Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Helgens gotta

När jag lägger upp bilder på mina gottetallrikar så får jag alltid frågor om vad jag har på dom! Så tänkte bli bättre på att dela med mig av det till er så att ni får lite inspiration till era egna fredagskvällar nu framöver =)

  • Inlagda kronärtskockor! Sjuuukt gott verkligen! Älskar det!
  • Oliver! Köper alltid halkidikioliver. Dom är mina absoluta favoriter.
  • Smörstekta champinjoner med flingsalt och rosmarin. Steker bara champinjoner i smör och kryddar.
  • Halloumi med spenat. Steker halloumin först efter att den skurits i skivor och häller över färsk babyspenat + saltar lite.
  • Pimientos de padron. Mmmm! Bästa jag vet typ. Steker i massor med olivolja och flingsalt.
  • Chips (med havssalt) + ranchdipp! Min bästa kombination typ på chips och dipp. Och så hade vi morotsstavar och paprika också.
  • Buffelmozarella med tomat, basilika, olivolja och flingsalt.
  • På ostbrickan hade vi honungsmelon, jordgubbar, passionsfrukt, vindruvor och choklad med schweizernöt. Och så hade vi en getost, en brieost med tryffel + en gruyere. Fikonmarmelad hade vi också som inte syns i bild! Och lite olika kex. Jag åt dom glutenfria och min bästa kombo är kex, getost och en vindruva eller kex, tryffelbrie och fikonmarmelad. Såååå gott!

Kommentarer

  1. Tina

    Ser sjukligt gott ut! Konstig fråga kanske, men äter du middag först och det här är liksom kvällsmyset? Var ni manga? För det ser helt galet mycket ut haha. Men jag hade gärna satt tänderna I det.

  2. Elin

    Åh tack för tipsen! Varit sugen på tapas så länge nu och bestämt mig för att köra på det en dag i veckan 😀 Kul att prova lite nya alternativ!

  3. Maria

    Så konstigt fråga men hur gör du rent bakom ditt badkar och är det också gjort i akryl (som de flesta nya badkar är och därav ganska lätt typ(50 kilo). Jag är livrädd när mannens småkusiner är hos oss då en av dem hängde på badkaret. Sen är jag fundersam över hur man gör rent bakom badkaret. Röret sitter ju i avloppet under badkaret. Vårt gamla fula badkar vår i porslin och svintungt. Är du rädd att badkaret ska välta när barnen klänger på det?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag vet faktiskt inte vad det är gjort av men det är väldigt lätt. Man får hålla koll! 🙂 Jag drar ut det bara och skrubbar allt med svamp och såpa och sköljer av! 🙂 Nej, har inte tänkt på det! Dom är mest där när dom badar och då blir det ju jättetungt av allt vatten, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish