Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Läsa, läsa

Jolies intresse för böcker blir bara större och större och det är så kul. Jag som har sagt att jag kan läsa hur mycket som helst får nästan äta upp det nu, haha! ”En till bok” kan hon säga i flera timmar typ.. Till slut får jag avbryta för det finns ju annat att göra med =) Men det är jättekul och jag längtar tills vi kan åka till bibblan igen och låna böcker. Just nu läser vi mest samma böcker om och om igen då dom verkligen har sina favoriter. En favoritbok som båda barnen fortfarande ÄLSKAR och har gjort hur länge som helst är ”fingerresan” med Babblarna. Den läser dom till och med för varandra gång på gång på gång! Så det är ett supertips om man har barn. Funkar till bebisar men också till typ en fyraåring. Vi tränar på alla ljuden och så kan dom som sagt till och med sitta och läsa för varandra. Jag tror att dom älskar den så mycket för att jag läser den med så överdriven inlevelse och båda bara tjuter av skratt, haha.

Just nu läser vi mycket Pippi och Bamse också! Och Bebbe-böckerna är fortfarande favoriter.

Här läser dom fingerresan ihop! Märks på boken att den är sönderläst då varenda sida är lite trasig och vi har fått tejpa flera gånger. Men det är så charmigt när böcker blir så tycker jag.

Kommentarer

  1. S

    Barn och ungdomsböcker är väldigt roligt tycker jag. Vad har du själv för favoritböcker? Läser du något sedan du fick barn? Känns som att många har svårt att hitta tiden till egen läsning efter barnen.

      1. Stina

        Inte jag som frågade men det är väll en ganska relevant fråga? Nu är väll inte direkt den bästa tiden att leva i ignorans (om det någon gång är det)

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Tycker du att jag lever i ignorans för att jag inte skriver om sådant på bloggen? Jag väljer att inte mala på om corona ex. då många uppskattar att komma in här och slippa läsa om det för en stund. Tycker jag lyft ämnet en del men inte i varje inlägg.

          1. Nille

            Kommenterar aldrig men vill bara säga att jag uppskattar JÄTTEMYCKET att du inte maler om corona. Vill man ha info om det vänder man sig någonannanstans. Jag läser här för att du har en riktigt pepp feel-good blogg. Och ja, jag har ett väldigt stort behov att få läsa något annat en stund, annars skulle jag gräva ner mig helt (: Så tack så mycket & kram!

          2. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            TACK! Skönt att höra <3 många skriver att dom uppskattar det och jag tycker själv att det är jobbigt att läsa om det ÖVERALLT även om man ska vara medveten och påläst om det såklart! MEN TACK <3 <3 stor kram till dig!

  2. Alexandra

    Blir du trött på att läsa Fingerresan är mitt tips att spela den som ljudbok på Spotify och låta barnen sitta själva med boken och följa med 🙂 har själv barn som ääääälskar Babblarna och jag brukar starta Fingerresan på Spotify och sätta dom vid matbordet tillsammans när jag t.ex. ska laga mat. Perfekt att få kombon mellan roade barn och händerna fria till maten 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish