Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker du kanske inte visste om mig

– Jag krockade min bil i en stolpe i princip det första jag gjorde när jag hämtade den.. Backade rakt in i den men bilen klarade sig konstigt nog utan en skråma.

– Jag äter på MAX minst två gånger i veckan. Och trycker en stor chokladkaka från Marabou per vecka med, haha. Bästa jag vet! Sedan försöker jag äta 80% hälsosamt ungefär. Blir jag sugen så köper jag dock alltid det jag är sugen på oavsett om det är godis eller hamburgare.

– Jag vill nog ha en bebis till.. Inte just nu men i framtiden. Har i perioder känt mig helt klar och känt att jag ALDRIG mer vill ha fler barn men jag tror nog ändå innerst inne att jag vill det. Vi får väl se. Beror ju på om jag träffar någon med barn eller inte också.

– Mina ögon är grönare ibland och mörkare ibland. Har typ brun/gröna ögon men senast imorse sa Jason ”mamma, dina ögon är jättegröna idag”. Konstigt det där! Vet att många andra har liknande att ögonen skiftar i färg beroende på dag/årstid/humör.. Har hört lite allt möjligt om vad det kan bero på men häftigt är det.

– I framtiden när jag känner mig mätt på jobbet som mäklare (om den dagen nu skulle komma) så vill jag utbilda mig till lärare med inriktning svenska och samhällsämnen. Jag älskar verkligen dom ämnena! Hade också kunnat tänka mig att jobba som rektor i framtiden när jag är äldre och har mycket livserfarenhet, haha. Tror att jag hade kunnat bli en bra sådan. Detta är dock drömmar långt fram i livet. Nu ska jag satsa på mäklarutbildningen och jag börjar arbeta på kontor redan nu i maj. Är sjukt peppad! Måste bara hitta ett par kostymbrallor först för känner inte att mina tights hör hemma i den miljön direkt =)

– Under min graviditet med Jason fick jag krulligt hår (!!) så det håret som växte ut under dom nio månaderna var SÅ lockigt och det blev verkligen en tydlig kant från både innan och efter graviditeten. Alla frisörer som har fått se det har tyckt att det ser så roligt ut då det har varit som ett superlockigt parti mitt i håret medan resten av håret bara haft lite lätt självfall.

– Jag har minst tio burkar tacosås i mitt skafferi, haha! Är alltid samma visa på affären.. ”Jag köper en till för säkerhets skull så att jag vet att jag har hemma”.

– Jag började träna jättemycket igen efter mina graviditeter främst för att jag trodde att jag hade diabetes. Så det var egentligen den största anledningen till varför jag hamnade på gymmet igen! Hade ju problem med mitt blodsocker och det låg som högst på typ 15 (!!) och som lägst på 1,9.. Fick sedan konstaterat att det berodde på stress då jag som ni vet har mycket problem med stresshantering i överlag. Så det jobbar jag på idag. Jag är verkligen en person som kan stressa över ALLT. Saker som egentligen inte ens ligger i mina händer eller saker som jag egentligen har under kontroll. Det är konstigt det där. Men jag jobbar på det!

– Min största skräck i livet är att barnen ska bli utan sin pappa bara för att jag själv gick igenom det som liten. Ibland kan jag få världens panik när F inte svarar i telefon under lång tid och tänker alltid det värsta. Har varit så sedan Jason föddes och det är sjukt jobbigt. Men har man varit med om ett trauma så hänger väl det med genom hela livet gissar jag.

– Jag har ju haft hål i tungan förut och det går fortfarande att trycka igenom något i hålet om man vill. Har känt flera gånger att jag borde stoppa in min piercing igen men tror jag skulle tröttna lika fort igen, haha.

Kommentarer

  1. Sophia

    Mina ögon är likadana, har väldigt mörkt Bruna på vintern oftast, och mot våren blir dom ljusare med skiftningar mot det grön/bruna! Så skumt!

    Roligt också att du nämner Svenska och Samhälle som dina favorit ämnen, pluggar upp betygen på komvux och jag suckar inför svenska b o samhälle som börjar nu snart efter akutsjukvårds kursen!
    Ha en trevlig fortsatt långfredag 🙂

  2. Marielle

    Relaterar så mycket till din rädsla för att barnen ska förlora en förälder. Min pappa dog också när jag var liten och det FÅR bara inte hända mina barn, att de ska behöva växa upp utan sin mamma eller pappa. Försöker tänka att risken är liten men rädslan försvinner ändå inte riktigt. MEN det är ju faktiskt bara en rädsla, inget tyder på att det kommer bli så. Kram!

  3. Ida

    Hej! Med tanke på din story om påskäggen till barnen måste jag fråga hur din relation med din mamma är? Ni verkar inte tighta. Är det något du sörjer? Du behöver givetvis inte svara. Sedan vill jag säga att det är hennes förlust om nu så är fallet.
    Kram och glad påsk 🐥🐣

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, vi är inte tighta alls <3 vi umgås inte alls som det ser ut just nu och klart det är en sorg.. Och ja, det håller jag med om!! Kram och hoppas din påsk var fin <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish