Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag!

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en fin start på veckan såhär långt. Jag mår bra och är så lycklig i grunden men har ändå en del saker som tynger mig just nu. Har varit så ledsen i perioder nu på slutet och det är jobbigt. Det märks nog av på mina inlägg här på bloggen också. Känner mig inte sådär sprudlande och full av inspiration som jag brukar utan snarare tvärtom. Istället för att bara sätta mig vid datorn och låta tankarna komma ut genom tangenterna så tar det stopp varje gång jag ska skriva något. Får typ inte fram ett ord. Så nu vet ni vad det beror på om ni har märkt det. Livet händer. Och jag hoppas att det vänder snart!

Annars då? Hade en heldag med barnen och var helt slutkörd efter att dom hade somnat. Dom körde stenhårt med mig hela dagen och vi hann med allt från utelek till disco till pyssel till tvätta alla sängkläder, bada, dammsuga huset, läsa böcker, matlagning osv. Nu väntar två barnfria dagar och jag ska gå på en ansiktsbehandling nu på morgonen, träna, jobba och träffa Tove en stund senare. Känner att jag bara behöver tanka energi nu.

Mammas älskling! Hur söt är hon inte i sin leodress från H&M? Så stor, klok och fin. Min Jolie.

Städa, städa, städa. Bodde i mjukisar igår hela dagen.

Melonmellis! Känns som att det enda man gör när man har barnen hemma är att ta fram mat, ta bort mat, ta fram fika, ta bort fika, diska, ta fram ny mat, ta bort den, torka golvet från matrester osv.

Vi gjorde glass på 2,5 dl grädde, 2 dl hallon, 1 banan och lite vaniljpulver igår. Man kan nog ha i lite florsocker med så blir det sötare. Jag vispade grädden först och sedan mixade jag i resten.

Gosisar! Blev mycket häng framför tvn igår med. Det var verkligen en sådan dag.

Ett av mina bästa och snabbaste mellanmål just nu är dessa bovetekakor med smör, ägg, örtsalt och chiliflakes. Sååå gott! Och går sjukt snabbt om man bara vill få i sig något. Kolla hur jag öppnar förpackningar förresten. Det var nog en grej som F störde sig på mest med mig, haha.. Har noll tålamod att öppna ”ordentlig” utan river bara upp allting så att det ser ut såhär. Då förstår ni ju hur extremt dåligt tålamod jag har… Haha.

En tillbakablick till hur livet såg ut för prick ett år sedan: 

Påskpysslade! Det ska vi göra nu i påsk igen och jag har skjutit på det till själva påsken för att vi ska ha något att göra. Jolie verkar vara lite förkyld så tror att vi kommer vara hemma hela helgen bara tråkigt nog då hon med andra ord har symptom och inte ska träffa folk.

Hade massor med vänner och deras barn över på brunch!

Jason gick på Knatteskutt! Han ska börja dans snart igen då det är det bästa han vet typ. Väntar dock tills hela denna virustid är över. Känns bäst så.

Målade en kalkvägg där uppe! Ska måla en där nere inom det närmsta med. Inväntar bara Myresjöhus målare som ska åtgärda alla sprickor i väggarna först. Sedan kör vi! Ska kavla upp ärmarna och vara en handywoman, haha. Har ju aldrig gjort sådana saker själv förut så blir spännande att se hur det går.

Hur söt!? I sina små Nikes. Gud vad fort tiden går! Det har hänt så mycket på ett år och det är så läskigt och också väldigt spännande att man verkligen inte vet alls hur livet kommer att utveckla sig. Man tror att man vet allt och plötsligt ser man tillbaka och känner att ”nej, inget blev som jag tänkte mig”. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vara exakt där jag är idag. Aldrig någonsin. Något jag däremot har lärt mig är att allt kan bli väldigt bra ändå. Jag hoppas och tror att allt som händer i livet händer av en mening.

Önskar er en fin dag! Stor kram!

Kommentarer

  1. SL

    Vet ingen som kan göra såna gottefat som du ? Allt du lägger upp ser så sjukt gott ut och jag älskar din kropp och knopp ! Chilla med livet och utmaningarna imellan något bara ! Du är ju värsta Queen B ❤️👌🏽!

  2. Jennie

    Kanske kan det underlätta om du skapar vissa teman att blogga utifrån gällande ditt innehåll? Tänker också när du ska studera till mäklare. Då kanske ”veckans städtips” (behöver ny rubrik för varje vecka etc men mer så att du har något fast att fokusera på), och samma sak med veckans recept, veckans inspiration, gymmet, tips för att underhålla barnen, veckans shopping, pepp-fredag… Har så mycket idéer 🙂

  3. Erika

    Älskar ditt hem och all inredning 😍😍😍. Kan du inte inreda mitt hem också?😂😂🙈 givetvis mot betalning. Hör av dig om du är i Göteborg. ❤❤😀

  4. Kate

    Hej fina du 🙂 Vet att du använder idas warg mousse (brun utan sol). Har du den i ansiktet också ? Lycka till med allt i livet

  5. Anne

    Gott med glass! Frysta hallon är smaskigt men så krångligt att använda tycker jag då de måste kokas innan så därför blir det mest frysta jordgubbar här.

  6. Jennie Karlsson

    Haha känner verkligen igen det där med att det känns som att man hinner inte ens plocka undan ena målet förens man ska ta fram nästa 😂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish