Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

– Jag har på golvvärmen i badrummet uppe på 30 grader, haha.. Det är så iskallt på morgonen och jag får panik av att ställa fötterna på ett så kallt golv när jag är nyvaken.. Kommer ångra mig när jag får räkningen sen men det får vara värt det. På övervåningen har jag inte golvvärme på samma vis som på nedervåningen utan det ligger en slinga som går på el under golvet i badrummet uppe.. Men ja, det är så mysigt att få känna att det är varmt på morgonen, efter att man har duschat eller vad det nu kan vara. Bästa känslan och just nu är jag värd den lyxen känner jag.

– Jag är så sugen på att byta ut mattan på nedervåningen till en liknande som jag har på övervåningen i allrummet fast ljusare. Och så ska jag ju måla om en vägg där nere till kalkfärg med. Ska visa er färgen snart! Blir skönt att slippa det vita då jag tröttnat på det rätt mycket nu på slutet. Tror att det kommer att ge hela vardagsrumsdelen ett lyft och bli superfint!

– Jag har planer på en ny tatuering och jag vill ska ha en liten, liten text på sidan av höften/rumpan. Låter kanske jättefult och konstigt men ska visa er mer hur jag tänker sen.

– Många frågar hur det är mellan mig och F när vi umgås så pass mycket som vi ändå gör. Vi är inte tillsammans som det ser ut idag. Men jag älskar honom så otroligt mycket och jag vet att han älskar mig med. Något som är så fint med oss är att vi nog alltid kommer att bry oss om varandra då vi trots allt har haft en så fin vänskap i grunden och är föräldrar till varandras barn. Jag kunde inte ha fått en bättre pappa till mina barn. Han är den finaste människan jag vet och jag är så tacksam över allt fint vi hade tillsammans genom våra nästan tio år ihop.

Första bilden är från januari 2011 och är nog en av våra första bilder tillsammans, haha. Andra bilden är från 2014 (när vi bodde i Göteborg) innan jag blev gravid för första gången och andra bilden är från Jolies dop. Så tacksam att jag fick växa upp med honom och jag hade inte ens varit i närheten av den människan som jag är idag om det inte hade varit för just F. Tack för att du alltid har älskat mig och haft min rygg. Och tack för att du alltid har trott på mig när jag inte har trott på mig själv. 

– Jag tänker mycket på det där med Corona.. Tycker att det är så läskigt hur det påverkar samhället, ekonomin och såklart alla oss människor. Läste att 70% av oss kommer att få det men vara symptomfria.. Stämmer det tror ni? Jag är livrädd att smitta någon och skulle aldrig vistas ute om jag hade minsta symptom. Just nu så lever jag livet rätt mycket som vanligt förutom att jag försöker undvika större sociala sammanhang, lekland, köpcenter osv. Funderar ofta på om jag borde agera mer.. Vad kan jag göra? Har ni några tankar kring det? Vad gör ni själva i vardagen och tänker ni lika mycket på detta som jag?

– Kollade på ”middag med mitt ex” igår och kärlek är så jäkla fint. Det är så fint att dom flesta ändå har en person genom sitt liv som dom aldrig kan släppa och som man aldrig kommer att sluta tänka på oavsett vad. Någon som bara kom in i ens liv, gav en känslor som man aldrig trodde att man skulle få och sedan försvann på grund av någon orsak. Någon som alltid kommer att vara speciell för en. Och så finns alltid den där saknaden och dom där känslorna kvar oavsett var man är och vad man gör. Tänkte på det där med känslor så mycket igår. Varför får man känslor för någon och vad är det som gör att man fastnar för just den människan?

– Har ni tips på en bra ansiktsmask? Alla mina är slut och jag måste köpa en ny typ nu och helst igår. Tipsa jättegärna! Jag faller alltid tillbaka till ”mask of magnaminty” från Lush men är så sugen på att prova något nytt.

– Jag SKA börja med youtube igen! Vet att många av er vill det men jag har inte riktigt fått tummen ur och det har varit så mycket på slutet. Känns så konstigt att göra det själv då vi ju gjorde det som en hel familj tidigare. Men det blir nog bra ändå! Ska inhandla en ny kamera nu i veckan så räkna med en video nästa vecka som senast =)

– Det slår mig varje dag hur tacksam jag är över hur fina vänner jag har. Har så många tjejer i mitt liv som står mig så nära och tack vare dom så har mina barn också barndomsvänner och mest troligt vänner för livet. Så otroligt lycklig över alla människor som finns för oss, bryr sig om oss och älskar oss. Så tacksam över att jag alltid bara kan ta upp mobilen, ringa, babbla av mig och få bolla tankar, få tips och omtanke. Tack livet.

– Jag ser tillbaka på mitt liv för ungefär ett halvår sedan. Jag har vuxit så mycket i mig själv och vem jag är. Det är läskigt att gå isär efter att ha levt ihop med någon under så lång tid. Speciellt när man var så ung när man träffades. Det är nästan lite som att man inte alls vet vem man själv är utan den människan. Det har slagit mig så många gånger att jag verkligen lär känna mig själv just nu på ett helt nytt plan. Får så mycket svar på alla frågor kring vem jag är, vad jag vill och vad jag behöver. Ibland blir jag nästan rädd över hur fort jag växer i mitt egna jag. Låter så otroligt flummigt men ni som vet, ni vet. Det är så fint samtidigt som det är skrämmande. Men jag njuter av varje sekund av det.

Avslutar med dagens kloka ord: 

Kram på er. Ha en jättefin eftermiddag och kväll!

Kommentarer

  1. Ewa

    Hej! Sååå kul att du ska börja med youtube igen! Måste bara få fråga vart dina leggings och vita korta t-shirt ,du har på bilden där dom fixar med ditt hår, vart är dom ifrån? ❤️❤️

  2. Ellen

    Mitt tips är the body shop ”Japanese matcha tea”, älskar den! Känns så fräsch och uppfriskande!
    Ett annat tips är att spana in Leyglow på Instagram! Hon är typ en hudguru och har lärt mig så mycket om produkter, hur de ska användas, vad man ska tänka på osv! Allt ifrån budget till exklusivt!

  3. Frida

    För mig är det stor skillnad på att älska någon, och vara förälskad i någon.. Jag är också separerad med barn sedan 5 år tillbaka, jag har ny sambo och vi har ett gemensamt barn.. älskar jag mitt ex (min sons pappa) JA.. kommer jag alltid göra.. men är jag förälskad i honom? Nej… handlar nog mycket om respekt för mig. Vi har delat halva livet med varandra , hus, hund, bil. Ja allt.. men att separera var de bästa vi kunde göra.. Vi var färdiga.. idag har vi båda nya familjer, och är betydligt lyckligare än vad vi var tillsammans.. även om jag gråtit floder och tvivlat på beslutet många gånger.. det blir bra tillslut.. kram ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Håller helt med dig <3 så fint att läsa! Det viktigaste är att ni är lyckliga föräldrar. Då mår barnen också bra, kram! <3

  4. Elin

    Hur stor ålderskillnad är det mellan Jason och Jolie? 🙂 Är du nöjd med den ålderskillnaden? För och nackdelar? Kram

  5. Lia

    Hej! Snälla hjälp mig! Dina barn har alltid så fina ytterkläder! Jag vill Minnas att ni haft fleecefodrade regnsställ från Lindbergs. Stämmer det? 🙂 Hur är de i storlek? Har en kille som är mellan 104 och 110 men vet inte vad jag ska ta? Tack snälla på förhand!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja precis!! Dom är normala i storlek! 🙂 Jag har alltid köpt lite större till Jason och det har funkat bra. Så skulle ta den större om jag stod mellan två storlekar! Kram kram <3

  6. A

    Hej, alltså visst har du skrivit exakt samma sak om detta med smash tidigare. Av någon anledning får jag för mig att jag läst typ exakt samma formulering i denna blogg tidigare, eller är det bara jag som typ drömt? Haha

  7. Johanna woll Hansson

    Hej vännen❤️
    Älskar att läsa din blogg innan jag ska gå och lägga mig och kände nu att det va längesedan jag skrev något till dig. Vill börja att säga att du är så fantastisk och jag får alltid energi av dina inlägg och funderar lite extra över saker och ting och det är jag tacksam för så TACK! Det är så roligt att ha följt någon så pass länge som jag följt dig, du är så stark och ändå sårbar och det är så starkt och fint att du delar med dig av alla sidor, det är livet liksom!
    Sen det här med Corona så svårt att veta vad som är rätt eller inte, jag har varit hemma sjuk nu i en vecka för jag varit snorig men känns mest som jag typ skolkat för så sjuk har jag ju inte varit haha! Blir ledsen över att inte kunna träna som jag brukar, känner mig fan naken utan det haha! Nä nu ska jag sluta babbla, märks att man varit isolerad ett tag hehe! Vill bara önska dig allt gott!
    Kram till dig❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså nej vad fin du är!!! Underbara du <3 <3 Du är för fin!! TACK! Kommer kunna leva länge på dina fina ord <3 Hoppas att du är 100% frisk snart. Största kramen <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår hur du tänker 🙂 förstår dock inte varför när det knappt är folk där (ibland ingen alls) och jag är helt frisk. Kram

      1. Kiia

        Asså du skrev ju själv att man kan ha corona utan några symptom?! Så kanske därför… Och om du också är livrädd att smitta någon så måste du undvika allt som inte är livsviktig. Förlåt om jag låter hård men vi är alla tillsammans i detta och vi alla måste göra kompromisser för att situationen skulle vara över så snabbt som möjligt.

  8. Sigg

    Att ha golvvärmen på 30 grader betyder väl bara att den kommer vara igång tills det är 30 grader i rummet. Den kan inte vara mer eller mindre varm. Eller?:)

  9. Broccan

    Från bloggen 31 mars: ”Ni vet ju att jag alltid har älskat smash? Nu är det förstört för all framtid. Blev lite över från ett fruktfat som jag gjorde och då stoppade jag bara in det i kylen. När jag skulle ta en dagen efter så var den helt seg och SÅ äcklig så att jag var tvungen att spotta ut. Så nu är jag ärrad för livet av den och kommer nog aldrig mer köpa en påse smash. Det var verkligen vidrigt, haha.”
    Du lärde dig inte från förra gången? 😉

      1. Broccan

        Haha blev förvirrad om jag läst det tidigare eller om jag blivit koko, så var tvungen att kolla upp det 😁
        Fortsätt med det du gör, du har i särklass den bästa bloggen! Kram

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Haha så bra att någon har koll när jag inte har det 😉 kram och tack snälla snälla du! Du förstår inte hur mycket det betyder för mig <3 stor kram!

  10. W

    Är beroende av ansiktsmasker och använder minst en om dagen, hehe. Så eftersom du frågade får du skylla dig själv att du får en jäkla massa tips ;p
    ”Blodmasken” från The ordinary
    Mud mask från Indy beauty
    Moisture mask från Indy beauty
    Himalayan charchoal mask från The body shop (favvis just nu!)
    Hemp overnight resque mask från The body shop
    Min favoritkombo är att först använda blodmasken i 5 minuter, sedan charchoal mask från The body shop och att sedan ha på i någon timme/sova med Hemp overnight resque mask!

  11. charlottelinden.se

    Vi anpassar oss rejält efter Corona här hemma. Pluggar & jobbar hemifrån, beställer mat för att slippa gå i affärer oftare än nödvändigt och undviker gym & alla andra former av aktiviteter där man är bland folk. Det enda vi gör är att promenera massa om dagarna. Lite trist, men känns samtidigt nödvändigt. Om alla följer restriktionerna så gott det går kommer det gå snabbare att ”återgå till det normala” tror jag 🙂

  12. Lea

    Jag hade en likadan relation som du och F hade i 10 år med min första kärlek. Minus att vi inte fick barn. Vi var även som bästa vänner i cirka fem år till men på håll (bodde på olika platser). Han lärde känna min nya kärlek och vi sov tom hos honom när vi hälsade på vänner i hans stad. Jag trodde vi alltid skulle ha varandra på ett hörn men sen träffade han en tjej som inte stod ut med vår relation. Även fast den var 100% vänskaplig (vi hade aldrig sex/fysiskt under de fem åren efter även när båda var singlar). Jag hade en stabil relation som jag idag är gift med och ville absolut inte ha något med honom igen. Men hon verkade ställa ett ultimatum på honom. Så en dag vart det bara tyst och jag trodde han skulle höra av sig men efter några månader började jag förstå. Efter ett halvår så skrev jag att det var första gången på 15 år som vi inte sagt god jul och gott nytt år osv, vad är det som hänt?? Inget svar. Det har nu gått över två år och vi har inte hörts, jag vet de har ett barn nu. Jag saknar inte honom men tycker att efter allt vi delat borde vi ha haft en naturlig relation, önskat grattis vid födelsedagar osv men nej ingenting. Nu har ni barn så ni kan inte hamna i den situationen riktigt. Men det är konstigt att man kan ha delat allt och att det slutar så med en människa där man kunde varandra utan och innan. Jag relaterar 100% till att hitta sig själv efter ett sånt uppbrott, det var som en pånyttfödelse ☺️ Jag mår så mycket bättre i mig själv och den jag blev och i den relation jag har idag och haft sen sex år tillbaka. Men den jag var då var förstås 100% rätt för mig då. I vilket fall, det märks att ni gjorde rätt beslut. Du älskar F som familj men inte som din kärlek, den gränsen kan vara svår att förstå utifrån ifall man inte gått igenom en sån relation själv. Lycka till med allt 💛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad tråkigt 🙁 <3 så otroligt ledsamt.. Ja, det förstår jag verkligen.. Och ja, det är ju verkligen så! Underbart 🙂 Stor kram till dig och tack snälla för så fina och förstående ord.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish