Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag och ett städryck

Hej fina!

Kikar in och säger hej! Har gjort världens städryck idag och suttit med jobb resten av dagen. Varit i lokalen en sväng också och kikat på den nya kalkväggen. Blev så himla bra! Annars har jag barnen lite extra nu i eftermiddag och snart ska vi köra hem till deras pappa, äta middag tillsammans och sen ska jag träna och träffa mina tjejer ikväll. Är så peppad då vi inte har träffats på flera veckor och har sååå mycket att prata ikapp om.

Fick bilen handtvättad ordentligt igår. Så lyx!

Gjorde fruktfat och mojito och satt ute på altanen. Var sååå härligt väder! Ska åka och hämta all utedekoration + dynorna till våra möbler nu i dagarna. Har dom i ett förråd då jag inte har garage/carport ännu och inte vill ha det i huset.

Ingen orkade laga mat igår så kokade bara pasta (glutenfri från Spanien som smakar EXAKT som vanlig – köpte med några när vi var på Gran Canaria sist, haha) och köttbullar med sås (gör en såå god med svampbuljong, grädde, crème fraich, soja, salt, peppar, persilja). Barnen åt typ ihjäl sig då dom hade lekt ute hela dagen både på föris och sedan även hemma. Jason kom in vid 20-tiden igår och somnade typ samma sekund som han la sig i sängen.

Väggen blev så fin! Önskar ni kunde få se den i verkligheten istället för bara på bild.

Det är den där grå färgen vi ska köra på alla väggar (med undantag för den svarta kalkväggen då)

Lyxade i soffan igår framför PH. Har ju inte kollat alls på det i år men fastnade i förrgår så har sett dom senaste avsnitten nu. Orkade inte kolla från början dock, haha.

Min bästa köksspray just nu! Har skurat varenda låda och hylla med denna idag.

 

FÖRE: 

EFTER: 

 

FÖRE: 

EFTER:

 

FÖRE:

EFTER:

Känns så skönt att hemmet är heeeelt rent. Dammsugit bakom soffan, skurat alla golv, torkat varenda vägg, skåp, lucka och vägg. Älskar när allt bara luktar gott. Blir så lugn i hela kroppen med, haha.

Kommentarer

  1. Tina

    Hej. Se stilrent o fint du har ! Sweef -soffan är så snygg, heter den mammut ?
    Undrar även var rumsmattan är ifrån ?

  2. Josefine antonsson

    Gud jag är precis lika galen med städning, torkar golvet morgon o kväll. På morgonen noga i hela huset sen bara i köket o matrummet och hallen på kvällen efter jag dammsugit vid middag. Blir mycket smuts med två små🙈🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish