Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

När det når nya nivåer

Okej, ni vet ju att jag HATAR vitlök. Alltså jag HATAR det verkligen. Brukar dock ha i det i mat för barnens skull.. Har under dom senaste åren lärt mig att äta det lite smått men egentligen tål jag det inte varken i hur det smakar eller luktar. Har flera gånger kräkts för att jag har råkat få i mig det (jag vet, det är sjukt) och känt smaken. Men iallafall.. Nu når min skräck för förkylningar nya nivåer och jag har börjat svälja en klyfta hel på morgonen med mina vitaminer, haha.. =) Tror inte att detta ska rädda mig från corona men vet ju hur extremt bra det är för hälsan och hur mycket nyttigheter det innehåller. Så nu kör vi. Kanske lär mig att älska vitlök efter detta, haha.. Nej knappast. Men iallafall så måste jag trycka i mig en stor banan direkt efteråt då smaken annars kommer upp i halsen direkt man har svalt ner klyftan. Usch! Men hoppas att jag slipper bli sjuk iallafall.

Rå vitlök är en riktig bakteriedödare. Vitlöken förbättrar cirkulationen, läker mindre infektioner, bekämpar förkylningar och influensa, stärker immunförsvaret, är bra för levern, vårdar huden och minskar kolesterolhalten. 

Till detta dricker jag också vatten med citron, riven ingefära och gurkmeja.

Kommentarer

  1. Emilia

    Kom ihåg att bland med lite svartpeppar i vattnet med citron och gurkmeja, det behövs för att kroppen ska kunna ta upp gurkmejan. Annars har gurkmejan ingen effekt. Kram ❤️

  2. Marina

    Vad äter du för vitaminer i övrigt? Är det inte svårt att svälja en hel klyfta? Hoppas du håller dig frisk ❤️

  3. Lo

    Älskar vitlök 😁 men jag kan inte känna lukten av vitlök, trots att jag har bra luktsinne så känner jag inte doften eller om någon ätit vitlök. Sjukt skumt! Så när folk säger att det luktar vitlök känner jag ingenting haha.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish