Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från värmen!

Hoppas att ni mår bra <3

Vi mår hur bra som helst och barnen sover sött. Jag och F har nyss varit och tränat (vi kör babyvakt med video och hotellrummet ligger så pass nära gymmet att man bara kan gå tillbaka om man ser att dom rör på sig) och jag ska strax hoppa in i duschen, dricka en gainer och somna jag med. Kanske blir ett glas vin innan jag däckar också.. Bara för att vi har en så stor och härlig balkong, för att det är varmt och för att jag är i värmen förmodligen för sista gången innan sommaren kommer tillbaka till Sverige. Det är något speciellt med den här känslan av att bara finnas och allt är så kravlöst.

Kan inte förstå att vi ska hem igen strax och att imorgon är sista dagen här! Tiden har gått för fort! Ber om ursäkt för dålig och tråkig uppdatering här inne dessa dagar men har verkligen försökt ha semester och låtit bli skärmar så mycket som möjligt. Kommer massor med bilder och så härifrån när jag väl kommer hem såklart. Känner mig lycklig och lugn i hela kroppen. Har fått fräknar i hela ansiktet, massor med färg på kroppen, har vilat, pustat ut, promenerat vid havet, fått se barnen tjuta av lycka medan dom plaskat i vattnet, gottat mig i pannkakor och massor med glass varje dag och bara samlat så mycket kraft och energi. Älskar livet så mycket så att det nästan gör ont just nu. Tacksam över att jag får andas, leva och älska varje dag. Jag känner mig så rik.

Gjorde ett försök att ta lite bilder med barnen ikväll efter Lollo och Bernies After Beach men dom totalvägrade och gjorde grimaser, sprang iväg, skrattade och kröp åt olika håll. Tänkte inte ens lägga upp dessa bilder men bjuder på dom iallafall, haha =) Det är ju lite charm i det hela ändå tycker jag. 

Kram på er. Sov gott! Vi hörs mer imorgon!

Kommentarer

  1. Johanna

    Oj vad jag tänkte pp fallet Madeleine i Portugal, tur ni kunde ha babyvakt.

    Älskar att du sprider glädje och lycka nu. Fortsätt älska livet och smitta vidare din glädje. Den behövs.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning om vad det är för fall men skulle ju aldrig lämna barnen själva utan babyvakt med video + att vi var ett par meter bort! Kram 🙂 och tack för fina ord!

    2. Maisa

      Sjukt tänkte också på madelene fallet och att allt kan hända på nån minut 😳💜 kan knappt lämna min dotter i porten för att hämta jacka eller nått tex en trappa upp (tänker typ alltid i huvudet att dörrar kan låsas, man kanske inte får upp dörren el så, tänk paniken 😳)
      💓💜

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Ja självklart är det jätteläskigt och vi skulle ju ALDRIG lämna barnen obevakade. Vi hade liksom videoövervakning och hade kunnat vara där på 40 sekunder om vi ville <3 🙂 typ samma sak som att dom ligger och sover hemma i huset och man är ute på gården och skottar snö! Kram kram

      2. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Kan också tillägga att vi bodde på VINGS hotell som känns väldigt fint och påkostat med bra personal, bra bevakning, vakter som cirkulerar hela tiden osv. Hade aldrig gjort så ens med videoövervakning om vi hade bott på något mindre bra ställe. Tänker att jag och F är väldigt vettiga när det kommer till våra barn och ALLTID tar det säkra före det osäkra. Skulle aldrig ta en risk när det kommer till våra barn så oroa er inte. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi hade babyvakt med video och var ett par meter bort. Som om vi skulle ha babyvakt och vara hos grannarna i huset bredvid. Går ju snabbt att gå tillbaka om det behövs. Hade aldrig lämnat om det inte var så att vi hade videoövervakning.

  2. Lina

    Hur har det gått att semestra med F nu när ni är skilda? Har det fört er närmare varandra igen eller har det varit jobbigt?

  3. Emma

    Det är väl egentligen mest flygningen som är boven i hela dramat, att en åker på semester är upp till var och en men att riskera komma hem med smitta är värre. Men bra ni håller er hemma i två veckor när ni kommer hem, det gör ni nog klokt i 😊. Sverige avråder inte resor ännu, bara resten av Norden, så ingen kan säga något annat. Njut färdigt!

  4. Sara

    Du är så lycklig samtidigt som världen är i pandemi, 60% av befolkningen i Sverige kommer få Corona. Dags att uppdatera dig med nyheterna.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Skrev ju nyss om det ;p uppdatera min blogg istället så att du inte missar något viktigt 😉 puss på dig

  5. Maria

    Trevlig helg fina du. Blir så glad av din blogg och förstår hur härligt ni har det i värmen. Hoppas du visar mer bilder från semestern nästa vecka. Stor kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish