Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej mina fina <3

Allt bra med er? Jag mår bra och var vaken sent inatt. Barnen somnade typ vid 21 och jag städade till 23.. Var mat, kläder och leksaker precis ööööverallt. Jolie hade skalat en lök och hackat i den med en kniv (en slö sådan såklart) för att hon skulle hjälpa till med maten så den var utspridd överallt och hade typ torkat fast i soffan, på bordet osv. Så det fanns en del att göra. Körde flera maskiner, dammsög, skurade och torkade dörrar, lister och skåp.. Höll på att somna i soffan sen men landade där ändå i typ en timme innan jag faktiskt gjorde det. Åt godis, fixade ett samarbete och bara andades ett tag.

Idag är det fredag och jag är barnfri hela helgen. Ikväll ska jag träna med Tove och bara ta det lugnt och imorgon ska jag kolla på färger i lokalen ihop med duktiga Julia från Colorama (inget samarbete utan dom är bara såå duktiga där och har hjälpt oss med allt i huset förut + att vi känner dom sedan tidigare). Ska bli så kul iallafall!

Önskar er en fin dag! Stor kram!

Bakade igår med mina minisar. Hade fotograf Jason at my service.

Han tog kort på sina små fötter. Haha älskling!

Det började hagla jättemycket när barnen var ute och hoppade studsmatta. Syns knappt på bilden för det smälte så snabbt men Jason ba ”det regnar hårda, vita klumpar från himlen”. Dom var verkligen stora. Så skumt!

Såhär ser det alltid ut i hallen nu för tiden. Av med alla kläder efter utelek, tvätta händerna och sedan fortsätta med leken inne. Förut tog jag alltid upp grejerna men är för lat nu så låter det ligga tills dom har somnat och jag drar hela städvarvet istället.

Kommentarer

  1. JLB

    men Jason är väl iaf såpass stor att han kan lära sig ställa undan kläder/skor själv när han kommer in? De ska börjas i tid för att lära sig 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish