Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bankmöte

God morgon fina ni!

Hoppas att allt är bra med er.

Jag har hunnit ta en lång dusch nu på morgonen, smort mig med BUS och ätit frukost i lugn och ro så känner mig glad och peppad på denna onsdag. Startar dagen med ett bankmöte idag och annars ska jag bara träna och jobba. Ska fixa med min bokföring för mars idag också så det lär ta lite tid.

Igår kom kidsen och deras pappa hit och åt tidig middag med mig. Vi gjorde tacos med både halloumi och ”vanlig” färs. Och till tacosen med halloumi hade jag mango, lime och koriander. Sååå gott. Kommer helt klart att göra den fler gånger här hemma.

F hade också köpt massor med kläder till barnen (han kände väl precis som jag skrev för någon dag sedan att deras garderober ekar tomt för att dom växer så fort) och Jason fick bland annat några Mariotröjor. Han älskar ju verkligen Mario just nu så det var ju perfekt. Och Jolie fick låna en av dom som ni ser på bilderna, haha.

Glad kille som får packa upp sina nya tröjor!

Önskar er en fin dag! Stor kram!

Kommentarer

  1. Profilbild
    M

    Det är så inspirerande att se att du och F kan äta en vanlig middag tillsammans med barnen.
    Önskar att mina föräldrar skiljde sig när vi var små och ändå haft en normal ”kompis”relation inför oss.

    istället valde dem att fortfarande vara gift ( dem är det än i dag också) och idag är jag 27 år gammal gift sedan snart 10 år tillbaka, har två barn där min äldsta son går i 1an och lilla är 3 år och än i dag så avskyr dem varandra och använder mig som någon budbärare för att snacka skit om varandra, är så trött på att lyssna där pappa beklagar sig över min mamma och vice versa.
    hahah behövde skaka av mig lite och ventilera lite.
    Du och F gör ett jätte bra jobb tillsammans och heja er och eran co-parenting
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tror jag har den mindre storleken på mina spets! Och fatet är också av den mindre storleken på fat.. Minns inte exakt men det är inte dom största <3 kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish