Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fredag!

Förlåt för senaste inlägget och ingen uppdatering igår. Händer så mycket i mitt liv på privata planet just nu att jag inte riktigt hinner med, haha. Har också varit lite jobb ”bakom”  det ni ser med fakturering och bokföring + mailkontakt och signering av ett nytt avtal (så spännande, ska berätta allt snart) som har tagit lite tid.

Ville bara kika in och säga hej och trevlig helg iallafall. Stor kram fina!

Gårdagens frulle =) Har chiliflakes på allt just nu, så gott.

Gårdagens mami =) Märkte nu att det är hål i mina tights. Så typiskt! Är inne på mitt tredje par nu tror jag.. Är nog naglarna som gör hål i tightsen när jag drar upp dom, haha.

Kommentarer

  1. Louise

    (Så dryg kommentar nedan..) Tycker det låter superspännande med mycket privat hehe! 😉 Man får faktiskt lov att ha ett liv utanför sina sociala medier med. Även fast man jobbar med det! Du är grym!! Stor kram till dig och fina barnen. <3

  2. S

    Låter som du struntar i dina bloggläsare när du skriver så där, att du har för mkt privat.. mm jo.
    Nej tack tråkig blogg nu.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish