in. Återkommer med bilder på dom när dom väl har landat här hemma, för det SKA dom göra, haha.

– På tal om sömn… Var vaken sent inatt då barnen somnade typ 22 och jag ville ha lite egentid. Pratade i telefon med en vän, lagade supersen middag till mig själv, tog en lång dusch, åt choklad… På något vis behöver jag alltid lite egentid med bara mig själv när barnen väl har somnat, oavsett om jag jobbar eller bara tar det lugnt. Skulle liksom inte kunna gå och lägga mig direkt då jag behöver varva ner och bara vara något annat än mamma med för en stund. Någon som känner igen sig?

– Badade kidsen i kokosmjölk efter tips på instagram och wow vad bra det funkade. Bättre än alla hudkrämer i världen typ. Dom var så lena och återfuktade efteråt. Hällde bara i en burk i badkaret medan jag fyllde upp vattnet. Tipsar vidare om detta till er =) Mina kids får lätt eksemfläckar och jag smörjer dom morgon och kväll i vanliga fall + undviker bad men detta verkar vara toppen för att göra baden lite snällare mot huden.

– Drömmer om sommar nu! Var typ ljust ute (okej, inte riktigt men ljusare än vanligt) när jag gick och la mig vid 02 och det fick mig att bara längta ihjäl mig efter långa sommarnätter, ett glas rosé, att känna sig sådär fri och lycklig i värmen, promenera hem tillsammans efter en sen kväll med mina tjejer. Nej, nu räknar vi ner dagarna, det är ju trots allt rätt snart man kan säga att det är sommar på riktigt.

Känns så konstigt att detta är ett år sedan snart! Jolie var så liten och Jason med! Och jag hade precis börjat träna allt mer ”på riktigt” igen. 

– Jag är såååå kär i Adam i Paradise Hotel. Hur fin är han inte!? Eller ja, ni förstår ju SÅKLART att jag inte är kär men han är världens gullis och jag följer typ PH nu igen enbart för att han är med, haha. Tycker han verkar vara en så himla fin människa!

Vet att det inte stavas ”hotell” men mobilen autocorrectade och jag orkade inte ändra mitt i natten när jag var så trött, haha. 

– Jag älskar ju alla Escadas parfymer (nästan) och använder mest en från dom som doftar melon. Min bästa! Sparar dock på den då den är sjukt svår att få tag i och hade denna nedan hemma men hade helt glömt bort den. Föll för den på nytt igen så den blev helt klart en favvis igen bara sådär. I helgen ska jag gå in på Kicks och köpa den senaste parfymen från dom med. Det är jag fasiken värd efter denna vecka då jag begravt mig totalt i jobb, haft fullt upp med barn och allt annat runt omkring. Att belöna sig själv med materiella saker är skönt ibland tycker jag. Minns att jag hade väldigt intensiva och långa arbetsveckor när vi bodde i Göteborg och för att orka hade jag som rutin att vaaarje fredag handla en stor chai latte på Espresso House + unna mig någon fin topp, ett par trosor eller vad det nu kunde vara efter jobbet. Det fick mig att orka kämpa varje vecka trots att dagarna gick från 8-20 för det mesta.

– Har skaffat snapchat igen efter tjat från typ halva min vänkrets. Slutade ju med det förra året då jag kände att jag ville vara ledig från sociala medier när jag väl var ledig. Men nu är jag peppad igen och det känns som att jag har missat mycket ”privata” uppdateringar i stunden och vardagen från dom som faktiskt står mig nära sedan jag tog bort snap. Men nu så! Har faktiskt saknat det lite =)

Önskar er en fin dag! Stor kram!

Kommentarer

  1. J

    Älskar den där vart du är om ett år baseras på de val du gör idag.
    Har följt dig länge och när du skrev om er skilsmässa att ”när man vet vet man” så kände jag men när vet man?? Och nu vet jag… Nu är bara frågan hur? Vi har precis börjat gå i terapi men jag känner att de spelar ingen roll, för jag vet.. Men känns som jag måste ändå försöka men vet att jag är färdig och vill börja komma ur. Nu är min nästa fråga hur gör man när man vet? 😅

  2. Jennifer

    Hej Gabriella!
    Jag är så nyfiken på hur det gått med ditt navelbråck du skulle korrigera? Har försökt googla för att hitta ditt resultat men hittar inga bilder eller något inlägg. Var det inte i januari du skulle operera det? Är själv sugen på att fixa liknande för min navel så vill gärna veta hur det gått för dig. Är ditt piercinghål kvar? Kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har skippat det 🙂 har ett så extremt litet så kirurgen tyckte att det var onödigt då det varken syns eller att jag kommer få problem med det i framtiden. Jag var så rädd att få problem med det längre fram men dom sa att risken är helt minimal verkligen. Känns mest när jag trycker in fingret rakt in i naveln.. Då är det obehagligt typ. Har kvar min piercing <3 kram kram!

  3. M

    Du är så klok! Själv är jag 29, strax 30, och känner nästan lite panik över det. Känner mig som 24 och önskar att jag kunde få fler 20-nånting år 🙂 känner som du, att man ska ta vara på precis allt och ta chanser. Du har kommit långt och upplevt mycket under dina 24 år! Känn ingen åldersnoja 😉

  4. Ninna

    Riktigt klokt resonemang kring att våga ta sig an nya utmaningar. Om det inte skrämmer en tillräckligt så är det inte rätt tror jag. Man måste våga för att komma någonstans. Älskar verkligen hur klok du är❤️.
    Hade gärna testat kokosmjölk när de badar men vi har bara dusch😂. Jag smörjer de med mandelolja oftast när de står i duschen, ansiktet med jojobaolja som är min favorit, på riktigt den bästa oljan. Sedan Decubal kräm, brukar köpa den stora med pump. Den är riktigt fet, smörjande och funkar på exemhud. De har aldrig några torra fläckar, så tror den kombon funkar på kottarna💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish