Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Husspindel och långfredag

Hej fina <3

Är allt bra med er? Igår hade jag en så jobbig kväll. Var på gymmet med Tove och åkte sedan hem till en annan vän där jag blev kvar halva natten. Satt och pratade, åt massor med gotta och bara myste. Fick sedan sovsällskap inatt och kom hem rätt tidigt imorse efter att ha hämtat barnen. Nu har jag hunnit träna och ska snart ta tag i lite städning här hemma.

Förresten! Vi har en husspindel här hemma som har funnits i ett par månader (eller kanske ännu längre utan min vetskap). Den är rätt stor och SÅ äcklig. Jag hatar spindlar men har aldrig hjärta att döda dom ändå. Den har sprungit in under köksskåpen varje gång jag har försökt fånga den och jag har försökt få fast den nästan varje dag i flera månader, haha.. Dom senaste gångerna den har visat sig har jag inte ens orkat bry mig och låtit den vara och nu kommer den fram då och då och säger hej =) Barnen säger att det är vårt husdjur så jag tänker att den får fortsätta leva här. Visst är det väl bra att ha en spindel hemma? Har för mig att jag har hört det förut iallafall.

Vi skulle ta lite fina bilder på mig och kidsen när spindeln kikade fram igår.

Dom är så glada i den och tycker samtidigt att den är lite läskig, haha.

Önskar er en fin långfredag! Hoppas att ni får en mysig påsk med nära och kära. Kram <3

Kommentarer

  1. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Haha, vad gulligt att de är både glada och rädda för spindeln. Precis så är det för mina tjejer – fast gällande myror! Nu när det blivit varmare ute så har myrorna som tydligen bor utanför/under? vårt hus vaknat och tittar fram i vårt vardagsrum ibland. Det är med skräckblandad förtjusning som de ropar ”MYYYYYRA” och springer fram för att kika 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish