Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– I maj börjar jag plugga och jag är så sjukt taggad. Väntar på slutbesked nu och kommer sedan att dela med mig till er. Förhoppningsvis kan jag berätta redan imorgon! Är så glad, peppad och pirrig. Nu börjar livet! Haha.. Eller ja, det har redan börjat såklart. Men det känns som ett väldigt och SJUKT kul nästa steg i min karriär och mitt arbetsliv. Som en rolig nystart och något som kommer att driva och motivera mig varje dag för väldigt många år framöver. Och det känns 110% rätt för mig.

– Igår undrade några av er vad jag äter för vitaminer! Jag äter d-vitamin, b-vitamin och efamol! Äter ni några vitaminer? Vilka i så fall och varför?

– I maj är det även dags för min 25-årsfest! Har storslagna planer där och tror att vi kommer bli typ 25 tjejer här i mitt hus! Är så  peppad! Nu har jag dragit igång med planeringen lite smått och jag tänkte skriva ett eget inlägg om det nu framöver om ni vill läsa om det? Är det intressant eller bara tråkigt? =)

– Barnen längtar redan tillbaka till Lollo och Bernie! Har sagt att vi ska åka tillbaka i höst (om allt har lugnat sig med Corona såklart) och då blir det nog Grekland!

– Ska fota lite hemmaträning till er nu när dom flesta är hemma mycket och kanske inte vill åka till gymmet. Köpte faktiskt hem vikter så att jag kan köra hemmaträning och inte behöver lämna hemmet. Var rätt tungt att släpa hem allt från XXL men nu är det gjort och jag kan köra mina pass hemma ett tag framöver. Ändå skönt!

– Var hos Jeanette igår och myste på förmiddagen! Hon bjöd på bananbröd och jag blev så himla inspirerad då det var sjuuukt gott. Så idag ska jag och kidsen baka en nyttigare variant av det! Kommer recept senare idag eller imorgon.

– Jag gjorde chiapudding till frulle och alltså mmmm! Förstår inte varför jag inte gör det nu för tiden!? Så gott och enkelt! Och ännu godare med lite blåbär och hallon. Kommer recept på det med och jag ska helt klart börja göra det oftare.

– Fick frågan hur det kändes att vara utomlands med mitt ex.. Om vi kom varandra närmre eller om det bara var jobbigt. Alltså ja, det är svårt det där.. Det är ju både och. Det är mycket känslor överallt, nya roller att vänja sig till i varandras liv, nya vis att umgås på.. Det är svårt efter 10 år! Man är ju van att vara varandras och bete sig på ett visst sätt. Men ja… Både jobbigt och fint att kunna umgås som vänner. För barnens skull så hoppas jag att vi ska kunna hålla en god relation genom hela livet.

– En annan fråga som jag har fått nu på slutet är hur barnen äter när jag äter ”nyttig” mat! Mina kids är uppvuxna på ”nyttig” mat och älskar bönor, grönsaker, sallad och till och med broccoli. Jason hatade det förut men Jolie har älskat det från start! Och ju mer hon har ätit det ju mer har han börjat tycka om det då han också alltid vill ha lite om hans syster får. Vi har alltid haft som regel hemma att man måste smaka på allt men sedan kan man låta bli att äta om man inte tycker om något. Och det funkar rätt bra! För det mesta så smakar dom och tycker om det som jag äter. Enda gången jag gör olika mat till mig och barnen är om dom ex. får vanlig pasta! Då väljer jag glutenfri och kokar det till mig på sidan av och så äter vi samma sås (eller vad det nu är) till. Sedan äter jag vanlig pasta och vanligt bröd och sådant ibland med men kan jag välja något annat så gör jag gärna det då jag får ont i magen av för mycket mjöl tyvärr..

– Jag mår så bra av solen. Direkt vi får en solig dag så tankar jag så mycket energi. Och nu börjar min altan smälta fram lite under all snö också = vårkänslor. Skrubbade ju som jag skrev tidigare av alla mina utemöbler och städade lite smått där ute. Längtar tills ALL snö är borta så att jag kan ta tag i att fixa i ordning mer på riktigt.

Kommentarer

  1. L

    Hej!
    Ville bara berätta att mina föräldrar skiljde sig när jag gick i lågstadiet, men trots detta stå reste de utomlands tillsammans ett x antal gånger med mig och min lillebror, och det är något som jag idag uppskattar sååå mycket! Så himla fint att få kunna uppleva det som en hel familj.

    Är 100 på att dina barn kommer att blicka tillbaka och uppskatta det minst lika mycket som jag gör när de är äldre!

  2. M

    Förstår att barnen får i sig näring av bönor och det ni äter, men äter de aldrig kött? Borde de inte få välja själva OM de vill äta vegetariskt? Borde de inte få ta det beslutet själva när de är större?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Yes dom får välja 🙂 Eller Jason får välja då han är så pass stor att han förstår. Han äter fisk men vill inte äta kött just nu säger han, kram!

    2. Emma

      Men det är väl precis samma med familjer som äter kött? Har aldrig fått frågan om mina barn inte borde få välja själva OM de vill äta kött.. va tusan ska barn äta då tills de blir så pass stora så att de själva får välja? Ska vi mata våra barn med, ja vadå? Mat är mat oavsett om det är kött, bönor eller fisk. Så länge barnen får i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler så borde väl ingen annan lägga sig i om vad föräldrar serverar för mat hemma…

  3. Nora

    Vart kommer dina jeans från på sista bilden? Älskar att du är så öppen och vågar prata om allting utan att försköna något!

  4. Viktoria

    Hej! Åh vad härligt det där såg ut med korten från altanen och vilken snygg outfit, vart kommer jeansen/skorna ifrån? Nu längtar man ju bara ännu mera till våren 😍 Kram!

  5. Emma

    Hur kan du redan få slutbesked imorgon när ansökningarna öppnade i måndags haha? Eller är det inte högskolan du sökte?

  6. Christina

    Tack för all inspiration som du ger!
    Spännande att börja plugga! Ska bli roligt att höra vad du valt! Bananträd har jag funderat på ett tag nu! Ska bestämt göra det idag! Ha en fortsatt fin dag och var rädd om dig! 😊💓Christina

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack själv för så fina ord! Ja, det känns så spännande 😀 men va? Vad kul! Tack snälla och detsamma <3

  7. Anneliea

    Vi äter Holistic D-Vitamin, Selen och Magnesium. Magnesium är ett måste om D-vitaminet skall tas upp på rätt sätt.
    Sen dricker vi Multivitalis ochvjag tar Q-10

  8. Therese

    Älskar din blogg och tycker du verkar som en riktigt härlig och genuin människa!
    Tänkte bara fråga var tröjan och jeansen du har på dem sista bilderna kommer ifrån?

  9. StrongerLife

    Åh vad spännande, undra vad det blir för utbildning!!! Säkert pt eller nått, du skulle passa som det eftersom du kan så mycket om träning! 🙂 Ta hand om er och ha en riktigt fin dag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish