Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kikar in

Och säger hej!

Hur mår ni? Vi mår bra och ska snart lägga barnen. Dom somnar som stockar här borta då vi verkligen är igång hela dagarna. Sedan blir det middag för oss vuxna. Så skönt att äta utan att behöva stressa för en gångs skull, haha.

Dagens frulle! Åt massor med annat också men detta såg mest bildvänligt ut. Hur gott!? ÄLSKAR pannkakorna här. Dom är så sjukt goda. Vill sno med deras recept hem.

Jason köpte skor i affären här och fick välja helt själv =)

Har hängt massor på stranden dagen till ära. Sååå härligt! Och kidsen har varit så otroligt nöjda med att gräva i sanden, springa i vågorna och bara vara.

Kram på er! Ha en underbar kväll! <3

Kommentarer

  1. Louise

    Jag såg på din instastory att du frågade om läsarna önskade att du bloggade om Corona och tänkte bara skriva kort om en fundering. Du har ju skrivit många inlägg om din dotters hjärtfel och rädslan för hennes mående nu och framöver i o m det (förståeligt, det skulle nog alla i din sits känna och göra!). Men nu verkar rädslan i samband med Corona inte vara lika stor? För din dotter tillhör ju riskgrupp och viruset kan vara i princip förödande för henne. Jag vill ju inte skrämma dig på något vis men i o m att du sagt att du inte läser nyheter så kanske det bara är bra att många kommenterar här så du får lite mer (och uppdaterad) info. Jag förstår att en resa kostar pengar men sånt kan ju inte gå före. Jag vill inte vara elak på något vis, har själv nära anhöriga som tillhör riskgrupp och vill bara att folk ska ta detta på allvar. Gemene man/kvinna klarar det säkert bra, men nu är det dags att värna om varandra, speciellt de som tillhör riskgrupp och våra äldre. Jag undrar mest vad som får dig att ändå känna dig lugn med att resa i dessa tider?

  2. Emma

    Hej 🙂
    Skulle inte du kunna länka till dina kläder du har på dig på bilderna?
    har letat efter både teddy jackan på nelly samt bikini trosorna du hade på dig som var leopard men hittar dom inte 🙁
    Ha en fortsatt bra resa 🙂 kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Bikinitrosorna verkar vara slut men är från nelly 🙁 teddyjackan är också från nelly! Deras egna märke. KRAM <3 <3

  3. Julia

    Hej Gabriella,
    Måste säga att du är sjukt snygg! Och din kropp är väldigt fin!
    Vill du göra ett inlägg med dina bästa tips för ben och rump träningar som du fått bäst resultat för rumpan? 😁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså taaaack <3 kika in på kategorin träning så har jag delat lite inlägg där med sådana övningar 😀 kram <3

  4. Oms

    Hur tänker du kring coronaviruset? Sätter ni er i karantän efter att ni kommit hem? Vet ju att du inte läser nyheterna, men det är en riktigt stor grej nu. Skulle inte våga resa nu asså!

      1. Anna

        Symptomen kommer efter ca 5 dagar – Snälla, snälla, snälla försök att vara hemma så mycket så möjligt under dom första dagarna! Jag vet att alla tänker olika ang viruset men alla som har hälsoproblem sedan innan (likt Jolie) är största riskgruppen och OM ni skulle bära på smittan och sen går till ICA, du säger något till barnen när någon går förbi så kan salivpartiklarna från dina ord smitta den som går förbi och så sprids det vidare. Du och jag kan med största sannolikhet klara av viruset, men det finns så många som det vore katastrof för att få det! Jag vill verkligen, verkligen inte låta som en foliehatt eller säga vad du får och inte får göra, bara ber dig från människa till människa att försöka att vänta ut första 5 dagarna när ni kommer hem. Om ni visar symptom på dag 4 så har ni redan smittat alla som ni har varit i närheten av <3 Stor kram och njut av semestern! Vi har en resa till Spanien inbokad i April, hoppas på att vi kan åka men vi får helt enkelt vänta och se.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Förstår helt hur du tänker <3 STOR kram till dig <3 hoppas att ni får pengarna tillbaka eller att det har lugnat sig så att ni kommer iväg.

      2. Hanna

        Vill bara påpeka att symptomer kan komma så sent som 21 dagar efter smittan, vanligast efter ca 2 veckor. Så det betyder inte att man är säker.

        1. E

          Intressant påstående! Från vilken källa har du hämtat det ifrån? Mediantiden sägs ligga på ca. 5 dagar. Och i en studie säg man att nästan 98% uppvisar symtom inom 11,5 dagar.
          Och vilken tur att man bedömer att endast de med symtom smittar!

  5. Sindy NİLSSON

    Det är bevisat att människan mår bättre av att hänga vid havet. Vågens ljud och det öppna havet är liksom lugnande för själen. Älskar havet så förstår att ni trivdes där. Tänk att ha sommarhus/semesterhus vid något fint hav 🙂 Ni verkar ha det alldeles underbart! Alltså duuu! Sån dröm din kropp! Fortsätt posta miljoner bikinibilder, Hoppas ni har det underbart, njut!!

    1. Anna

      Hanna: Symptom kommer inom 2-5 dagar efter smitta, om du påvisar symptom så ska du isolera dig i minst 12 (helst 14) dagar. Min pappa jobbar på 1177 med att svara på just frågor om corona, det florerar en hel del falsk info så håll dig uppdaterad på World Health Organisation samt 1177 sjukvårdsupplysning bara där rätt info finns <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish