Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabb och god efterrätt

Måste tipsa er om denna efterrätt som jag gjorde i helgen som var så enkel och god! Såg ju rätt fin ut också och tog på riktigt en minut att slänga ihop.

Det enda du behöver: 

– Propud

– Vispad grädde

– Vaniljpulver

– Färska bär

– Passionsfrukt

– Kanel

Vispa grädden, lägg propud i glas, på med grädden och toppa med bär, passionsfrukt och kanel. Klart!

Barnen älskade det också och grannbarnen kom också över så fick slänga ihop några fler (men det gick ju snabbt så, haha).

F gav mig bästa tipset när man ska vispa grädde förresten. Det skvätter ju alltid överallt och jag får alltid torka som en galning efteråt. Men med en papperstallrik såhär mellan vispen och själva ”hållaren” gör att det inte kommer utanför alls. Riktigt lifehack! =)

Kommentarer

  1. Didi

    Shit vad många inlägg på mindre än 1 timme 😉 Hur många inlägg brukar du publicera per dag?
    Åh det där ser så gott ut! Visste inte ens att man kunde ge Propud till barn, har aldrig vågat fast de alltid velat ha. Ska absolut testa denna efterrätt till barnen också 😀 De kommer att bli jätteglada. Tack för bra tips.

  2. MariA

    Bra tips men vispa bara i en hög smal bunke så skvätter det inte 🙂 Jag bakar 2-3 ggr i veckan och har nog aldrig haft grädde överallt(vispar alltid i en hög smal plastbunke) 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish