Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Pasta med champinjoner och valnötter

Gjorde såå god pasta med en av mina bästa vänner och barnen i fredags! Fick så mycket frågor om den på insta story så här kommer receptet. Både jag och hon har gjort denna tusen gånger förr och den är så sjukt enkel och god =)

Du behöver: 

– Pasta

– Cirka 400 gram champinjoner

– 1 gul lök

– 1 dl valnötter

– 1 dl matlagningsvin (vitt)

– Grädde (har inga exakta mått för vi hällde bara i men man ser ju hur mycket man vill ha när man börjar hälla)

– Soja, salt, peppar, timjan, olja att steka i

Till servering: 

– Ruccola

– Valnötter

– Parmesan

Gör såhär: 

Koka pastan. Häll olja i en stekpanna, skala och hacka löken och stek tills den blir mjuk och får färg. Hacka svampen i små bitar och stek med löken När svampen känns färdig kan du krossa över lite valnötter, hälla över grädde, vin, soja, salt, peppar och timjan. Man kan också pressa i lite citron om man gillar det! När det har kokat ihop så kan man bara hälla av pastan och servera direkt med massor av ruccola, parmesan och valnötter. Såå gott!

Jag åt med min favoritpasta utan gluten men dom andra hade vanlig =)

Kommentarer

  1. Isabelle

    Låter gott😋 jag äter också glutenfritt..vilken är din favvopasta? Jag gillar inte dem som är för ”majsiga”😛

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish