Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej måndag!

Och god morgon på er fina. Vi är tillbaka i Umeå igen! Mina vänner skrev till mig i panik under lördagen då Spanien hade stängt gränserna strax efter att vi landade. Vi kom iallafall hem i lugn och ro och jag körde städrycket deluxe direkt vi kom innanför dörren typ. Barnen var trötta och gosade i soffan med varandra, fick ta ett långt bad ihop och tvätta sig ordentligt, ritade, läste lite och somnade jättetidigt. Men jag? Haha.. Alltså ibland tror jag att något är fel på mig på riktigt..  Fick världens infall att jag skulle städa rent precis allt så började rengöra alla mina hårprodukter, hårborstar, allt smink.. Tog en evighet men var så skönt när det var färdigt. Hann också få ordning på all tvätt och packning med en gång och det är ju alltid skönt. Vattnade alla växter, rensade bort döda blad på dom, grusade den isiga uppfarten utanför och landade till slut i sängen efter en lång, varm dusch.

Gick loss på barnens lekrum också och torkade allt med städservetter. Det var SÅ skitigt. Brukar ju städa där inne ofta men inte torka rent varenda liten leksak.. Men nu gjorde jag faktiskt det.

Plockade alla gamla blad och dessa åkte av från växterna i tvättstugan. 

Dessa är som nya igen! Om ni undrar hur jag gör så fyller jag badkaret med kokhett vatten och lite diskmedel och lägger ner dom så som dom ligger på bilden. Så får dom ligga i cirka en timme och sedan skrubbar jag av dom med en diskborste (ren såklart) och sköljer i vatten. Sedan får dom torka!  Har man ofta fett hår så kan man prova att tvätta borstarna. Dom är mer skitiga än vad man tror av gamla hårprodukter, fett osv och det sätter sig såklart i det rena håret när man kammar det = det blir smutsigt/fett snabbt. 

Förstår att många tycker att det är konstigt att jag går in på städning så ingående men vet också att många av er älskar det lika mycket som jag. Det har varit efterfrågat med just inlägg om städning här inne så jag fortsätter så länge många av er gillar det. Ni som tycket det är tråkigt kan bara skrolla förbi.

Känns för övrigt som att jag inte har kikat in här på evigheter och lite så är det kanske också. Har inte ens öppnat datorn sedan i torsdags och igår kväll tog jag fram den igen. Var riktigt längesedan jag hade ett sådant uppehåll från bloggen men det har varit rätt skönt. Och annars då? Annars har helgen varit lugn. Har tränat, hämtat ut paket, betalat räkningar, ätit ost och marmelad i soffan för mig själv och kollat på ”Hemliga beundrare”, myst med barnen, köpt pyssel och målarfärg som vi har sysselsatt oss med… Har även gått och smygätit choklad hela helgen då jag haft så mycket sug efter det.. Blev typ en stor Marabou för mig både lördag och söndag. Var längesedan jag var så galet sugen men det finns ju typ inget godare.. =) Ja, det har varit väldigt lugnt iallafall. Har lyckats ta sönder min tvättmaskin också så ska ringa tekniker om det idag! Känns som att jag inte har jättetur när det kommer till diskmaskin/tvättmaskin och sådant.. Varför går dom alltid sönder? Vad gör jag för fel!? Haha..

Önskar er en fin dag iallafall. Stor kram

Lite blandade bilder från resan: 

ÄLSKAR dessa bikinitrosor!

Mina hjärtan! Bästa jag har.

Jason ville ta en bild på kaktusen. Jolie kom med på ett hörn också, haha.

Hade ju som sagt inga tröjor eller toppar med mig så därav inga bilder på mig typ! Förstår inte hur jag lyckades glömma det!? Hade däremot med mig typ 10 par shorts som jag fick byta mellan, haha..

Såhär sätt barnen varje kväll på Lollo och Bernie. Deras syskonkärlek är så stark och Jason är en sådan fin storebror. Är så tacksam. Han säger hela tiden att han vill ha ett till syskon också, haha.. Känner väl rent spontant att hans pappa får ordna det då jag känner mig rätt klar 😉 Men vi får väl se vad framtiden ger! Ibland känner jag att jag vill ha fler barn och ibland inte. Men jag är ju rätt så ung och tiden får utvisa.

En av kvällarna blev det tacos till middag! Ingen var lyckligare än jag!

Denna är sååå god! Hade glömt hur mycket jag älskar Ben&Jerrys.

Saknar redan att ha denna utsikt!

Bråttom till minidisco!

Detta var vår bästa vän hela resan! Jag gick runt som en besatt och smörjde in mina och barnens (och Fs) händer.

”Mamma, ta en bild på mig när jag går här”

Hos Lollo och Bernie fick man bygga med klossar!

Blev en glass om dagen minst. Denna är sjukt god! Finns den i Sverige?

Denna med! Mmm! Men min favorit är den med maltesers. F sa dock att den var sjukt äcklig och jag förstår ärligt talat inte hur han kan tycka det..

Kolla Jolies lilla hand på hans ben! Så fint! Dom har verkligen en sådan trygghet i varandra.

Köpte hink, vattenkanna och spade till denna lilla tjej och hon var sysselsatt hela resan. Hon lärde sig simma själv med armpuffar och Jason lärde sig att simma själv utan. Väldigt lyckat!

Har verkligen världens bästa pappa till mina kids. Blir helt förundrad gång på gång över hans tålamod och engagemang i barnen. Och denna resa var bara en så fin påminnelse på hur bra han faktiskt är. Hur han lärde Jason att simma på bara en dag, hur han hejar på barnen i allt dom gör, hur han ser på dom så kärleksfullt och hur mycket han älskar dom. Han är så fin. Och det känns så jäkla bra att det var med just honom jag fick bygga mitt liv och få mina barn. Jag älskar honom så mycket så att det gör ont! Och det kommer jag alltid att göra. Min första, riktiga kärlek som jag fick dela hela 10 år av mitt liv med.

Min favorit på frukosten! Haha.. =)

Och min andra favorit på frukosten! Så lyxigt med färskpressad apelsinjuice. Kan vara bland det godaste jag vet att dricka och speciellt när den är iskall. Känns så fräscht också.

Även Jolie vill bli storasyster.. Det smsade en av mina närmsta vänner iallafall när hon såg denna bild, haha!

Hon körde runt sin bebis i vagnen dag efter dag och sa att hon var bebisens mamma…

Blev massor med häng i barnpoolen med. Jolie hade givetvis armpuffar på sig för det mesta men när hon var på grunt vatten eller bara satt med mig i trappan till stora poolen med sin lilla hink så kände jag inte att det behövdes.

På väg till middagen!

Och vilostund inne med lite spel på paddorna.

Min stora kille som jag är stoltast i världen över!

”Snääälla får mamma en puss”. Det fick jag inte =)

En av kvällarna hade dom en ENORM chokladfondue vid middagen. Man kunde doppa typ allt möjligt och barnen ville doppa godis och marshmallows. Jag doppade jordgubbar och det var sjukt gott.

Hotellområdet är så fint! Och avlägset från allt. Vi gick knappt utanför hotellet under denna resa. Och det var sjukt skönt! Vi har ju redan varit runt hela området då vi varit här flera gånger förr och nu kände vi att det inte fanns så mycket mer att se. Ofta känner man ju press att man ska upptäcka och uppleva men näää nu fick det bli sol och bad och slappande vid poolen och vid havet.

Havet var så himla härligt! Trodde inte att vi skulle kunna bada men det gjorde vi (eller inte jag, för jag är världens badkruka, haha) och det var inte alls kallt.

Jolies favorit vid frukosten var honungsmelon!

Blev några glassar om dagen för dessa.. Bra att få i dom vätska i form av isglass tänkte jag.

Och så kör vi runt en annan bebis i en annan vagn en stund då.. Jolie älskar verkligen bebisar över huvud taget. Direkt hon ser en så skriker hon ”BEBIS” och måste gå fram och hälsa.

Livsnjutarn!

Rida på storebrors axlar. Han bad mig faktiskt själv att sätta Jolie på hans axlar, haha!

<3 <3 <3 <3

Mina fina och jag innan middagen!

Jason ritade sig på händerna och tyckte att det var jättefint..

Och såhär trötta var dom när vi skulle väcka dom klockan 02 för att bege oss hemåt. F kunde till och med klä på dom utan att dom vaknade som ni ser, haha!

Detta var nog lätt en av dom bästa resorna vi har gjort just för att barnen är så stora och var så närvarande. Var så fint att få uppleva det hela genom deras ögon och deras lycka var verkligen total hela tiden. Nu när vi är hemma har det mest blivit bråk om glass såhär långt men jag lever på hur glada dom var där borta, hehe =) 

Kommentarer

  1. Ivy

    Så mycket igenkänning med hur du beskriver F. Jag känner detsamma för min fd man. Är också från Umeå (bor i Stockholm) och vi separerade förra året. Det har varit så tungt känslomässigt trots att det var på mitt initiativ… Jag skulle fortfarande göra allt, allt för honom. Har alltid känt mig så älskad och älskar honom än.
    Men på ett annat sätt.
    Är sorgen över att det inte blev vi resten av livet som gör ont om än våra 13 år tillsammans varit väldigt kärleksfulla och lyckliga. Jag har älskat varje år.
    Från tonåringar till vuxna (nu 31år).
    Det är inte många som begriper det här. De flesta skiljs åt på helt annat sätt. Och jag vet knappt själv hur det kan vara så. Men det är bara en ovillkorlig respekt, kärlek och förståelse som vi har ihop.
    Jag kommer alltid älska honom och allt han gjort för
    Oss.
    Vill bara dela med mig att jag nästan blir tårögd när jag läser dina fina ord om honom.
    Håll hårt i er nya relation. Jobba för den. Vi gör vårt bästa också. Om än den nya relationen är svår ibland att ta in till hundra procent.

    Kramar och lycka till med allt 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Får rysningar och blir också tårögd när jag läser dina ord. Skickar den största kramen till dig och er <3 <3 Tack för att du delade med dig. Känner mig så mycket mindre ensam.

  2. Melinda

    Verkar ha vart en härlig resa 😍 vi hade en bokad resa till Teneriffa men som blev inställd nu. Hade nog inte velat åka som läget är nu men man har ju längtat så mycket o så blir det inget. Men får bli till höst istället hoppas jag! Vad snygga de leopardmönstrade bikinitrosorna var! 😍😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish