Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Seg gårdag

Hej vänner!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bättre idag än igår! Var SÅ seg i huvudet och hade sådan huvudvärk från att jag vaknade till att jag somnade under gårdagen. Kände mig så ensam och ynklig hela dagen också men tog ändå tag i det viktigaste och tvättade barnens overaller, alla soffkuddar och städade badrummen + hade två telefonmöten. Släppte ut barnen på baksidan också och städade bort efter lunchen och förmiddagens lek för att sedan själv sätta mig ute i solen med en smoothie. Njöt av huslivet och lugnet till fullo trots huvudvärken! Till middag blev det spenatsoppa med massor av grädde och crème fraich + ägg och sedan badade jag kidsen som däckade strax innan 19.

Gårdagens frulle! Fiberhavregrynsgröt som jag hade äggvita i. Blir så krämigt och gott! Och så stekte jag äpplen i kanel och kokosolja + agavesirap på sidan av + hade i lite vaniljpulver. Och så massor med havremjölk över. Mmmm!

Nu är soffkuddarna rena och fina igen, skönt! Något mindre skönt är att tvättmaskinen som jag själv lagade nyss är trasig igen.. Nu inväntar jag tekniker till veckan. 

”Mamma oooooooot!!!!”. Jolie vill alltid fika OST! Vet inte varför men det är typ hennes favoritsnacks.. Eller ja, jag är ju likadan så förstår ju. Så vi fikade ost, apelsin och juice till mellis. Så konstig kombination men Jason ville ha apelsin, Jolie ville ha ost och jag var sugen på juice.. Då blev det så =) 

Jason fick välja lunch igår så blev falafel med ris och sås (testa med tacosås, sååå gott ihop!!). Barnen älskar det och jag med! En av mina bästa snabba maträtter som ändå känns relativt hälsosam men tar max 10 minuter att slänga ihop. Hade dock ingen matlust men tryckte iallafall.

Ändå goals att kunna gå ut såhär och bara andas. Huslivet är bland det bästa som har hänt mig. Hoppas att jag ska kunna och orka bo kvar såhär länge till. Så tacksamt för både mig och barnen. 

Önskar er en fin dag! Kramar!

Kommentarer

  1. Cathrine

    Så imponerad hur mycket du får gjort trotts att du hade en dålig dag ❤️
    Blomman bakom soffan, vet du vad den heter? Inte pillerfikusen utan den med stora blad 😊
    Älskar din blogg! Du ger så mycket inspiration! ❤️

  2. emelie

    Vilken falafel är godast? Dottern kom hem och sa att det varit falafel på förskolan och det var så gott så tänkte köpa hem 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish