Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/-

+ Det är så varmt och vi njuter till MAX! Är helt underbart och jag hade typ glömt hur skönt det var med sol och värme. Just nu känner jag bara att jag aldrig vill hem men det lär nog ändras med dagarnas gång. Älskar ju verkligen att vara hemma med (trots all snö, hehe).

+ Barnen är superlyckliga! Jason bara lyser som en sol och Jolie skrattar hela tiden. Vi har typ knappt varit med om några sura miner över huvud taget utan det är total glädje hela tiden. Blir alldeles lugn och varm i hela kroppen av att dom mår så bra. Kommer att leva länge på deras lycka.

– Jag har fått en FINNE på rumpan. Har typ aldrig haft det förut och så får jag det nu när jag faktiskt är utomlands och har bikini!? ;p Vem får ens en finne där!? Vad händer!? Förstår liksom inte grejen.. Kunde jag inte få den nästa vecka hemma i Sverige istället när jag ändå inte visar rumpan för någon? Skämt å sido men ni fattar nog hur jag menar. Så typiskt. Och den är dessutom jättestor, haha.. F tyckte att jag skulle sminka över den när jag gick runt och gnällde över den och det tyckte jag var bästa idén. Men tror ni att det funkade eller? Nja…

– Jag kommer att komma hem till en överfull soptunna då sophämtningen hos mig går varannan vecka.. Borde ha bett någon att ta ut den till vägen men glömde helt bort det.. Funderar på om man kan boka en extra hämtning.. I så fall måste jag göra det för annars har jag ingenstans att slänga sopor under en och en halv vecka när jag kommer hem..

+ Har med mig ett par högmidjade bikinitrosor och dom är SJUKT snygga. Jag köpte dom för rätt längesedan men har inte använt dom men nu fick dom hänga på och wow vad snyggt det är! Kommer helt klart att ha det i sommar en hel del. Kul med lite variation med.

– Min träningsmotivation har typ varit noll här. Jag har kört ett pass om dagen men det är så omotiverande med ett litet och trångt gym (och då tycker jag ändå att detta hotell har ett bra gym för att vara just på ett hotell och utomlands) och när det saknas massor med saker som man brukar använda. Får använda fantasin och prova massor med nya övningar. Klart det fungerar men det är ändå inte så kul… Och så är jag hellre ute i solen på dagtid och på kvällen tar jag det hellre lugnt och bara andas efter en heldag med barnen. Samtidigt så vill jag ju verkligen träna med men det är som att tiden inte är lika enkel att använda här borta.. Får bli korta, intensiva och halvtråkiga pass här och så får jag komma igång igen när jag väl är hemma.

+ Har beställt sjukt mycket nya underkläder till mig själv igår kväll. Fick världens feeling och unnade mig massor med fint! Så det ser jag så mycket fram emot att få hämta ut när jag är hemma igen.

+ På tal om träning så ska jag göra ett större samarbete ihop med en gymkedja som jag älskar! Har tränat hos dom förr och det ska bli kul att komma tillbaka igen. Dom finns dessutom i hela Sverige och det kommer rabattkod. Håll utkik!

– Märkte när vi väl kom fram att jag inte hade packat ner några tröjor alls åt mig själv. Massor med shorts och tights men typ EN tröja. Måste ha glömt det i allt packningskaos och jag prioriterar ju alltid mig själv sist när det står mellan mig och kidsen. Dom har typ halva sin garderob med sig. Fixade till och med bananpannkakor och massor med onödigt fika till barnen till flygresan som dom knappt petade på och så fick jag vara utan tröja själv.. Så jag bor i en och samma tröja och byter shorts varje dag typ =)

Och så ett svar på en fråga som jag fick igår: 

Fick frågan om jag inte skickar ut fel signaler till barnen när jag delar sovrum med deras pappa trots att vi är separerade. Det var typ det konstigaste jag har läst i hela mitt liv.. Barnen älskar när vi umgås alla fyra och vi kramas, skrattar och har det rätt trevligt ihop. Återigen så ska jag inte försköna något. Vi har bråkat och tjafsat sjukt mycket under separationen och varit allt annat än vänner i perioder. Det är fortfarande upprivet mellan oss på många vis men sedan älskar vi ju varandra så otroligt mycket i grunden med. Vi är ju som familj och har gjort livet tillsammans i 10 år. Men ja.. För barnens skull så anstränger vi oss väldigt mycket och vi blir lyckliga av att se våra kids så lyckliga. Och våra barn tänker inte ens på att vi sover i samma säng eller inte? Ibland sover Jason och F i samma rum, ibland delar vi säng alla fyra osv. Hade vi båda haft en ny partner eller så kanske det hade känts konstigt att dela säng men just nu känns det inte alls skumt. Och att vi skickar ut fel signaler till barnen känns ju helt orimligt. Dom är bara glada och tänker som sagt inte ens på om vi sover i samma säng alla fyra eller om dom sover med sin pappa medan jag sover i andra rummet.

Kolla in dessa livsnjutare. Så himla lyckliga i livet båda två just nu! Är dock orolig över sockeravvänjningen när vi kommer hem.. Lär bli mycket tjafs om att man inte får äta glass varje dag när vi väl är hemma.. Det blir typ två glassar om dagen + choklad och annat gott.. Hemma är jag rätt noga med vad jag stoppar i både mig själv och ungarna. Så ja, det lär bli en del bråk med dessa sockerkickade ungar hemma i Sverige.. Men det problemet tar vi längre fram =)

Kommentarer

  1. I

    Jag förstår att vissa undrar😄 Av erfarenhet så var det konstigt att mamma och pappa delade säng och även hotellrum när vi var små. Plötslig kommer någon med sin nya partner och det kan förvirra. Men alla för ju på sitt sätt!

  2. Madeleine

    Hej! Ville bara sticka in med min åsikt kring din kommentar: Jag tycker ni är underbara som går emot normen och är öppna med det! Främst för era barns skull men också för samhället! Att det funkar så för er är ju superbra! Finns ju inget negativt alls i det? Alla människor fungerar ju olika. Jag som läsare uppskattar normkreativiteten och att ni kör ert egna race samt inspirerar andra att också göra precis det som passar individerna det handlar om. (Och inte gå efter inskränkta normer om hur skilsmässor ”ska” se ut och påverka samtliga.) Heja er!! 🌟

  3. Titti

    Vi missade sophämtningen senast. För 400 kronor hämtar dom utanför ordinarie period hos oss. Men vi tog det som en utmaning och har sopsorterat som galningar! På 2 veckor har vi slängt 2 halvfull soppåsar och varotvtiöö återvinningen massor med gånger istället. Vi har dock inga blöjbarn…

  4. J

    Märkligt att kommentera om sovandet. Jag och dotterns pappa har varit separerade i snart 1 år men sover fortfarande tillsammans ibland. Inget konstigt alls. Vi är så vana vid att umgås alla tre och sova tillsammans. Trots att man har separerat så är man ju fortfarande en familj. Tycker att man gör det som känns bäst för ens familj 😊 sen kan det se olika ut och det måste ju få vara okej. Tänk om man kunde sluta döma mammor så mycket. Jag tror att du känner din familj och vad som fungerar bäst för den. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst! Det är så olika för alla och man gör som det passar bäst. Du har verkligen 100% rätt i det, kram <3

  5. Josefine

    Hej fina du har säkert skrivit förut men missat isåfall. Var är ni? Ser så himla fint och lyxigt ut. Längtar till värmen om någon månad så kul med tips. Mvh en rese älskare ❤

  6. Emma

    Jag förstår verkligen inte hur folk försöker sätta dit dig och F hela tiden. Som tillexempel den frågan du fick om att ni delar säng. Jag tycker att det är jättefint att ni kan dela säng, vara på semester ihop osv. Om du skulle skriva att ni känner att ni vill försöka igen så hade jag blivit så glad för er skull, asså verkligen. Varför kan man inte vara glad för någon annans skull istället för att fråga om allt ni gör?

  7. My

    Jag har aldrig haft hudbesvär tills jag fick akne på rumpan i 26 års ålder.. jag mår sjukt dåligt över det och vill aldrig visa mig i bikini just pga alla ärr där. : (

  8. Paula

    Hej Gabriella! Funderar på om du har tänkt byta (eller kanske gjort det ren ) efternamn iom skilsmässan? Skulle vara intressant att höra 🙂 ha en skön semester, kram! <3

  9. Johanna

    De allra finaste signalerna ni skickar ut till era barn är ju att trots att ni bor i olika hem i vardagen så utgör ni ändå kärnan i den grundfamilj ni skapat och som de känner till. Och ni har ett delat föräldraskap. Separationer är inte enkla men i takt med att barnen blir större kan man förklara mer men i dagsläget säger jag bara, ELOGE TILL ER som kan göra detta ihop. Så länge NI är överens om eventuella regler och hur ni ska sova/ bete er med barnen är ju det det viktigaste. Och ni har ju alltid samsovit på olika vis. Dessutom: det här är ju ett helt annat sammanhang. Hemma har ni olika bostäder och då är det ju så. Sockeravvänjningen funkar förhoppningsvis också hyfsat med denna anledning, semester är lite undantag från det mesta hehe. Njut av er resa och ta hand om er!

  10. Johanna

    Så söta de är, älskar bilden med Jason i solbrillorna haha och Jolie har så långa fina ögonfransar 🙂

  11. Emma

    Den viktigaste frågan här är väl hur du som influenser och som förebild kan bidra till att resa när Corona sprids som en löpeld. Tycker det är fruktansvärt oansvarigt! Varje medborgare måste börja ta ansvar och agera nu. Det kan drabba oerhört många människor som kan bli väldigt sjuka och dö. Jag skulle inte ens resa nu om jag så fick betalt, Tom experter säger att vi absolut inte ska resa i nuläget!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår absolut! Hade inte bokat resan idag men vi valde att åka då vi har betalat rätt så mycket pengar och det inte gick att avboka. Har vi symptom efter resan kommer vi att hålla oss hemma, kram

  12. Maria

    Haha jag får alltid en finne på rumpan innan mens. Helt stört fått i så många år vet liksom inte varför just där 😛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker väl inget speciellt om det.. Eller hur tänker du? Det sprids ju väldigt snabbt så hade räknat med det.

  13. Wilma

    Herregud va folk orkar ha kommentarer om allting hela tiden.. att ni kan umgås är ju något av de viktigaste ni kan göra för era barn. Sen finns de såklart underliggande känslor mellan dig och F, men de är så moget att inte ta sådant framför sina barn! Jag och mitt ex har visserligen inga barn tillsammans, men han och jag umgås varje vecka och det är någon jag alltid kommer älska. Det är fint att den relationen kan få finnas kvar även om kärleken tagit slut. Kram till er alla 4<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi köper den här på hotellet 🙂 man kan köpa all inclusive men vi gjorde inte det utan har bara valt till frukost, lunch och middag, kram <3

      1. Rebecka

        Aha jag förstår. Skulle du inte skumma skriva ett inlägg om hur ni tänkte när ni valde det upplägget och om ni ser fördelar eller nackdelar med det?

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Alltså dricker man inte så mycket alkohol få föredrar jag alternativet som vi tog. För glass och någon enstaka drink kan man ju köpa i baren och man får ju ändå all mat (frukost, lunch, middag) och där i mellan var iaf inte vi sugna på något mer än ex. en glass. Så all inclusive alkoholen och fikat hade ändå varit onödigt för vår del. Så det räckte gott och väl med alternativet som inte var all inclusive men där maten ingår! :)kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish