Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hello

Inlägget innehåller annonslänk

Hoppas allt är bra med er! God morgon!

Idag ska jag träffa min fina Jeanette för lunch och mys. I eftermiddag har jag ett möte och sedan ska jag hänga med vänner ikväll. Ska hinna med jobb och träning idag med. Med andra ord en fullproppad dag och det känns skönt. Imorgon får jag tillbaka kidsen och jag håller dom hemma hela denna vecka. Vi kommer dock inte att isolera oss eller sitta i karantän men det känns bra att ha kontroll över hur ofta dom tvättar händerna, hehe.. =)

Hur mår ni? Jag mår helt okej! Mycket tankar och känslor överallt just nu och jag skulle så gärna vilja dela med mig till er men det går inte. Måste på något vis dra en linje på personligt och privat. Men ja, det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu och det har varit rätt jobbiga veckor nu på slutet på många vis. Men jag är på något sätt lycklig i grunden och mår ändå väldigt bra i mig själv och där jag står i livet just nu.

Hängde runt i mitt mysiga set igår.. Finns HÄR.

Barnen var här ett par timmar trots att det var pappadag. Lekte ute, åt lunch och myste.

Byggde hus av böcker gjorde vi med!

Dammsög så noga igår och skurade alla golv + torkade av alla stolar noggrant och gick loss lite på mina fönster med. Hamnar jag i karantän så kommer jag att städa konstant i 14 dagar mellan all lek med barnen.. =) 

”Har du tagit kort än eller!?”

På tal om städning.. Mina bästa sprayer just nu!

Och godaste melliset.

Plåtade lite samarbeten igår med. Här poserar jag så fint med min nya robotgräsklippare, haha..

Och fotografering del två med ett skoföretag. Har så mycket kul jobb på gång nu! Fick frågan om hur vi influensers påverkas i vårt yrke (och om vi ens påverkas) när det kommer till Corona och det var en rätt intressant fråga. Dom flesta som jobbar blir ju påverkade på något vis och i detta fallet är jag glad att jag har möjlighet till att jobba hemifrån och att det jag behöver är min dator och min telefon. Men ja.. Hur påverkas vi i vårt jobb då? Man kanske tror att vi inte påverkas alls men det är flera företag som har ställt in samarbeten och möten helt på grund av viruset. Är med i en grupp med massor av andra som arbetar med sociala medier och detta diskuterades under gårdagen. Och vi alla har fått rätt mycket inställda eller framflyttade jobb på grund av detta. Detta är såklart INGENTING allvarligt eller jobbigt på något vis så jag gnäller inte över det utan vill mest bara besvara frågan och dela med mig.

Käkade middag med min lillebror igår och innan det hann jag med:

– Träning

– Besök hos frisören (bilder på håret kommer!)

– Jobb

– Köra bort återvinning

– Skura rent alla mina möbler på uteplatsen (hade möglat på mina PLASTstolar men jag fick bort allt som tur var)

– Lek och mys med kidsen i mängder

– Matlådeprepp inför veckan

– Att laga tvättmaskinen (helt själv, ja!)

– Träffa en vän i ett par timmar och bara prata ut om aaaallt i livet. Känns som att det var en evighet sedan vi sågs så fanns en del att ta ikapp.

Önskar er en fin dag. Hoppas att ni har haft en fin start på veckan och är lite extra rädda om varandra i dessa oroliga tider. <3 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish