Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Senaste frågorna från insta story + svar

Vilka är dina största kroppsliga förändringar från graviditeten? Fick du bristningar?

Att jag har fått små tuttar typ ;p Är dock fortfarande nöjd med formen och hur dom känns så ska inte gnälla allt för mycket. Men hade jättestora bröst innan jag slutade amma och egentligen redan sedan innan jag blev gravid så det var ju en omställning utseendemässigt. Har ju också som ni vet ett litet navelbråck men det är så litet så att det inte syns. Men om jag trycker in fingret i naveln så känns det typ ”konstigt”. Ville ju operera det men operationsläkaren ringde upp och tyckte att det var totalt onödigt då det inte syns och då jag (enligt honom) aldrig någonsin kommer att få problem av det. Jag fick inga bristningar eller andra förändringar så klarade mig väldigt lindrigt undan. Mådde dock skit under graviditeterna istället så det var som en konstant plåga i nio månader typ. Tror aldrig att jag var 100% nöjd med tillvaron under mina graviditeter för att jag mådde så illa, kände mig så stor och ja.. Mådde skit. Ni som följde mig då vet ju hur det var. Men försökte ändå hålla modet uppe. Har alltid avundats alla er som fått trivas i att vara gravida och unnar er det såklart med. Det är ju underbart om man kan få känna så.

Hur tar du bort hår på kroppen? 

Haha, så rolig fråga =) Jag rakar mig! Kör epilator ibland men det tar sådan tid så orkar oftast inte. Innan allt detta med corona så brukade jag vaxa mig när jag var nere i Stockholm men det lär ju dröja ett tag innan jag gör det idag. Har inte hittat någon i Umeå som jag tycker är lika bra som Goar (på AKO beauty) som jag brukar gå hos.

Vad är dina mål med träningen? Vill du bli större? 

Nää, inte större överallt. Jag kör ju som jag har skrivit förut lätta vikter på överkroppen för vill inte få större axlar, armar osv. Skulle inte alls trivas i det. Jag kör tyngre på ben och rumpa dock! Har ju alltid haft lite lår och rumpa men har märkt att jag ändå trivs ännu bättre i att dom är lite större. Och så tränar jag ju givetvis överkroppen men med lättare vikter som sagt. Tycker det är så kul att man kan göra vad man vill med sin kropp och typ forma den exakt som man önskar med hjälp av att lyfta lite vikter. Och mina mål.. Att må bra? Mår alltid som bäst precis efter att jag har tränat. Och så är det en så skön känsla att bara koppla bort allt annat i livet och gå in i sig själv och musiken man lyssnar på. Sedan är det ju bara ett plus att jag får känna mig snyggare också.

Varför skriver du hela tiden att du älskar F fast ni inte är tillsammans längre? 

För att jag gör det? Efter tio år blir man ju familj oavsett om man vill det eller inte. Vi träffades ju när jag var typ 14 år så han har ju varit med hela tiden i mitt vuxna liv. Han är ju också en så viktig del i den jag har blivit och är och jag kommer nog alltid att älska honom oavsett. Blir fortfarande helt lycklig i hjärtat när jag ser honom ihop med våra barn också, han är världens bästa pappa. Känns så tryggt och fint att det är med just honom jag fick kidsen för jag vet att han sätter dom före precis allt annat + att vi har samma tankar och värderingar om föräldraskapet.

Hur mycket har du betalat av på ditt hus? 

Typ en miljon. Så har en del lån men så är det väl för dom flesta som har hus.

Kommer ni att börja ha barnen varannan vecka? 

Just nu funkar det vi har jättebra. Vi kör 2-2-3 och kommer att köra på det så länge vardagen och livet ser ut som det gör just nu.

Hur mår du? 

Bra tror jag, haha. Hinner inte tänka efter så mycket för det känns som att det alltid är så mycket att göra. Känner mig lycklig i mig själv iallafall och sedan är det ju saker runt omkring som jag kanske önskar vore annorlunda, som jag mår dåligt över, är stressad över, ledsen över osv. Men i det stora hela mår jag faktiskt väldigt bra.

Vad skulle du helst jobba med om du inte gjorde det du gör idag? 

Jag är ju verkligen född till att vara säljare så har alltid tänkt att jag ska jobba med något inom det. Älskar mötet med människor och det driver mig att se resultat. Har typ jobbat som säljare sedan jag kom ut i arbetslivet och jag älskar det. Skulle väl säga att det jag gör idag också har med försäljning att göra på ett vis. Har även varit sugen på att jobba som lärare! Tycker det är jättesvårt att bestämma sig då jag har så mycket drömmar och tankar kring vad jag vill göra. Önskar typ att man fick leva flera liv men tyvärr så går ju inte det. Tror att mäklare kommer att passa mig perfekt iallafall och gör det inte det så kommer jag nog att plugga lärare.

Kommentarer

  1. Mathilda

    Går in i vecka 20 snart och har mått skit under hela graviditeten med illamående och värk varje dag 🙁 hittade du nått som fick dig att må bättre? en annan hoppas på att det ”ska gå över” är ju tydligen lite ”ofint” att säga att man mår skit när folk frågar hela tiden hur man mår, haha. Kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh fina du <3 förstår helt! Håll ut, det blir bättre <3 googla "gabriella joss graviditetsillamående" så får du upp inläggen jag skrev om det och alla mina tips. Håller tummarna att det går över snart, kram

  2. Sara

    Hej! Vad är det för storlek på fönstret på kortsidan som man ser i bakgrunden på din header? Bygger hus och skulle vara intressant o få en uppfattning av hur det ser ut i verkligheten 😊

  3. Jennifer Sandström

    SÅ enormt värdefull egenskap att vara en bra säljare. Särskilt när det kommer till jobbet som bloggare. Tycker ofta det kan vara tufft att förhandla med företag… 🙂 Skulle gärna leja bort jobbet, men är svårt att hitta en bra säljare som kan göra det åt en.

  4. Ninna

    Känner så igen mig i ditt mående under graviditet. Mina båda graviditeter var hemska de första 3 månaderna. Med ena mådde jag så galet illa och spydde ibland. Med andra fick jag HG, det värsta jag upplevt. Att spy o må illa konstant, fick ligga inne med dropp 6 veckor. Nej fy, var så ledsen och nere.. Andra omkring mig hade relativt lätta graviditeter och inte alls besvär med illamående och spy som i mitt fall. Jag unnar alla som mår bra under en graviditet det. Men det var mycket jobbigare när ingen förstod mig och vi inte kunde stötta varandra. Hatade de 3 första månaderna. Hatade attt jag inte hade något sötsug alls hela graviditeten. Åt bara nyttigt, sallad, lax och pasta mm. Inget flötigt heller. Jag var så sugen på allt gott men det gick bara inte att äta det. Jag älskade att se ultraljud och få lyssna på hjärtat och känna sparkarna och se fram emot att hålla bebis, resultatet är det allra bästa, men det andra som ingick var pest och jag är livrädd för att gå igenom en graviditet till trots att jag önskar få en tredje kotte ❤️

  5. Linnea

    Jag brukar gå till både Hudnu och Wilmas och tycker tjejerna som jobbar med de på båda ställena är superduktiga, gulliga och gör att man känner sig totalt avslappnad 🙂

  6. Matilda

    Du är så grym!! Tänk att betalat av 1 miljon på huset redan!! Och så mycket mål till framtiden, du är en powerwoman 😚heja dig!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish