Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra

– Det slår mig varje gång jag är vid havet hur mycket jag faktiskt älskar det. Jag har svårt att slappna av till 100% men en av dom få gångerna som jag faktiskt gör det är när jag hör havets vågor. Jag blir så himla lugn av att se dom, höra dom och bara känna att jag är en sådan liten del av något så stort. Havet känns så mäktigt och oändligt och då känner jag typ att jag bara kan finnas för att det jag stressar över ändå är så himla oviktigt och typ.. litet. Gud vad flummigt det låter men ni förstår kanske hur jag menar.

– Jag har gått galen med handspriten och hittade denna med glitter i här hemma i en låda. Nu tycker barnen plötsligt att det är lite extra kul att använda den också just för att det faktiskt glittrar efteråt. Smart grej ju!

– Innan vi åkte så hjälpte barnen till att packa och så åt vi middag hos vänner! Det slår mig gång på gång hur lyckligt lottad jag är som har så fina människor omkring mig och oss.

– Fick jättemycket frågor om dessa på insta story! Googla på ”manukahonung” så får ni upp alla fördelar med den. Goda är dom också. Som sagt – mina favorithalstabletter i alla kategorier och jag upplever faktiskt att dom funkar.

Kommentarer

  1. Linda

    Guu vad fint vardagsrum din kompis har, kan du inte fråga vart hennes matta ,möbler och om hon har färg på väggen eller om det är helvitt…det där vill jag kopiera rakt av 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish