Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej fina!

Lovar er att jag återkommer med bättre uppdateringar snart. Ber verkligen om ursäkt att jag varit så off nu på slutet. Snart är jag igång igen. Sitter och äter frukost nu efter lite sovmorgon och snart ska jag handla färg för att måla kalkvägg. Kommer bli så fint! Funderar på att inte vänta tills efter att målarna varit här och åtgärdat sprickorna utan att bara köra ändå. Är peppad på att få det gjort redan i påsk.

Igår: Åkte till förrådet där studsmattan och barnens cyklar + alla utemöbler och solstolar finns.  Tog med cyklarna och studsmattan och F byggde ihop den åt kidsen. Nu hoppar dom hela tiden och jag får sådana vårkänslor.

Barnen: Får vara massor med kidsen trots att det inte är mammadagar och det är så mysigt. Jag och Jolie låg och gosade en lååång stund i soffan och jag ÄLSKAR när barnen börjar komma upp i ”mysåldern”. Mina barn har nog gjort det vid två års ålder båda två. Då uppskattar dom att krypa upp i famnen, bli klappade i håret, kliade på ryggen osv. ”Krama mamma hårt” säger Jolie hela tiden och så får jag världens största kram. Älskar ihjäl mig.

Samarbete: Gjorde ett så roligt samarbete med Hemmakväll! Alltid lika kul att jobba med dom. Testade nya godissmaker som kommer ut i butik snart och föll totalt för jordgubbsdumlen och Karl Fazers nya med maräng och citron, mmm. Alltså jag är ju en sådan chokladälskare så att ni inte ens förstår, haha… Satt och tryckte i mig i soffan hela kvällen igår.

Snart: Händer det spännande grejer med bloggen. Efter fem år (!!) med LOPPI så väntar nya utmaningar och möjligheter. Jag älskar LOPPI-gänget och kommer alltid att vara tacksam för allt dom har lärt mig om branschen. Det har hänt så mycket sedan jag började blogga och det är roligt att få vara en del av utvecklingen kring influenser marketing.

Projekt: Har rensat ut hos Jolie. Så mycket bebisfiltar och grejer som inte används! Ska göra om på hennes rum i sommar eller i höst hade jag tänkt. Vill måla om, få in en säng och göra i ordning. Just nu är ju hennes rum mest för ”dekoration” och hon är aldrig där inne. Nu är det dags att göra det till ett riktigt sovrum.

Idag: Jag börjar ju plugga mäklare om en månad och idag ska jag ut och kika på en lokal. Vi har stora planer och det kommer att hända mycket nu inom dom närmsta månaderna. Ska bli kul att göra er delaktiga i resan och berätta mer när allt är spikat och klart.

25: Har beställt alla inbjudningskort till min födelsedag nu och hoppas att alla mina tjejer kan komma. Fyyy vad kul det ska bli och det kliar i fingrarna med att få börja planera mat, gotta, pynt osv. Har storslagna planer och ska verkligen fira in min 25årsdag på bästa vis med fest i hela huset med alla mina underbara vänner.

Dagens kommentar: 

Tack för att NI sprider så mycket kärlek! Och så tacksam för så vänliga och fina ord. Tycker verkligen inte att jag förtjänar dom just nu då jag är kass på att uppdatera här inne. Men återigen, tack! Tack till alla er som kikar in här och alltid peppar, stöttar och kommer med kloka ord och råd. Jag älskar er alla!

NU: Äta upp mina bovetekex med avokado och omelett och starta dagen på riktigt.

Kommentarer

  1. Lollo_2

    Såklart ⭐️ Jag håller med kommentaren till 100% du har ju verkligen lyckats med bloggen haha den är ju väldigt intressant och innehållsrik så himla kul juh <3 ha en trevlig helg kram 😉

  2. Stina

    Med risk för att låta som en moraltant, men hur står ”kalas med sina tjejer” i paritet med social distansering?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish