Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej finaste, älskade ni.

Hur mår ni? Jag mår sjukt bra idag. Är så himla peppad på denna vecka och bara allmänt lycklig i hela kroppen. Har fått hem barnen redan igår kväll, har massor med kul jobb inplanerat, ser fram emot alla träningspass och allt känns bara… bra =)

Fyra frågor som jag fått in under helgen: 

Hur tänker ni när ni vistas ute trots Corona?

Vi håller oss hemma för det mesta. Har absolut inte varit lika aktiv utanför hemmet som jag brukar. Kan typ räkna på en hand hur många gånger jag har varit någonstans under senaste veckan. Vi sitter typ nästan helt i karantän! Kidsen går inte på förskolan och jag jobbar hemma. Vi har inte träffat vänner som vi brukar. Har handlat cirka en gång och brukar vanligtvis vara inne på ICA nästan varje dag för någon form av småhandling.. Igår åkte vi och fikade för att stötta lite då det är helt dött överallt och det känns både läskigt och jobbigt att så många företag går i konkurs. Det är så svårt just nu med allt. Man ska sitta hemma och inte röra sig någonstans samtidigt som man ska stötta restauranger och caféer, köpa hem mat osv.. Till min adress går det tyvärr inte att beställa hem mat ännu av någon anledning men i veckan ska jag helt klart köpa med lite take away från våra favoritställen. Alla kan vi göra något. Men som svar på frågan! Så länge vi är symptomfria och mår bra så rör vi oss pyttelite  utanför hemmet. Med betoning på väldigt, väldigt LITE!

Träffar du någon just nu? 

Kanske, kanske inte. Livet kan svänga så himla fort och känslor likaså. Det händer saker hela tiden.. Men ja.. Jag är väldigt lycklig just nu iallafall! Ni får tolka det som ni vill och mer än så vill jag inte skriva just nu =)

Hur mår du såhär långt efter skilsmässan? 

Det har ju gått cirka ett halvår sedan vi gick isär nu! Det har varit sjukt tuffa månader av många olika anledningar och jag gråter fortfarande ofta och mycket för olika saker. Jag har också mått otroligt bra i perioder. Det har varit en berg och dalbana. Framförallt så har det varit känslor överallt under rätt så lång tid men jag har också insett att jag har vuxit så otroligt mycket som människa i allt detta. Tror aldrig att min personliga utveckling har gått så mycket på högvarv som den har nu på slutet. Jag vet vem jag är, vad jag vill och hur jag vill leva. Jag vågar lyssna inåt allt mer för varje dag som går och jag växer hela tiden i mig själv. Jag är i grunden så otroligt lycklig i att vara just jag och över att vara där jag är i livet. Förut letade jag alltid efter ett tecken på att våga gå efter min magkänsla. Idag vet jag på något vis att minsta lilla letande efter ett tecken ÄR ett tecken. Sedan pendlar ju såklart humöret en del fortfarande och jag kan fortfarande känna mig ledsen ibland av olika anledningar. Jag gråter mycket. Jag känner mig ofta ensam. Men i grunden är jag så trygg i min egna lycka och det känns (förlåt men) förjäkla bra.

Hur är relationen till F idag? 

Den är typ bättre än på länge. Vi har bra dialog och det mesta känns rätt bra just nu. Även vår relation har ju varit som en berg och dalbana genom dessa månader men det viktigaste för oss har alltid varit att det inte ska gå ut över barnen. Och det har vi lyckats sjukt bra med. Är stolt över oss och älskar honom så otroligt mycket. Det kommer jag alltid att göra. Är tacksam för att våra vägar möttes så tidigt i livet och för allt fint vi fick bygga upp ihop. Den första, riktiga kärleken är alltid speciell.

Bodde i denna tröja i fredags. Finns HÄR.

Hade en av mina bästa vänner och hennes fluffiga bebis här och vi åt massor med gotta och babblade och så hjälpte hon mig att plantera om en monstera till en stor vas som jag numera har i allrummet. Ska visa er bilder strax. Blev sjukt fint!

Önskar er en fin dag! Största kramen! <3

Kommentarer

  1. Jenny

    Älskar att jag aldrig träffat dig men läser ditt kryptiska svar om att träffa någon och vill typ smsa ”men ring mig och berätta då!!” haha!

  2. W

    Hej Gabbi! Du är så klok och har fötterna på jorden så jag ber dig om hjälp. Jag och min pojkvän har ett jättebra förhållande. Vi kompletterar varandra så bra, allt är stabilt och vi har en öppen dialog om allt. Men jag är så rädd att vi inte ska vara tillsammans hela livet. Att något ska hända. Så vad är dina bästa konkreta tips för att leva i nuet och inte oroa sig för framtiden? Kram!

  3. Melinda

    Vad har du för storlek på den gråa toppen? 😍 var så fin och ser så mysig ut så måste beställa en! Men osäker på storlek..

    Ha en fin dag 💕🌸

  4. Didi

    Ser ut att ha varit en mysig helg. Du gör alltid så otroligt härliga snacks på helgerna. Bästa inspirationen tycker jag. tack

    Ha en fin vecka och lycka till med kärleken. 🙂

  5. Camilla 10 barnsmamma

    Känner igen mig mycket i det du skriver.
    Vi skilde oss för några år sedan då vi fick en kris ,men hittade tillbaka till varandra .
    Jag har kämpat länge för att få upp förtroendet igen.
    Men under tiden vi var ifrån varandra så växte vi mycket som personer och insåg vad vi ville ha.
    Jag är inte samma person som innan utan en mycket starkare person nu.
    Jag vet att jag klarar mig själv 🙏🏻

    Så himla söt hund,vad är det för ras😍
    Kram
    http://www.tiobarnsmamman.se

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish