Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vårskor från Scorett

Inlägget är i ett annonsamarbete med Scorett

Scorett har fått in så sjukt mycket fina vårskor! Deras märke Dasia har så enkla, stilrena skor i fina färger och modeller! Älskar det!

Just nu får ni 15% rabatt på allt från DASIA till och med 5/4 med koden GABJOSS15! Detta gäller både online men också i butik vid uppvisande av inlägget. HÄR kan ni spana in alla skor.

Hur fina är inte dessa!? Perfekta vårskor och så sjukt snygga till blå jeans. Finns HÄR.

Älskar dessa klackar! Kommer att bära dom med vit eller svart klänning. Så fint! Finns HÄR.

Och även dessa fyra är favoriter! Skorna är snygga, funktionella och bekväma i bra kvalitet. HÄRHÄRHÄRHÄR

Hoppas att ni fick lite inspiration och kanske hittade någon ny favorit bland dessa! =)

Inlägget är i ett annonssamarbete med Scorett

Kommentarer

  1. Johanna

    Synd att de var rätt dyra, funkar inte med en studentplånbok… 🙁 Vad är det för jeans du har på bilden? 🙂

    1. Emma

      Johanna! Tips är att kolla skopunkten och Din sko. Mycket liknande skor där till ett mer normalt pris😊 jag handlar själv mycket där för att sen kunna unna mig tex ett par Gant skor.

  2. Klara

    Hej Gabriella! Tack för en jätteinspirerande blogg på alla sätt & vis. Jag och min sambo går i hustankar och husrenovering och jag har utifrån din blogg inspirerats mycket gällande inredning osv. Om du vill och kan skulle det verkligen uppskattas om du ville göra något inlägg som handlar om hur ni tänkte/gjorde när ni byggde erat hus 🙂 hur tänkte ni kring planlösning, färger/kakel/klinker, renoverade ni själva eller tog ni hjälp, hur tänkte ni med ex köksluckor osv. Finns så mycket fint och skulle vara kul att få lite tips och idéer från någon som har superfin inredningsstil. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish