Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgpeppen

Ville bara kika in och säga hej. Så tacksam för att ni finns varje dag och så tacksam för att ni låter mig jobba med det jag älskar. För det är faktiskt tack vare er jag kan göra precis det jag gör.

Och orden här ovanför. Så tänkvärda ord! Glöm aldrig bort hur stark du är, hur värdefull du är och att du är värd bara det bästa i livet. Kom ihåg att du bara har ett liv, att du ska följa ditt hjärta och att aldrig säga nej till något för att du är rädd. Jag kan ärligt skriva att jag är LIVRÄDD för hela den här mäklargrejen som jag har på gång nu. Jag börjar liksom både jobba på kontor OCH plugga om några veckor. Har jag tagit mig vatten över huvudet? Kommer jag att klara det? Hur ska jag hinna allt? Hur blir det ekonomiskt? Men vet ni.. Jag har lärt mig att min första tanke alltid är den rätta. När jag fick erbjudandet så kände jag bara ”JA” direkt. Och det sa jag också. Jag sa bara ja utan att ens blinka och den som frågade såg nästan chockad ut över att jag faktiskt bara tog det direkt. Jag hade inte ens en fråga eller fundering. För jag VILL det här. Jag vill det här så mycket. Och resten löser sig alltid. Övertänk inte saker, analysera inte i onödan. Tillåt dig själv att känna och det du känner ÄR rätt. Lita på det.

Något jag har lärt mig under mina 24 år vid liv är att man enbart ångrar det man faktiskt inte gjorde men som man ville göra. Aldrig tvärtom. Det kanske låter klyschigt men det är också så himla sant.

Och hörrni. Lova mig att älska er själva. För ni är så förbannat jäkla värda det. Den viktigaste relationen du kommer att ha är den du har med dig själv. Den ska du ha genom hela, långa livet. Investera i den. Ta hand om dig själv. Och framförallt – älska dig själv. Du är bäst. Och det finns ingen som dig.

Önskar er världens bästa helg! Det ska jag ha. Puss <3 

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sanna

    Du skriver så fint ❤
    Jag fyller också 25 år och jag och min sambo har precis tagit beslutet att försöka skaffa barn, det skrämmer ihjäl mig. Var gravid i början på året oplanerat, men den graviditeten gick inte hela vägen.
    Var du aldrig rädd för att inte gilla livet som mamma? Jag är livrädd för att tappa ”Mitt egna”, i detta fall mitt liv i stallet och med mina hundar, och är rädd för att jag ska sätta orimliga krav på mig själv (perfektionist…) och ekonomin. Och förlossningsdeprission då jag varit deprimerad innan. Dock känner jag samtidigt att jag vill på ett sätt jag aldrig har känt tidigare.
    Tankar från dig kring detta? Du verkar så klok. ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      TACK <3 men åååh vad spännande. Kommer gå jättebra!! Oroa dig inte för det. Jag kände samma sak och det ÄR okej att göra det ett tag också och lära känna sig själv i rollen som mamma. Det viktigaste är att man inte tappar sig själv helt. Jag har också "tappat" mig själv när barnen har varit bebisar men det där kommer tillbaka när dom blir lite större tycker jag. Skickar en stor kram till dig. Allt kommer bli bra och tycker inte du ska oroa dig för mycket. Jag trodde också att jag skulle få förlossningsdepression och var orolig för det och OM det händer så är det ju bra att du har tänkt på det redan nu och kan söka hjälp direkt. Skulle det hända så kommer du att ta dig ur det också. <3 <3

      1. Profilbild
        Sanna

        Tack för svar! Nu blev jag riktigt pepp, haha 😁 och det behövde jag så tack ❤ Har egentligen inget bättre att säga, känner bara att fy vad jag önskar att jag hade en kompis som är lika positiv och stöttande som dig. Fortsätt med vad du gör, så sjukt roligt att följa dig som så tydligt följer din magkänsla och använder sin girlpower till att även stötta andra. Kram!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Nej, vad du är fin <3 <3 tack snälla! Men se mig som din kompis, för det är jag! 🙂 <3 stor kram! Uppdatera mig hur det går med allt. <3

  2. Profilbild
    Evelina

    Jag håller med dig verkligen när du skriver ”övertänk inte för mycket” så sant. Jag vill efter många år – lämna sjukvården och yrket som undersköterska. Har fått tummen ur nu i och med corona-krisen. Vi blir utnyttjad och behandlade utan egen vilja och dessutom för pissig lön.. Missförstå mig rätt. Jag älskar mitt yrke men jag måste backa och få perspektiv, kanske återkommer jag om ett par år och brinner ännu mer för yrket. Jag är tacksam för det jag gör och med facit i hand: vi har alltid jobb. Men just nu vill jag plugga och bli något ”större” och så kom coronan 😂🤦‍♀️.. Allt annat känns mer osäkert än säkert, är det rätt tid att plugga någonting i huvudtaget? Ska jag plugga eller genomlida ett par år till i landstingspyamans, dålig lön och ont i magen? Nä.. Du ser. Övertänka… Du har rätt, allt löser sig – alltid. Så jag har sökt in till min dröm utbildning och hoppas att jag kommer in där. Jurist handläggare. Jag hoppas att jag om två år är färdig och kan byta landstingspyamans mot något finare – dress kanske😂💕. Kram och glad påsk, 🐰🐥🥚

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      HEJA dig!!! <3 <3 du är stark, klok och kommer att klara allt du vill ta dig an utan problem. KÖR på din dröm och våga! Du kommer att klara det, lovar. Kärlek till dig <3 glad påsk!

  3. Profilbild
    Emma

    Så roligt med mäklargrejen, heja dig! Bara nyfiken på om det var erbjudande från utbildningen eller från kontorsjobbet? Ingår kontorsjobbet som en del i utbildningen? Stort lycka till! Hör av dig när du hittat kontorsbyxor i stretchtyg! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kommer berätta allt så fort jag kan och har skrivit på alla papper. Händer rätt mycket spännande på den fronten nu <3 kommer berätta allt snart, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish