Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Huvudvärk och otursdag

Trodde inte att jag kunde ha mer otur än vad jag har haft nu på slutet men igår hade jag ännu en otursdag och det var verkligen en otursdag DELUXE. Herregud.. Det var som att allt gick fel från morgon till kväll.

Ny dag och nya tag =) Och så är det helg också och i eftermiddag får vi besök av Jeanette och hennes kids. Så mys! Vi ska äta tacos och bara prata ikapp. Hoppas vi kan vara ute lite med! Ikväll ska jag bara hänga i min soffa med ansiktsmask och kolla på tv. Känner att jag behöver en sådan kväll.

Kram på er och ha en underbar fredag!

Köpte en ny brun utan sol igår när jag var med Tove! Använder ju denna men brukar ha den ”vanliga”. Denna är extra mörk och jag är så peppad på att prova den.

Jag och min lilla Jolie la pussel igår. Hon är så duktig på det! Så stolt över allt hon är och allt hon kan.

Huvudvärk och så otur hela dagen. På kvällen kände jag mig nästan sjuk. Frossig, trött och typ slut i hela kroppen. Som tur är det som bortblåst idag.

Hade ju mina tjejer här i onsdags kväll! Vi åt massor med gotta och skrattade ihjäl oss. Tre timmar gick fort.

Dags för Babblarna-spel!

Köpte ett nytt elefantöra till kontoret igår. Men vägen dit var inte lätt..

Det roliga var att jag tänkte att jag ska vara försiktig och köra försiktigt så att inte växten skulle välta. Och under tiden som jag tänkte detta så tappar jag den rakt ner över båda sätena och allt däremellan. Jippi. Det hela slutade med att jag fick ett ryck och dammsög ur hela bilen, skurade alla säten osv. Så nu är en skinande ren både in och utvändigt.. =)

Alltså en så töntig grej men jag går igång så mycket på disktrasor som är fina och enkla. Så svårt att hitta i enkla, neutrala färger men hittade inne på Ica Maxi igår från SKONA i storpack. Och dom är dessutom sjukt bra! Tips, tips.

Kommentarer

  1. Emma

    Hej. Tack för tipset om brun utan sol. Jag funderar på att prova för första gången. Är det som en hudkräm, så man bara smörjer in hela kroppen, och hoppas att man smörjt in sig jämnt? =)

    Mvh//Emma

  2. Susanne

    Vill bara tipsa om att bilderna är för stora både på i-pad och på min mobil i-Phone X , hela bilderna syns inte som dom gjorde förut! Annars kul med ny blogg 😊

  3. Josefina

    Ingen social distansering?.. du verkar umgås lika mycket med dina vänner som vanligt.
    Vore fint om du som influenser kunde tänka på hur det ser ut för andra när du fortsätter leva ditt liv som vanligt och beskriver hur du träffar vänner var och varannan dag.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jo, vi umgås så mycket mindre med vänner och åker inte till ställen med mycket folk över huvud taget. Och är noga att aldrig träffa någon om vi har symptom eller om dom har det, kram <3

  4. Cissi

    Men gudars vilken otur med blomjord i bilen 🙈

    Tips, läs igenom denna/se bilderna. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160071084550620&id=748105619

    Tänker att du nämnt huvudvärk och så tidigare här på slutet. Symptom som kommer var 4e var 7e dag är ju lurigt men det kan vara värt att tänka på det som inlägget visar.

    Man behöver agera som att man själv är smittad, och att andra är det. Om man ska gå säker och inte smitta/smittas 😞

  5. Didi

    Åh vad roligt att få jobba med de! Lite goals på den faktiskt.
    Jag tycker bloggen ser asfräsch ut, jättefin. Lycka till med bloggandet. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish