Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej måndag!

Och hej finisar!

Hur mår ni?

Har saknat er i helgen. Kliat så mycket i fingrarna och har bara velat sätta mig med datorn i knät. Har dock låtit bli ändå då jag har haft barnen och försökt ta vara på tiden med dom. Sanningen är dock att jag har varit en mamma utan tålamod dessa dagar. Varit så lättirriterad och blivit arg på dom väldigt lätt. Dom har börjat hitta på dumheter tillsammans hela tiden och driver mig till fullkomligt vansinne många gånger. Ibland är det ju så! Har dom ju enbart onsdag och torsdag denna vecka så ska verkligen se till att jag har mycket energi inför det så att dom får ha en glad och rolig mamma.

Annars då? Jag mår jättebra och är sjukt peppad på veckan. Ska posta två avtal idag, jobba, träna, fixa lite tvätt och sådant. Ska träffa vänner idag också så det ser jag fram emot massor.

Fick frågan om vilka som var mina mest frågade frågor på bloggen genom tiderna och tyckte det var en lite kul fråga ändå. Har funderat lite och det är nog dessa:

”Varför gifte du dig så tidigt? Är ni religiösa?”

För att vi var så sjukt kära på den tiden och tyckte det var en kul grej typ. Kändes kul att kunna se tillbaka på att vi var lite spontana. Ångrar det inte en sekund trots att det var en jobbig process att gå igenom en skilsmässa med alla papper, timmar hos jurist osv.

”Varför kollar du inte in i kameran på nästan alla bilder. Tycker du att du är ful?”

Haha, nä jag tycker att jag är snygg (om man nu får skriva så om sig själv) och har dessutom jättefina ögon. Är det något jag är nöjd med när det kommer till mitt utseende så är det bland annat mina ögon. Jag är sjukt obekväm på bild bara och har alltid varit. Hatar egentligen att stå framför kameran och har alltid, alltid gjort! Skulle nog helst bara fota inredning, mat, skönhet och sådant hela dagarna.. Och skriva långa texter. För det var ju så det började. Jag älskar ju att skriva och bara få ner allt jag har i huvudet! Insåg dock att det ingår lite att visa sig själv (en del iallafall) när man jobbar med det jag gör så är ju tvungen varje dag, hehe. Men hatar det varje gång! Tror aldrig jag kommer bli bekväm. Handlar inte alls om att jag tycker att jag är ful, för det gör jag verkligen inte! Tycker att det är mycket enklare i videoformat dock och känner mig mycket mer naturlig då än när jag måste stå rakt upp och ner och posera =)

”Har du silikonbröst?”

Nej! Jag har dessutom små tuttar nu. Eller ja, inte små men typ ”vanliga”. Men förstår verkligen att många trodde att jag hade det förut när jag hade så stora bröst innan jag fick barn. Men nej, det har jag inte som det ser ut idag.

”Vad kostade huset? Hur mycket la ni på tillval? Hur går hela processen till?”

4,3 miljoner för hus + tomt och sedan har vi ju rullat gräs, jämnat till mark, tagit hit grus, byggt altan och veranda på framsidan.. Tror att jag (eller ja, vi) totalt hittills har lagt ut 4,5 miljoner totalt ungefär. På tillval la vi cirka 600.000:- tror jag. Det drog iväg fort med tanke på golvet, braskaminen, val av kakel/klinker, fläkt, kök osv.

”Hur lång är du och vad väger du?”

Denna fråga får ju typ alla som bloggar hela tiden känns det som, haha. Jag har fått den i alla tider! Just nu väger jag ju faktiskt 68 kg och har gjort det i ett par månader! Ingen tror mig när jag säger det men jag gör faktiskt det. Vägde strax under 60 i somras tror jag. Och som minst har jag vägt typ 53 tror jag till längden jag har idag men då var jag jäääättesmal. Är 169 lång men brukar säga 170 =)

”Hur dog din pappa?”

Jag vet fortfarande inte exakt för ALLA säger olika. Vet bara att han låg på sjukhuset och dog där till slut men vad som ledde till att han hamnade där har jag ingen aning om. Har funderat på att försöka gräva lite i det men orkar typ inte göra det. Energin till att ens försöka försvinner liksom med sorgen av bara tanken på att han inte finns. Så jag orkar helt enkelt inte.

Nej, vad deppig jag blev att svara på den där sista frågan så här kommer lite bilder på mig och det bästa jag har som gör mig lite gladare:

Min bebis på sin tvåårsdag!

Mys på bibblan!

En nytatuerad mami.

Morgonmyset med honom skojar man inte bort.

På Opium på nyårsnatten klockan 05 på morgonen… På ett toalettgolv med värkande fötter och helt svettig efter att ha dansat hela natten, haha.

Älskling!

Hur söta i sina matchande tröjor från Gina Mini?

Och en så mysig höstdag! Var så längesedan vi använde vagnen nu. Känns som att dom tiderna är förbi. Jag har verkligen två stora barn nu!

Älskar dom här ljusblå tightsen. Ska gräva fram dom igen nu i vår!

När jag blev plåtad för omslag för Glossybox!

Här skulle jag ha myskväll med F precis när vi hade separerat och folk hade så mycket åsikter… Vissa tyckte att det var fantastiskt att vi kunde umgås och vissa tyckte att det var så konstigt att vi skulle äta tacos och se film tillsammans sent på kvällen, haha.

Nej, hörrni. Nu ska jag starta dagen här hemma! Kommer snart hit en besiktningsman som ska kolla huset såhär efter två år. Blir spännande att se vad han säger och vad som ska fixas till! Har ju bland annat lite sprickor i väggarna som jag vill att dom åtgärdar.

Kram och ha en jättefin dag! <3

Kommentarer

  1. Maria

    Vill inte ta ner din förväntning men har bott i 2 nybyggen. De åtgärdar inte sprickor i väggar eller tak alls då det är en del av att huset sätter sig och det fortsätter hus göra hela tiden. I Stockholm åtgärdar de aldrig iaf (en vän är även besiktningsman).
    Hoppas det går bra, se till att få alla småfel som ändå stör åtgärdade.

      1. maria

        Åh vad skönt! Vi har haft spruckna väggar i både vår lägenhet och hus 😛 Vi ska åtgärda dem i vårt hus nu själva 🙂

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Skönt att få det gjort. Däremot så gäller det ju inte om man ex. har målat om eller tapetserat i något rum om jag förstod rätt, kram <3

      2. Cissi

        Jag vet fler som byggt ”nyckelfärdigt” och fått färgsprickor åtgärdade efter 2år så du har nog förstått rätt Gabriella.

        Då vi byggde vårt hus av lösvirke så anlitade vi en målare för tidsbesparing. Eftersom vi vet att det tar minst 2år innan huset satt sig så sa vi redan då att han kunde få komma tillbaka och foga/måla i hörnen 😅 Huset bör gå igenom 2 vintrar, värmeväxlingarna, innan man börjar åtgärda färgsprickningarna. Det rör sig väldigt mycket de 2 första åren och är därför lönlöst att åtgärda vid minsta lilla spricka under den tiden. Det kan givetvis fortsätta spricka i färgen kring hörn/vråer även därefter men inte lika mycket.

        Tänk att ni haft huset i 2år(!) Det känns som max 1år 😃

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Skönt att höra verkligen 🙂 för som jag förstod så fixar dom allt sådant!! 🙂 Haha, ja det förstår jag verkligen. Grymma ni är som byggde med lösvirke. Ja, tiden går så snabbt! Kram<3

      1. Maria

        VI har inte byggt privat med flyttat in i nyproducerat JM båda gångerna 🙂 Min kompis flyttade in i peab samma där.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish