Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er. Myser runt i stor tröja och mjukisar + mina fulaste men skönaste tofflor. Har grävt fram en gammal ögonbrynspenna och provar att fylla i lite idag. Jag fyller ju typ aldrig i mina bryn då jag har så mörka och tjocka naturligt men efter att Tove Dalsryd gjorde det på mig inför plåtningen med Glossybox började jag fylla lite smått ett tag och blev helt fast i det. Och så tog den pennan slut och jag orkade aldrig köpa någon ny. Men nu hittade jag denna här nedan bland mitt smink och blev lika fast igen, haha.

Ska äta upp min gröt nu, byta om, träna och jobba ett tag. Min gröt ser sååå äcklig ut men är faktiskt supergod. Det är fiberhavregryn som jag kokat med chiafrön, hampafrön och havremjölk + lite sötströ, kanel och vaniljpulver. Och så äter jag med mjölk och ännu mer kanel. Brukar ha hallon eller kanelstekta äpplen till också men blir lat när jag äter den själv och inte behöver servera barnen, haha. Dom har redan ätit! Vi har hunnit göra glass (recept kommer) och ha disco nu på morgonen med. Nu har jag ett telefonmöte med banken gällande mitt pensionssparande i bolaget. Har så bra hjälp från två bankmän och det är väldigt tacksamt. Känns bra att framtidssäkra så mycket jag kan nu trots att jag bara är 24.

Köpte en så fin bukett igår med ranunkel och rosor. Jag måste faktiskt addera ranunkel till mina absoluta favoritblommor. Pioner har jag ju alltid älskat och rosor likaså. Ranunkel föll jag för under förra året och tycker bara att dom blir finare och finare nu för varje gång jag ser dom. En riktig vårblomma!

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

Kommentarer

  1. Jo

    Gott!! Kan man få ett mer exakt recept på gröten? Älskar gröt till frukost och vill gärna variera 🙂 Tusen tack för underhållande och genuina inlägg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag höftar bara ingredienser man kan försöka mäta upp mer exakt någon dag nu framöver:) kram och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish